הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bill Starr 5X5 עד 100% ש1מן

כנראה שיש בעיה שאני נותן לך מוניטין על הסקוואט 185
מר לטיסימוס מתעצבן

וואלה, אז יש לי משהו אחד בשבילך : 🤡
ראיתי סקוואטים שלך, ואם אתה מרשה לעצמך להגיד לי את זה אתה ליצן.

ודניאל, תרשה לי להתעלם מהתגובה הטיפשית שלך,
תעבור קצת על סירטונים שלי ותגיד ושאני לא יודע לעשות סקוואט.

---------- התגובה התווספה ב 00:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:03 ----------

סקוואט מלא זה סקוואט שבו מפרק הירך יורד יותר נמוך מהפטלה.
אצלי זה מקביל ~ (לא שובר ולא גובה מידי מביחנתי מקביל)

מי שרוצה שיעביר, מבחינתי זה לא מלא.

כמה מרגש שילד בן 16 שלמד לפני יומיים מה זה סקוואט מעביר עליי ביקורת. ראיתי את כל הסרטונים שלך, אתה אולי חזק, אבל הטכניקה שלך גרועה, תתמוד.

חחח
איזה קנאים

במה בדיוק? בזה שהבן אדם לא יודע לעשות סקוואט?

מר לטיסימוס מתעצבן

לא, יש בעיה שאתם טוחנים אחד לשני מוניטין בלי סיבה. תמשיכו ככה והוא יהפוך לחצי ממה שהוא עכשיו.

כמה מרגש שילד בן 16 שלמד לפני יומיים מה זה סקוואט מעביר עליי ביקורת. ראיתי את כל הסרטונים שלך, אתה אולי חזק, אבל הטכניקה שלך גרועה, תתמוד.
חחח הטכניקה לא ממש מעניינת כל עוד הסקוואט מלא + עולה. כשמשפרים אותה מרימים יותר.
וכמו שאמרתי, מהסירטונים שלך לא ניראה לי שאתה יכול לדבר על הטכניקה שלי.

לא, יש בעיה שאתם טוחנים אחד לשני מוניטין בלי סיבה. תמשיכו ככה והוא יהפוך לחצי ממה שהוא עכשיו.

מה הבעיה עם זה?
חלק ניכר מהאנשים פה בנו (או 'טחנו') 90% מהמוניטין שלהם באתר בדיוק ככה. בעצם כל מי שנוהג להעלות סרטונים (וזה כולל מנהלים + ילדים מעצבנים). ככה זה עד שלא תשתנה השיטה.

נערך לאחרונה:

במה בדיוק? בזה שהבן אדם לא יודע לעשות סקוואט?

למה בלי סיבה?
הוא עשה סקוואט 185....

כל הכבוד.
רק שווה לסדר את הטכניקה.

חחח הטכניקה לא ממש מעניינת כל עוד הסקוואט מלא + עולה. כשמשפרים אותה מרימים יותר.
וכמו שאמרתי, מהסירטונים שלך לא ניראה לי שאתה יכול לדבר על הטכניקה שלי.

נראה לי שכרגע דיברתי. מה קרה פשוש, המאמן הכי טוב בארץ לא מאשר את הטכניקה שלי?

מה הבעיה עם זה?
חלק ניכר מהאנשים פה בנו (או 'טחנו') 90% מהמוניטין שלהם באתר בדיוק ככה. בעצם כל מי שנוהג להעלות סרטונים (וזה כולל מנהלים + ילדים מעצבנים). ככה זה עד שלא תשתנה השיטה.

זה נכון שחלק ניכר מאנשים בנו 90% מהמוניטין שלהם ככה, וזו כן בעיה. ואתה צודק, צריך לשנות את השיטה.

למה בלי סיבה?
הוא עשה סקוואט 185....

כל הכבוד.
רק שווה לסדר את הטכניקה.

לא מדובר רק על הסרטון הזה, חוץ מזה שהוא כבר עשה סקואט 185 קילו.

נראה לי שזה לא מעניין מה נראה לך, חוץ מזה שהוא אישר. אבל העיקר שהאלוהים שלך מאשר את הטכניקה שלך. מה גם, זה לא מפתיע במיוחד בהתחשב בעובדה שהסקוואט של שניכם על הפנים. אבל היי, הוא שובר מקביל!

שאני אבין הפורום הפך להיות הפורום של אלכס וחיים (ואדר רק שהיא כבר לא רושמת פה) ? כי משה עסוק והוא לא פה לשמור עליכם ?

באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים מפאוורליפטינג, במקום להעריך אותו על מה שהוא עשה אתם סתם מתנגחים בו מקנאה (אולי, אני לא חושב על סיבה הגיונית)

מה פתאום, הפורום שלך ושל פאוורליפטינג, כי צריך למצוץ למי שעשה סקוואט 185 והוא מעבר לביקורת. אני ממש מקנא בסקוואט 185 ודדליפט 160. איך אני מגיע לתוצאות כאלה? אתה מוכן לספר לי?

מה פתאום, הפורום שלך ושל פאוורליפטינג, כי צריך למצוץ למי שעשה סקוואט 185 והוא מעבר לביקורת. אני ממש מקנא בסקוואט 185 ודדליפט 160. איך אני מגיע לתוצאות כאלה? אתה מוכן לספר לי?

חחחח
אלכס ה:s28:
התגעגעתי לתגובות הישנות והטובות שלך
מוניטין

אלכס היקר, למה אתה כועס? אני בטוח שגם אתה תקבל מוניטין ברגע שתשבור שיא חדש. 🎉🎊🎈​

אלכס היקר, למה אתה כועס? אני בטוח שגם אתה תקבל מוניטין ברגע שתשבור שיא חדש. 🎉🎊🎈​

כועס? למה נראה לך שאני כועס על ילד קטן?

והחיים שלי לא סובבים סביב מוניטין ושיאים חדשים.

מר לטיסימוס מתעצבן

ברור, אני מתעצבן על המוניטין לסקוואט 185. נתת גם ב-1 בספטמבר (להודעה שחזרה, אבל חזרה כמעט במדויק, על דברים שנאמרו כמה שניות לפניה), ב-31 באוגוסט, ב-28 באוגוסט, ב-27 באוגוסט, וזה רק בשבוע האחרון. הכל כמובן על הודעות תורמות לפורום.

ברור, אני מתעצבן על המוניטין לסקוואט 185. נתת גם ב-1 בספטמבר (להודעה שחזרה, אבל חזרה כמעט במדויק, על דברים שנאמרו כמה שניות לפניה), ב-31 באוגוסט, ב-28 באוגוסט, ב-27 באוגוסט, וזה רק בשבוע האחרון. הכל כמובן על הודעות תורמות לפורום.

בלה בלה בלה
צלבתם את השלד תחילה ועכשיו אתם מחפשים אחרים ?

בולבולונים שלום,

אם לא תפסיקו לעשות משחקי אגו זה יגמר רע מכל הצדדים.
רן, אתה ופאוורליפטינג מגזימים עם המוניטין ואתה יודע את זה, אני אמרתי לחיים לפנות אליכם כי באותו הרגע לא היה לי זמן להתעסק עם זה וידעתי שאני אשכח, אז ביקשתי ממנו, ככה שזה לא בעיה שלו אישית איתך.
פאוורליפטינג אתה זונת מוניטין, בהתחלה זה היה עם DR מה שמו שלא יהיה אתה יודע מי ומחקתי את כל המוניטין שאתה הבאת לו והוא הביא לך לגמרי, אם אתה רוצה להמשיך להיות זונת מוניטין אין בעיה, בוא נאפס לך הכל ל-0 וככה זה ישאר. זה נחמד ש90% מהמוניטין בפורום הם על הודעות לא קשורות ולכן אני גם שוקל לבטל את המוניטין בפורום לוגים ובפורום אוף טופיק כי זה פשוט לא נחוץ כאן, אין על מה לתת מוניטין. מי שעושה שיא יכול לפרסם אותו בפורום PL ולקבל ביקורות/כפיים שם ולקבל על כך מוניטין.
אתם חוזרים על טעות של אתרים אחרים עם המוניטין וחבל, היסטוריה אפשר ללמוד ולפעול אחרת בעתיד, סה"כ המוניטין זה כלי בשביל הקהילה ולא בשביל המנהלים, להבדיל על מי אפשר לסמוך ומי תורם לאתר ומי לא. ברגע שמביאים מוניטין על שטויות זה כבר לא יעיל ולא אפקטיבי.
קחו את זה לתשומת ליבכם.

אז במקרה כזה אני שקיבלתי את רוב המוניטין משטויות באוף טופיק + כמה סרטונים לא זכאי למוניטין כלל 😛
נו טוב...
אני רק מקווה שכל הדרמה פה תסתיים, אני לא חושב שצריך להיות עוקצניים אחד כלפי השני, אחרי הכל מדובר פה בקהילה והמטרה שלנו היא ללמוד אחד מן השני, להראות הישגים ולהתקדם..

אני חושב שזה נוגד את המטרה כשהאווירה נעכרת עם פוסטים כמו שהיו במשך 2 דפים אחורה...

אבל זו רק דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית