הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Bill Starr 5X5 עד 100% ש1מן

החזרה האחרונה זהה לשאר החזרות.
יש בעיה בפריימים וזה גם רץ מהר פתאום.

הבירכיים בסדר,
לדעתי הטכניקה יפה ומה שחשוב - לשבור מקביל ולעלות.

תראה, אני לא רוצה לעבור את הגבול או משהו, אבל אני חושב שאתה לא מסתכל על הסירטון כמו שצריך. אם תסתכל יותר טוב תוכל לראות שהברכיים שלך בחזרה האחרונה גולשות יותר קדימה משאר החזרות. סה"כ אתה צריך לדאוג לברכיים שלך יותר ממני. אומנם שיפרת את הטכניקה ב-130 קילו, אבל גם עכשיו אתה נותן להן לגלוש וזה יכול להסביר למה אתה לא שובר מקביל עם 185.

העיקר שבסוף אתה תצליח ללמוד איך לעשות סקוואט כמו שצריך, זה הדבר הכי חשוב.

אולי תביא לי גם תמונה של סקוואט שובר מקביל?
בבקשה
jilshf.jpg

עצוב שאני צריך להביא למנהל פה תמונה של סקוואט מלא מהפורום השני.

---------- התגובה התווספה ב 23:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:27 ----------

תראה, אני לא רוצה לעבור את הגבול או משהו, אבל אני חושב שאתה לא מסתכל על הסירטון כמו שצריך. אם תסתכל יותר טוב תוכל לראות שהברכיים שלך בחזרה האחרונה גולשות יותר קדימה משאר החזרות. סה"כ אתה צריך לדאוג לברכיים שלך יותר ממני. אומנם שיפרת את הטכניקה ב-130 קילו, אבל גם עכשיו אתה נותן להן לגלוש וזה יכול להסביר למה אתה לא שובר מקביל עם 185.

העיקר שבסוף אתה תצליח ללמוד איך לעשות סקוואט כמו שצריך, זה הדבר הכי חשוב.
סבבה אחי.
אה,
ותגיד לכריס מ-70sBIG שהוא לא יודע לעשות סקוואט.
בעצם, תגיד זאת גם לריפ.

סבבה אחי.
אה,
ותגיד לכריס מ-70sBIG שהוא לא יודע לעשות סקוואט.

אנחנו מדברים פה על מישהו רנדומלי מהאינטרנט או עלייך?

אני יודע שאמרת שאתה לא, אבל אני באמת לא מבין למה העויינות. אתה בעצמך אמרת שאין לך בעיה עם ביקורת, אחרת לא הייתי טורח לנסות לעזור. אני חושב שאם בסט כ"כ קל (בשבילך), של 130 קילו, אתה נותן לברכיים שלך לגלוש זה מראה שלא הפנמת כמו שצריך את הטכניקה.

לא עדיף להודות בבעיה (שאין בה בושה, אגב, אם זה החשש שלך) ולעבוד עליה מאשר להתגונן באינטרנט?

אני יודע שאמרת שאתה לא, אבל אני באמת לא מבין למה העויינות. אתה בעצמך אמרת שאין לך בעיה עם ביקורת, אחרת לא הייתי טורח לנסות לעזור. אני חושב שאם בסט כ"כ קל (בשבילך), של 130 קילו, אתה נותן לברכיים שלך לגלוש זה מראה שלא הפנמת כמו שצריך את הטכניקה.

לא עדיף להודות בבעיה (שאין בה בושה, אגב, אם זה החשש שלך) ולעבוד עליה מאשר להתגונן באינטרנט?
מה ש"עיצבן" אותי זה שאתה אומר שמי שהבירכיים שלו טיפה זזות (במקרה בחזרה אחת) לא יודע לעשות סקוואט.
אתה סתם מנסה לעצבן, אבל בעצם אתה יוצא ליצן.
לעזור - תעזור, זה אחלה ואני אפילו אודה לך.
ודרך אגב, חבר שלך שמגיב פה, טוען בעצמו כל הזמן שאי אפשר לשמור על טכניקה כל הזמן.

נערך לאחרונה:
למה לעצבן? כל מי שלא אומר לך שיש לך את הסקוואט הכי יפה בכל הגן (או הפורום, לצורך העניין) מנסה לעצבן?

אני חושב שאם הברכיים שלך גולשות דיי הרבה (וכן, אני חושב שנתת לעצמך הנחה דיי גדולה שאמרת שהן זזו "טיפה") גם במשקל כ"כ קל כנראה שאין לך יסודות יציבים, והסירטון של ה-185 רק צריך להראות לך שאני צודק. במקום להיות פרנואיד ותוקפני אני חושב שאתה יכול פשוט לקבל את האמת הפשוטה ולעבוד עליה. אני לא חושב שזה שאני מנסה לעזור לך לסגל לעצמך טכניקה של סקוואט שלא תלויה באם פרפר במקרה נפנף בכנפיים שלו בתאילנד מזכה אותי בלהיקרא ליצן.

וזה לא כ"כ קשור לנושא השיחה, אבל זה יהיה גם דיי מועיל לך אם תפסיק להסתכל על מה שאנשים אחרים עושים ותתרכז בעצמך. אנחנו לא מדברים פה על כריס או ריפ או כל בן אדם אחר, אנחנו מתרכזים פה בלעזור לך ללמוד טכניקה.

אני לא מחפש שיגידו לי כמה יפה הסקוואט שלי,
אתה מחפש בתחרויות את הבעיות טכניקה או שאתה מצפה שהסקוואט יהיה מלא ויעלה לנעילה (ושאר החוקים)

כמו שאמרתי,
אני שמח שאתה רוצה לעזור לי ללמוד את הטכניקה, אבל להגיד "אתה לא יודע לעשות סקוואט" סתם מוציא אותך עצמך אידיוט.

אני לא מחפש שיגידו לי כמה יפה הסקוואט שלי,
אתה מחפש בתחרויות את הבעיות טכניקה או שאתה מצפה שהסקוואט יהיה מלא ויעלה לנעילה (ושאר החוקים)

כמו שאמרתי,
אני שמח שאתה רוצה לעזור לי ללמוד את הטכניקה, אבל להגיד "אתה לא יודע לעשות סקוואט" סתם מוציא אותך עצמך אידיוט.

רק שבתחרויות אתה תיאורתית אמור לעשות את ה-RM1 שלך, שם אין לי ספק שיהיו בעיות טכניקה. הבעיה שלך זה שאתה מגיע לבעיות טכניקה דיי חמורות עם 40 קילו פחות ממשקל ממשקל שכבר עשית איתו חמישיה וזה מתבטא בצורה דיי ברורה במשקלים כבדים יותר. אני לא יודע איך עוד להגדיר את זה חוץ מחוסר ידיעה של איך לבצע סקוואט נכון, ואני בטוח שאם זה היה מישהו אחר אתה גם היית חושב ככה. לפעמים קשה לקבל ביקורת, אבל בסופו של דבר אני חושב שזה רק יעזור לך.

ושוב, לקלל את מי שעוזר לך זה ממש לא לעניין, אפשר להגיד שזה אפילו "מוציא אותך אידיוט", בלי להעליב.

רק שבתחרויות אתה תיאורתית אמור לעשות את ה-RM1 שלך, שם אין לי ספק שיהיו בעיות טכניקה. הבעיה שלך זה שאתה מגיע לבעיות טכניקה דיי חמורות עם 40 קילו פחות ממשקל ממשקל שכבר עשית איתו חמישיה וזה מתבטא בצורה דיי ברורה במשקלים כבדים יותר. אני לא יודע איך עוד להגדיר את זה חוץ מחוסר ידיעה של איך לבצע סקוואט נכון, ואני בטוח שאם זה היה מישהו אחר אתה גם היית חושב ככה. לפעמים קשה לקבל ביקורת, אבל בסופו של דבר אני חושב שזה רק יעזור לך.

ושוב, לקלל את מי שעוזר לך זה ממש לא לעניין, אפשר להגיד שזה אפילו "מוציא אותך אידיוט", בלי להעליב.
העניין הוא שאתה לא ממש מנסה לעזור פה.
להגיד לי שבירכיים זזות מעט בתחתית לא ממש עוזר לי כי אני שם לב לזה.
יכולת לפחות להגיד לי לדחוף את הבירכיים לצדדים, למה לא אמרת? :🙁

"לקבל ביקורת" של- אחי! הבירכיים שלו זזות בתחתית ולכן אתה לא יודע לעשות סקוואט !
זה מה שמוציא אותך ליצן, לא אידיוט, סליחה על המילה המאוד גסה.

נתתי לך עצה - לקרוא שוב את הספר. אמרת שקראת, אבל לאור הסירטון אני לא כל כך בטוח אם באמת קראת או שסתם אמרת את זה בחלק מהכביכול עקיצה שלך עליי בהודעה עם הסירטון.

שים לב שאתה כל הזמן מחזיר את השיחה לזה שאתה לא יודע לעשות סקוואט נכון, לא ברור לי למה. אני במקומך הייתי משחרר את זה ועובר הלאה, אם תתקע על הכישלונות שלך אתה לא תצליח להתקדם.

נתתי לך עצה - לקרוא שוב את הספר. אמרת שקראת, אבל לאור הסירטון אני לא כל כך בטוח אם באמת קראת או שסתם אמרת את זה בחלק מהכביכול עקיצה שלך עליי בהודעה עם הסירטון.

שים לב שאתה כל הזמן מחזיר את השיחה לזה שאתה לא יודע לעשות סקוואט נכון, לא ברור לי למה. אני במקומך הייתי משחרר את זה ועובר הלאה, אם תתקע על הכישלונות שלך אתה לא תצליח להתקדם.
אני באמת לא יודע מה אתה כ"כ רוצה מהסירטון שהבאתי,
תתעלם לרגע מהחזרה האחרונה שהפריימים שמע נדפקו והכל רץ שם מהר.

הסקוואט שלך יפה (באמת לא בציניות, ואני בטוח שזה עבודה של אלכס בין היתר)
אבל אתה חלש

אז מה זה עוזר גמד ?

הסקוואט שלך יפה (באמת לא בציניות, ואני בטוח שזה עבודה של אלכס בין היתר)
אבל אתה חלש

אז מה זה עוזר גמד ?

תגיד, יש לך קצר במוח היום או משהו? אחרת אין לי שום הסבר להתנהגות שלך.

כמובן, אחרי הכל אני למדתי בבית ספר לשיאים, אז מה אפשר לצפות ממני.

בעצם, קבל תיקון. גם המאמן הכי טוב בארץ יצא משיאים.

מה זה משנה מאיפה יצאת ואיפה למדת,
מספיק לקרוא משפט אחד בשביל לדעת מהי ההגדרה של סקוואט מלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית