עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שתקרא את הספר.זה סקוואט עמוק, מה אתה רוצה?
החזרה האחרונה זהה לשאר החזרות.
יש בעיה בפריימים וזה גם רץ מהר פתאום.
הבירכיים בסדר,
לדעתי הטכניקה יפה ומה שחשוב - לשבור מקביל ולעלות.
בבקשהאולי תביא לי גם תמונה של סקוואט שובר מקביל?
סבבה אחי.תראה, אני לא רוצה לעבור את הגבול או משהו, אבל אני חושב שאתה לא מסתכל על הסירטון כמו שצריך. אם תסתכל יותר טוב תוכל לראות שהברכיים שלך בחזרה האחרונה גולשות יותר קדימה משאר החזרות. סה"כ אתה צריך לדאוג לברכיים שלך יותר ממני. אומנם שיפרת את הטכניקה ב-130 קילו, אבל גם עכשיו אתה נותן להן לגלוש וזה יכול להסביר למה אתה לא שובר מקביל עם 185.
העיקר שבסוף אתה תצליח ללמוד איך לעשות סקוואט כמו שצריך, זה הדבר הכי חשוב.
סבבה אחי.
אה,
ותגיד לכריס מ-70sBIG שהוא לא יודע לעשות סקוואט.
מה ש"עיצבן" אותי זה שאתה אומר שמי שהבירכיים שלו טיפה זזות (במקרה בחזרה אחת) לא יודע לעשות סקוואט.אנחנו מדברים פה על מישהו רנדומלי מהאינטרנט או עלייך?
אני יודע שאמרת שאתה לא, אבל אני באמת לא מבין למה העויינות. אתה בעצמך אמרת שאין לך בעיה עם ביקורת, אחרת לא הייתי טורח לנסות לעזור. אני חושב שאם בסט כ"כ קל (בשבילך), של 130 קילו, אתה נותן לברכיים שלך לגלוש זה מראה שלא הפנמת כמו שצריך את הטכניקה.
לא עדיף להודות בבעיה (שאין בה בושה, אגב, אם זה החשש שלך) ולעבוד עליה מאשר להתגונן באינטרנט?
אני לא מחפש שיגידו לי כמה יפה הסקוואט שלי,
אתה מחפש בתחרויות את הבעיות טכניקה או שאתה מצפה שהסקוואט יהיה מלא ויעלה לנעילה (ושאר החוקים)
כמו שאמרתי,
אני שמח שאתה רוצה לעזור לי ללמוד את הטכניקה, אבל להגיד "אתה לא יודע לעשות סקוואט" סתם מוציא אותך עצמך אידיוט.
העניין הוא שאתה לא ממש מנסה לעזור פה.רק שבתחרויות אתה תיאורתית אמור לעשות את ה-RM1 שלך, שם אין לי ספק שיהיו בעיות טכניקה. הבעיה שלך זה שאתה מגיע לבעיות טכניקה דיי חמורות עם 40 קילו פחות ממשקל ממשקל שכבר עשית איתו חמישיה וזה מתבטא בצורה דיי ברורה במשקלים כבדים יותר. אני לא יודע איך עוד להגדיר את זה חוץ מחוסר ידיעה של איך לבצע סקוואט נכון, ואני בטוח שאם זה היה מישהו אחר אתה גם היית חושב ככה. לפעמים קשה לקבל ביקורת, אבל בסופו של דבר אני חושב שזה רק יעזור לך.
ושוב, לקלל את מי שעוזר לך זה ממש לא לעניין, אפשר להגיד שזה אפילו "מוציא אותך אידיוט", בלי להעליב.
אני באמת לא יודע מה אתה כ"כ רוצה מהסירטון שהבאתי,נתתי לך עצה - לקרוא שוב את הספר. אמרת שקראת, אבל לאור הסירטון אני לא כל כך בטוח אם באמת קראת או שסתם אמרת את זה בחלק מהכביכול עקיצה שלך עליי בהודעה עם הסירטון.
שים לב שאתה כל הזמן מחזיר את השיחה לזה שאתה לא יודע לעשות סקוואט נכון, לא ברור לי למה. אני במקומך הייתי משחרר את זה ועובר הלאה, אם תתקע על הכישלונות שלך אתה לא תצליח להתקדם.
אנחנו מדברים פה על מישהו רנדומלי מהאינטרנט או עלייך?
אני יודע שאמרת שאתה לא, אבל אני באמת לא מבין למה העויינות. אתה בעצמך אמרת שאין לך בעיה עם ביקורת, אחרת לא הייתי טורח לנסות לעזור. אני חושב שאם בסט כ"כ קל (בשבילך), של 130 קילו, אתה נותן לברכיים שלך לגלוש זה מראה שלא הפנמת כמו שצריך את הטכניקה.
לא עדיף להודות בבעיה (שאין בה בושה, אגב, אם זה החשש שלך) ולעבוד עליה מאשר להתגונן באינטרנט?
"לקבל ביקורת" של- אחי! הבירכיים שלו זזות בתחתית ולכן אתה לא יודע לעשות סקוואט
הסקוואט שלך יפה (באמת לא בציניות, ואני בטוח שזה עבודה של אלכס בין היתר)
אבל אתה חלש
אז מה זה עוזר גמד ?
אחי, אתה לא יודע מה זה סקוואט מלא אחי ואני לא יודע לעשות סקוואט נכון אחי ?זה בדיוק מה שאומר שאתה לא מבין את הקונספט של היפ דרייב ושאתה לא כל כך יודע לעשות סקוואט.