עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה, אז יש לי משהו אחד בשבילך : 🤡
ראיתי סקוואטים שלך, ואם אתה מרשה לעצמך להגיד לי את זה אתה ליצן.
ודניאל, תרשה לי להתעלם מהתגובה הטיפשית שלך,
תעבור קצת על סירטונים שלי ותגיד ושאני לא יודע לעשות סקוואט.
---------- התגובה התווספה ב 00:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:03 ----------
סקוואט מלא זה סקוואט שבו מפרק הירך יורד יותר נמוך מהפטלה.
אצלי זה מקביל ~ (לא שובר ולא גובה מידי מביחנתי מקביל)
מי שרוצה שיעביר, מבחינתי זה לא מלא.
חחח
איזה קנאים
כנראה שיש בעיה שאני נותן לך מוניטין על הסקוואט 185
מר לטיסימוס מתעצבן
חחח הטכניקה לא ממש מעניינת כל עוד הסקוואט מלא + עולה. כשמשפרים אותה מרימים יותר.כמה מרגש שילד בן 16 שלמד לפני יומיים מה זה סקוואט מעביר עליי ביקורת. ראיתי את כל הסרטונים שלך, אתה אולי חזק, אבל הטכניקה שלך גרועה, תתמוד.
לא, יש בעיה שאתם טוחנים אחד לשני מוניטין בלי סיבה. תמשיכו ככה והוא יהפוך לחצי ממה שהוא עכשיו.
כמה מרגש שילד בן 16 שלמד לפני יומיים מה זה סקוואט מעביר עליי ביקורת. ראיתי את כל הסרטונים שלך, אתה אולי חזק, אבל הטכניקה שלך גרועה, תתמוד.
במה בדיוק? בזה שהבן אדם לא יודע לעשות סקוואט?
לא, יש בעיה שאתם טוחנים אחד לשני מוניטין בלי סיבה. תמשיכו ככה והוא יהפוך לחצי ממה שהוא עכשיו.
חחח הטכניקה לא ממש מעניינת כל עוד הסקוואט מלא + עולה. כשמשפרים אותה מרימים יותר.
וכמו שאמרתי, מהסירטונים שלך לא ניראה לי שאתה יכול לדבר על הטכניקה שלי.
מה הבעיה עם זה?
חלק ניכר מהאנשים פה בנו (או 'טחנו') 90% מהמוניטין שלהם באתר בדיוק ככה. בעצם כל מי שנוהג להעלות סרטונים (וזה כולל מנהלים + ילדים מעצבנים). ככה זה עד שלא תשתנה השיטה.
למה בלי סיבה?
הוא עשה סקוואט 185....
כל הכבוד.
רק שווה לסדר את הטכניקה.
ניראה לי שגם האלוהים שלך לא היה מאשר מה שראיתי 😈👹נראה לי שכרגע דיברתי. מה קרה פשוש, המאמן הכי טוב בארץ לא מאשר את הטכניקה שלי?
מה פתאום, הפורום שלך ושל פאוורליפטינג, כי צריך למצוץ למי שעשה סקוואט 185 והוא מעבר לביקורת. אני ממש מקנא בסקוואט 185 ודדליפט 160. איך אני מגיע לתוצאות כאלה? אתה מוכן לספר לי?
אלכס היקר, למה אתה כועס? אני בטוח שגם אתה תקבל מוניטין ברגע שתשבור שיא חדש. 🎉🎊🎈
כנראה שיש בעיה שאני נותן לך מוניטין על הסקוואט 185
מר לטיסימוס מתעצבן
ברור, אני מתעצבן על המוניטין לסקוואט 185. נתת גם ב-1 בספטמבר (להודעה שחזרה, אבל חזרה כמעט במדויק, על דברים שנאמרו כמה שניות לפניה), ב-31 באוגוסט, ב-28 באוגוסט, ב-27 באוגוסט, וזה רק בשבוע האחרון. הכל כמובן על הודעות תורמות לפורום.
בלה בלה בלה
צלבתם את השלד תחילה ועכשיו אתם מחפשים אחרים ?
אני לא אתווכח איתך על גבי הפורום. יש לך בעיות, תפנה למשה.