הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

נראה שאתה ואליהו לא רחוקים מלשבור את שיא הפורום של מיכאל (252 ק"ג סקוואט ל-2), מצפה לראות מי יגיע ראשון (אליהו הפצוע או אושר מחריב חדרי הכושר).
מעריץ שלך, אתה יותר גדול ממפלצת הספגטי המעופפת:193ek:

נראה שאתה ואליהו לא רחוקים מלשבור את שיא הפורום של מיכאל (252 ק"ג סקוואט ל-2), מצפה לראות מי יגיע ראשון (אליהו הפצוע או אושר מחריב חדרי הכושר).
מעריץ שלך, אתה יותר גדול ממפלצת הספגטי המעופפת:193ek:
תודה
ומי זה מיכאל?

בעזהי"ת

כמו שאושר ציין , אופק בן ציון מחזיק בשיא של 272 לזוג.

אכן. נכון שואדים קטונין עוד יותר חזק, אבל גם אופק בן ציון מתחרה רציני ביותר על תואר האיש החזק ביותר במדינת ישראל (על משקל ההתבטאויות של הפרשנים על חוסיין רזזדה, לאחר שיאי העולם שלו: האיש החזק ביותר בעולם). ועם כל הכבוד לאליהו, שזה אני, הפוטנציאל של אושר - גבוה משמעותית. הוא עוד מצליח להתקדם עם טקסס מת'וד, איפה שאני כבר צריך ללכת עד קצה כוח הסבל, עם קורטה 3X3. סיכוי לא רע שגם אני וגם הוא נשבור את השיא של עידן, אבל אני רואה אותו הולך הרבה יותר רחוק ממני.

20/01/13
DL 210 5X5
BP 132.5 w/pause 5X5

אימון קשה.
קמתי מוקדם (שש בבוקר).
כל כפות הידיים שלי חתכים מהדדליפט, הרבה דם 😃 חזרה ראשונה סט ראשון אחיזה רגילה וכל השאר הוק גריפ.
זה היה הנפח האחרון לדדליפט.
בנץ' פרס היה קל, לא נחתי הרבה בין הסטים. יחסית לאחרי דדליפט היה מעולה, לא נראה שאני אתקע.
תודה למונלייט על העזרה בסט האחרון של הדדליפט.

סרטון בקרוב

לא תמיד אנשים מתחננים לכאפות שלי.

יש סיבה מסויימת שאתה לא נועל? בגלל היד?
ליאור, תפוצץ אותו! 😵‍💫🥊

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית