הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

לא יודע מה איתך לא רואה מה לא טבעי בבחור, אבל זה כל כך לא מעניין. אנשים יאשימו כל אחד שהוא נראה כאילו הוא מתאמן בלקחת חומרים. זה עצוב

אולי כן, אולי לא. ממש לא משנה. יש חוקים וזה רק לא חוקי להיתפס
הייידה מה גם שמה לא טבעי? בקצת טסט הרי יש את זה בגוף

אולי כן, אולי לא. ממש לא משנה. יש חוקים וזה רק לא חוקי להיתפס

הדבר היחיד שמשנה זה שהוא אומר שהוא טבעי.
אני לא יודע אם הוא טבעי או לא, אבל לשקר במקרה הזה או להתחרות לצד טבעיים אחרים (בהנחה שגם השאר לא מחרטטים) זה ביזיוני לדעתי.

הדרך היחידה לדעת זה לגרום למשתתפים להירשם לתחרות תקופה ארוכה מראש, להתחים מראש ובתוך התקופה הזאת לבצע בדיקות פתע עד לתחרות. זה לא קורה עד כמה שאני יודע, אם מטעמי תקציב או מטעמים כאלו ואחרים.

מאיפה כל הידע על עולם הסייקלים?

תגיד להם שהוא טבעי

אז אל תשתכנע,הבחור טבעי אחי
חקירה חקירה חקירה ועוד חקירה, כל תרכובת כל ״סייקל ידוע״ כל המלצה שאי פעם נותנים באיזה פורום חקרתי לעומק, כל תרכובות, לוגים של אנשים בעשרותם.

איך עובד הציר ההורמונלי על בורו, מערכת העצבים, השפעה מנטאלית, איזון הורמונלי, אנשים פה כדוגמת IIW מסכמים את כל נושא האנאבולים ב״שתוק קח מה שאומרים לך וזהו״ לא בודקים מה עובד , מה מינונים הכי נכונים, לומדים מטעויות של אחרים.

כן נכון, סייקל ״נורמלי״ בסטנדרים של מר אולימפיה פה עדיין לא עשיתי.
בחגורה שלי יש סארמים, טון של פפטידים וטסט עד 250mg (שאגב נתן אחלה תוצאות אדון 500מג מינימום).

אני עדכני , קורא בלי סוף, נצמד למחקרים של 2021 ולא פרוטוקולים מ1980 וזה לא נאה לבחור אז הוא מחליט גם לתקוף ולרדת לרמה של ערס מבת ים.

ידע זה כוח, ניסיון לא מנצח ידע, אתה יכול לעשות 20 שנה משהו שהוא בכלל לא נכון, זה אומר שזה נכון כי אתה עושה אותו 20שנה ?

רופאים מעולם לא עשו כימותרפיה זה אומר שחולה סרטן יודע יותר טוב מהם כי הוא עובר כימו כל שבוע ? הרופא הוא זה שלמד, הרופא הוא זה שקרא והעביר ימים ולילות בלמידה של הנושא, אז מצטער אם הידע שלי לא נאה לו.

בקיצור, אני לא מכריח אף אחד להקשיב לי, הידע שלי שווה ערך, מי שרוצה לנצל אותו וללמוד באהבה מי שלא, בחירה שלו.

ותאמין שכשאני טועה אני עומד מאחורי הטעות שלי אבל הפעם זה עבר כל גבול.

הדבר היחיד שמשנה זה שהוא אומר שהוא טבעי.
אני לא יודע אם הוא טבעי או לא, אבל לשקר במקרה הזה או להתחרות לצד טבעיים אחרים (בהנחה שגם השאר לא מחרטטים) זה ביזיוני לדעתי.

הדרך היחידה לדעת זה לגרום למשתתפים להירשם לתחרות תקופה ארוכה מראש, להתחים מראש ובתוך התקופה הזאת לבצע בדיקות פתע עד לתחרות. זה לא קורה עד כמה שאני יודע, אם מטעמי תקציב או מטעמים כאלו ואחרים.

ברור שזה לא קורה. אבל זה מה שיש

עזוב שבדיקות אמתיות יקרות בטירוף לרגע לעשות כמה כאלו שנה מראש זה הזוי? בשביל מה? שילדים בLBS יבכו שזה לא הוגן? למתחרה המצוי זה לא מעניין, עומד מולו שיא, הישג והוא הולך להשיג אותו בכל אמצעי שהוא רואה ככשר. בסופו של יום אף אחד פה לא ידע מי טבעי ומי לא, ולא משנה מה לא יאמינו לאף אחד.

@elchonon מתחרה כטבעי(?) מול מוזרקים וכל פעם מראה שבסופו של דבר לפחות ברמה שבארץ של אימוני התנגדות גנים, עבודה נכונה ומשמעת גוברים גרמים של טרן טסט ודיבול.

זה באמת גנטיקה מה מצחיק??

לא אמרתי שאין דבר כזה הבדלי גנטיקה. כתבתי את זה כבר.

כולם יגיעו לתוצאה שונה, אף אחד לא יפרוץ את גבולות הגוף האנושי. במובן הזה אין יחידי סגולה

בכל מקרה זה ויכוח עקר שלא הולך לשום מקום. אם אני מעלה את זה בפורום מחו״ל שלא נעלבים אישית, 100% מהאנשים יצחקו על השאלה בכלל

@elchonon מתחרה כטבעי(?) מול מוזרקים וכל פעם מראה שבסופו של דבר לפחות ברמה שבארץ של אימוני התנגדות גנים, עבודה נכונה ומשמעת גוברים גרמים של טרן טסט ודיבול

לא בבאדיבילדינג... השוואה לא קשורה, הוא לגמרי נראה טבעי.

חקירה חקירה חקירה ועוד חקירה, כל תרכובת כל ״סייקל ידוע״ כל המלצה שאי פעם נותנים באיזה פורום חקרתי לעומק, כל תרכובות, לוגים של אנשים בעשרותם.

איך עובד הציר ההורמונלי על בורו, מערכת העצבים, השפעה מנטאלית, איזון הורמונלי, אנשים פה כדוגמת IIW מסכמים את כל נושא האנאבולים ב״שתוק קח מה שאומרים לך וזהו״ לא בודקים מה עובד , מה מינונים הכי נכונים, לומדים מטעויות של אחרים.

כן נכון, סייקל ״נורמלי״ בסטנדרים של מר אולימפיה פה עדיין לא עשיתי.
בחגורה שלי יש סארמים, טון של פפטידים וטסט עד 250mg (שאגב נתן אחלה תוצאות אדון 500מג מינימום).

אני עדכני , קורא בלי סוף, נצמד למחקרים של 2021 ולא פרוטוקולים מ1980 וזה לא נאה לבחור אז הוא מחליט גם לתקוף ולרדת לרמה של ערס מבת ים.

ידע זה כוח, ניסיון לא מנצח ידע, אתה יכול לעשות 20 שנה משהו שהוא בכלל לא נכון, זה אומר שזה נכון כי אתה עושה אותו 20שנה ?

רופאים מעולם לא עשו כימותרפיה זה אומר שחולה סרטן יודע יותר טוב מהם כי הוא עובר כימו כל שבוע ? הרופא הוא זה שלמד, הרופא הוא זה שקרא והעביר ימים ולילות בלמידה של הנושא, אז מצטער אם הידע שלי לא נאה לו.

בקיצור, אני לא מכריח אף אחד להקשיב לי, הידע שלי שווה ערך, מי שרוצה לנצל אותו וללמוד באהבה מי שלא, בחירה שלו.

ותאמין שכשאני טועה אני עומד מאחורי הטעות שלי אבל הפעם זה עבר כל גבול.
תעלה תמונה שלך נראה תפיזיק

עזוב שבדיקות אמתיות יקרות בטירוף לרגע לעשות כמה כאלו שנה מראש זה הזוי? בשביל מה? שילדים בLBS יבכו שזה לא הוגן? למתחרה המצוי זה לא מעניין, עומד מולו שיא, הישג והוא הולך להשיג אותו בכל אמצעי שהוא רואה ככשר. בסופו של יום אף אחד פה לא ידע מי טבעי ומי לא, ולא משנה מה לא יאמינו לאף אחד.

זה לא קשור לLBS בכלל, יותר לכל קהל היעד או כל מי שבא לצפות. אף אחד לא אוהב שמרמים אותו. למשתתפים זה אפילו אמור להיות חשוב יותר. אם אתה מעניק תואר כדאי שיהיה מבוסס בצורה אמינה, עדיף בצורה כזאת שלא תשאיר מקום לספקות. פוליגרף ובדיקת שתן אחרי הזכייה זה נחמד, אבל כל מי שיש לו שכל וקצת ידע יודע שזה לא מחסום גדול במיוחד. אין לי בעיה עם כאלה שלוקחים סטרואידים, בשני המקרים צריך לעבוד קשה. יש לי בעיה עם מצג שווא. אם יש כזה.

זה לא קשור לLBS בכלל, יותר לכל קהל היעד או כל מי שבא לצפות. אף אחד לא אוהב שמרמים אותו. למשתתפים זה אפילו אמור להיות חשוב יותר. אם אתה מעניק תואר כדאי שיהיה מבוסס בצורה אמינה, עדיף בצורה כזאת שלא תשאיר מקום לספקות. פוליגרף ובדיקת שתן אחרי הזכייה זה נחמד, אבל כל מי שיש לו שכל וקצת ידע יודע שזה לא מחסום גדול במיוחד. אין לי בעיה עם כאלה שלוקחים סטרואידים, בשני המקרים צריך לעבוד קשה. יש לי בעיה עם מצג שווא. זה בהנחה שיש כזה בכלל.
אז אם כבר הטענה היא נגד התחרויות והמארגנים עצמם, לקרוא לתחרות תחרות לטבעיים שעושים בידוק מינימלי זה כמו לקרוא לרכב רכב יוקרה כי החליפו לו ריחן.

אבל מה נעשה, לקרוא לתחרות "תחרות פיתוח גוף לאנשים שלא מספיק מפגרים לקחת גרם טרן ודקה ביום הבדיקה" לא כזה קליט

אני עדכני , קורא בלי סוף, נצמד למחקרים של 2021
ולאן זה הוביל אותך ???
אתה עדיין נראה כמו אחד שלא מתאמן.

חוץ מלהגיד לי שאני מיושן ולא עדכני אין לך מה לומר - אפרופו אני גם עושה מחקרים ואני לא ערס מבת ים אלא עוד אשכנזי צהוב שנמאס לו לשמוע קשקושים של ילדים...

אני אומר זאת פעם אחת אחרונה !

ידע בלי תוצאות לא שווה כלום
תעשו חמוצים
באתר פה נהיה מאוד אופנתי שכל ילד ששוקל 75 קילו ועושה דדליפת עם 100 קילו ל5 חזרות חושב שהוא מומחה לעולם הכושר בגלל שיש לו 50 שעות מסך מול פורומים בחול !!!
והוא יכול להכין בודי בילדרים או פאור ליפטרים לתחרות....

אגב יש בקבוצה לה ילד בן 17 שעושה דדליפט עם 200 קילו אולי גם הוא עם חומרים ??? הרי אתה מתאמן 5 שנים ולא מצליח לנתק 140 מהריצפה - איך זה שהוא יכול ???
בדקת את המרקרים שלו ??

ולאן זה הוביל אותך ???
אתה עדיין נראה כמו אחד שלא מתאמן.

חוץ מלהגיד לי שאני מיושן ולא עדכני אין לך מה לומר - אפרופו אני גם עושה מחקרים ואני לא ערס מבת ים אלא עוד אשכנזי צהוב שנמאס לו לשמוע קשקושים של ילדים...

תעשו חמוצים
באתר פה נהיה מאוד אופנתי שכל ילד ששוקל 75 קילו ועושה דדליפת עם 100 קילו ל5 חזרות חושב שהוא מומחה לעולם הכושר בגלל שיש לו 50 שעות מסך מול פורומים בחול !!!
והוא יכול להכין בודי בילדרים או פאור ליפטרים לתחרות....

אגב יש בקבוצה לה ילד בן 17 שעושה דדליפט עם 200 קילו אולי גם הוא עם חומרים ??? הרי אתה מתאמן 5 שנים ולא מצליח לנתק 140 מהריצפה - איך זה שהוא יכול ???
בדקת את המרקרים שלו ??
עזוב אותך למה לרדת על הבן אדם?
אנחנו פה להרים אחד לשני אחי פשוט הגישה שלו שונה משלנו

@elchonon מתחרה כטבעי(?) מול מוזרקים וכל פעם מראה שבסופו של דבר לפחות ברמה שבארץ של אימוני התנגדות גנים, עבודה נכונה ומשמעת גוברים גרמים של טרן טסט
בבקשה דוגמא חייה
עוד יותר טובה מהילד בן 17 שמרים 200.

מה איתו ? הוא טבעי ונראה טבעי - אבל בטח יגידו שבו לוקח איזה שהוא סוג של סטרואידים שעושה אותו חזק אבל לא גדול

לא הייתי חלק מהשתלשלות העניינים כאן וגם לא קראתי הכל אבל מהמעט שקראתי, כאחד שמכיר חבר׳ה טבעיים ולא טבעיים מהסצנה, קחו את נושא ה- ״טבעי״ בעירבון מוגבל (מאוד), רק אומר כאחד שיודע דבר או שניים ממקור ראשון

לא יורד
אומר אמת בפנים
עזוב שטויות בא אימון ביחד
לא הייתי חלק מהשתלשלות העניינים כאן וגם לא קראתי הכל אבל מהמעט שקראתי, כאחד שמכיר חבר׳ה טבעיים ולא טבעיים מהסצנה, קחו את נושא ה- ״טבעי״ בעירבון מוגבל (מאוד), רק אומר כאחד שיודע דבר או שניים ממקור ראשון
חזיזה בוא אימון ביחד

אז אם כבר הטענה היא נגד התחרויות והמארגנים עצמם, לקרוא לתחרות תחרות לטבעיים שעושים בידוק מינימלי זה כמו לקרוא לרכב רכב יוקרה כי החליפו לו ריחן.

אבל מה נעשה, לקרוא לתחרות "תחרות פיתוח גוף לאנשים שלא מספיק מפגרים לקחת גרם טרן ודקה ביום הבדיקה" לא כזה קליט

נגד המארגנים, וגם המשתתפים.

מישהו זכה או השתתף בתחרות לטבעיים, וחודשיים לפני בדיוק גמר סייקל שהעלה אותו יפה יפה במסה, וזה ״עבר״ את התחרות, כנראה שזה כשר.
אבל להתהדר בזה שאתה טבעי כשאתה בעצם לא, זה ביזיון לדעתי.

מבין את הנקודה שלך, שזה כביכול במסגרת החוקים. אבל לפעמים החוקים עקומים, ולא צריך יותר מידי שכל בשביל לתמרן בתוכם.

תעשו חמוצים

אני לא חושב שאתם באותה קטגוריה. הוא על TRT במינון פיזיולוגי כנראה שלא מבחירה, אתה כבר עברת כנראה מספיק דו ספרתי סייקלים, ופי שתיים בגיל, ולא נראה לי שלא עשית טעויות בדרך.

נראה לי שיש לו הרבה ידע שאין לך, ולך יש ניסיון שאין לו. כשתגיעו לאותה קטגוריה (קרי כשהוא יחליט שבא לו לעשות סייקלים כמו שאתה עושה) אז אולי יהיה אפשר להשוות תוצאות. אבל זה לא אומר שכל מה שיוצא לו מהפה בטל בשישים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית