הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישראל הסוף

בקיצור הדיעות שלך לא ממש שונות מהדיעות של האנשים בתנועה שלו שהוכרזה כארגון טרור על ידי המון מדינות כולל ישראל.

בתור אחד שתומך בעונש מוות לטרוריסטים, אולי פשוט תנסה להתאבד? זה יבטא היצמדות לעקרונות שלך בצורה מאוד יפה.

---------- התגובה התווספה 10-02-2012 ב 00:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-02-2012 ב 23:59 ----------

עדיין, כנראה שזה תמים מדיי להסתמך על זה, אף אחד לא הבטיח לנו שהוא לא כמו שקראת לזה "יתאבד"

איך בדיוק זה יצדיק? אמרתי שאני תומך בעונש מוות למחבלים שפוגעים במדינת ישראל,
חח לא משנה מה תגיד המדינה תמשיך להתקיים בלי לתת שטחים בלי להקפיא בניה בהתנחלויות
ואם מישו ינסה למכור את מדינת ישראל כמו רבין יגמור בדיוק כמוהו.
כל עוד יהיו אויבים מסביב אנחנו נילחם גם אם צריך לתלוש תעורק הראשי בצוואר עם השיניים
ואף קמצוץ שמאלני לא יזיז שיערה באשך

לא יודע. אנחנו דנים בשאלה האם צריך להפציץ את הכור שלהם או מה שזה לא יהיה כשתהיה להם אפשרות להתקיף אותנו בנשק אטומי.
זה צריך לפגוע בכמה שפחות אזרחים. אבל זה עדיין לא יהיה חוקי.
מה דעתך על זה, צריך או לא?

---------- התגובה התווספה ב 00:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:18 ----------

איך בדיוק זה יצדיק? אמרתי שאני תומך בעונש מוות למחבלים שפוגעים במדינת ישראל,
חח לא משנה מה תגיד המדינה תמשיך להתקיים בלי לתת שטחים בלי להקפיא בניה בהתנחלויות
ואם מישו ינסה למכור את מדינת ישראל כמו רבין יגמור בדיוק כמוהו.
כל עוד יהיו אויבים מסביב אנחנו נילחם גם אם צריך לתלוש תעורק הראשי בצוואר עם השיניים
ואף קמצוץ שמאלני לא יזיז שיערה באשך

ולמחבלים שפוגעים במדינות אחרות לא?
אתה מוציא של רע לימנים עם הטמטום שלך, אני דווקא מכיר כמה ימנים חכמים.

לא יודע. אנחנו דנים בשאלה האם צריך להפציץ את הכור שלהם או מה שזה לא יהיה כשתהיה להם אפשרות להתקיף אותנו בנשק אטומי.

הדיון הוא על האם צריך לתקוף לפני שהם ישיגו נשק אטומי. אתה יכול להיות בטוח שאחרי שיהיה להם נשק גרעיני לא תהיה שום תקיפה.

דעתי לא חשובה. אני לא מאמין שתהיה תקיפה.

איזה מדינות? ... כל מחבל שפוגע במדינה אחרת מוצא להורג
חוץ ממדינת ישראל בגלל השמאל ההומניטרי, אוי לא מחבלוש מסכן מגיע לו לחיות
בן של זונה שרצח בסכין משפחה שלמה כולל תינוקת ושתי ילדים יושב מאסר עולם בכלא חמש כוכבים טפוי כלב בן כלב.

---------- התגובה התווספה ב 00:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:18 ----------

ולמחבלים שפוגעים במדינות אחרות לא?
אתה מוציא של רע לימנים עם הטמטום שלך, אני דווקא מכיר כמה ימנים חכמים.

איזה מחבלים שפוגעים במדינות אחרות?

אין איזה, זו שאלה תיאורטית.
הדיון הוא על זה שכל המדינה צריכה לאכול חרא בגלל כמה ימנים גזענים.

לא לא לא חחח אתה טועה זה לא כמה ימנים, אתה חיי בבועה
רוב המדינה נוטה לימין הממשלה שלך נוטה לימין, ובגלל קמצוץ של שמאלנים המדינה סובלת
כמו עכברושים שמכרסמים את המדינה מבפנים.

חס וחלילה איך הסקת מסקנה כה שגויה 😆
רבין זה לא אותו אחד שטווח בספינת יהודים ואחים לנשק? רבין זה לא אותו אחד שרצה למכור חצי ממדינת ישראל לאויב ?
אהה.....

זה הגיוני שבפורום שאנשים מעדיפים לברוח משירות צבאי כדי לפתח ולשמן את הגוף יהיה הרבה שמאלנים.
אתם יכולים להמשיך לחיות בבועה שלכם, אתם אפילו לא קמצוץ, הממשלה תמשיך להיות בימין וכך גם רוב העם.

ותפסיקו להיות ילדים אוטיסטים ולכתוב במוניטין "הסתה הסתה" "מסית" כאילו זה מזיז למישו תביצה .

נערך לאחרונה:
לא לא לא חחח אתה טועה זה לא כמה ימנים, אתה חיי בבועה
רוב המדינה נוטה לימין הממשלה שלך נוטה לימין, ובגלל קמצוץ של שמאלנים המדינה סובלת
כמו עכברושים שמכרסמים את המדינה מבפנים.

הממשלה אולי תיאורטית אמורה להיות ימנית.
מעשית הדעות המופגנות הן שמאל מדיני בדיוק כמו אצל רבין. גבולות 67.

אתה קצת מתלהם יותר מידי, בדרך כלל זה מגיע לפצות על בורות ונטייה לא לחשוב בצורה לוגית אלא להגיב מהבטן.

אז איפה החזרה ל"גבולות" 67?
אגב את המשפט האחרון שכתבת אני קורא כבר בפעם ה100 זה לא עוזר לך להיות משכנע או משו.

אז איפה החזרה ל"גבולות" 67?
אגב את המשפט האחרון שכתבת אני קורא כבר בפעם ה100 זה לא עוזר לך להיות משכנע או משו.

את מי אני צריך לשכנע, כולם כבר השתכנעו מזמן. אתה רק עושה מעצמך צחוק עם ההתנהגות הזאת.

בפועל אין הבדל רציני בין החזון המדיני של ביבי נתניהו לבין ממשלות שמאל ב20 שנה האחרונות. כך שלקרוא לו איש ימין אמיתי יהיה קצת קשה.

הממשלה שלך מורכבת מימנים שחלקם קיצוניים, ביבי הוא אחד המתונים שבהם.

בטח שהוא מתון, כדי להבחר חייב להיות מתון, אף אחד לא יבחר בקיצוני, אנחנו לא באיראן

החזון הוא להגיע לשלום, אבל ביבי לא מוכר את המדינה ובינתיים "הוא" מאשר בניה בהתנחלויות
והקמת התנחלויות חדשות, ולפני שנה ביצעו "חיסול" על שלוש המחבלים שרצחו את הרב מאיתמר.

וזה לא שאני מרוצה מביבי, יש הרבה אחרים שהייתי רוצה שיבחרו, אה וזה לא ליברמן.

המדינה קבעה שזה חלק משטחי ישראל אז זה חלק משטחי ישראל.
אתה רוצה ללכת לגור בשכם ולעזור להם שמאלני יקר?

המדינה קבעה שזה חלק משטחי ישראל אז זה חלק משטחי ישראל.
אתה רוצה ללכת לגור בשכם ולעזור להם שמאלני יקר?

המדינה לא קבעה שזה חלק משטחי ישראל. זה בדיוק הקטע, זה שטח שלא סופח לישראל ולא חל בו חוק ישראלי אלא שלטון צבאי.

ואתה דביל אם אתה חושב שאני שמאלני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית