הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

בעזהי"ת

אכן. נכון שואדים קטונין עוד יותר חזק, אבל גם אופק בן ציון מתחרה רציני ביותר על תואר האיש החזק ביותר במדינת ישראל (על משקל ההתבטאויות של הפרשנים על חוסיין רזזדה, לאחר שיאי העולם שלו: האיש החזק ביותר בעולם). ועם כל הכבוד לאליהו, שזה אני, הפוטנציאל של אושר - גבוה משמעותית. הוא עוד מצליח להתקדם עם טקסס מת'וד, איפה שאני כבר צריך ללכת עד קצה כוח הסבל, עם קורטה 3X3. סיכוי לא רע שגם אני וגם הוא נשבור את השיא של עידן, אבל אני רואה אותו הולך הרבה יותר רחוק ממני.
פשוט מודל לחיקוי- חזק בטירוף וגם צנוע בטירוף, חבל שיש מחסור באנשים כמוך ב ארץ...

אושר-
אין כבר מה להגיד, אתה פשוט מטורף נקודה.

לא יכול לתת מוניטין... ענק אחי!! הדדליפט מטורף

עדכון לגבי המשך האימונים:
ב-3 בפברואר יש לי ניתוח (לא משהו רציני) אף, זה ישבית אותי לשבועיים לפחות.
התכנון הוא יום חמישי 01/02/13 ללכת על 260 דדליפט סינגל. (בהנחה שהגשש יועיל בטובו להגיע לתמוך.)
אני בעקרון כבר אחרי הפציעה שהגבילה אותי בסקוואט. אחרי שאחזור מההפסקה הזו, אחזור לסקוואטים כמו חודש לפני התחרות.
זה בעצם טקסס עד התחרות הבאה באפריל.

ניתוח אף 😆
החלמה מהירה, תסגור את הסינגל לכבוד סיום תקופת האנורקסיה שלי 😍
מעריץ1.

עדכון לגבי המשך האימונים:
ב-3 בפברואר יש לי ניתוח (לא משהו רציני) אף, זה ישבית אותי לשבועיים לפחות.
התכנון הוא יום חמישי 01/02/13 ללכת על 260 דדליפט סינגל. (בהנחה שהגשש יועיל בטובו להגיע לתמוך.)
אני בעקרון כבר אחרי הפציעה שהגבילה אותי בסקוואט. אחרי שאחזור מההפסקה הזו, אחזור לסקוואטים כמו חודש לפני התחרות.
זה בעצם טקסס עד התחרות הבאה באפריל.

ניתוח אף? חשבתי שאתה מתכוון להשקיע יותר בתנוך האוזן....
אל תדאג, אני אבוא בשלישי ומשם אשוב לשגרת האימונים (אימונים קלים כמובן).

הפצצות או לא להיות 🤘

24/01/13
BP W/pause 160 2X1 PR 1XF
GHR 3X10
Row bench press 3X10

הספוטר לא נוגע, רק מייצב.

למי ששואל "מה זה Row Bench Press"

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"לבד עחי, לא נוגע!".
חרא של פ!ז*נג, אבל הניתוח אף1 יסדר את זה.

מזה GHR? כבוד! אבל שוב תקפיד על התחת.

יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל PowerLifting.
:(

מזה GHR? כבוד! אבל שוב תקפיד על התחת.

יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל PowerLifting.
:(

GHR זה בערך התרגיל הכי טוב להאמסטרינגס.

לא נורא עם התחת, לפני התחרות אני אלחץ רק בחוקים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית