עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה ירידה 😃עדכון מהשטח, נשקלתי על הבוקר והמד הציג משקל של 75.9, לאחר ששבוע שעבר באופן חריג נשקלתי על 76.7.(מאמין שפחות). סה"כ ירידה של 0.8 קילו.
רואים שהתקדמת מההתחלה, סחתיין.אימון 31/01/13: A3
*סקוואט- 42.5, 55, 75, 87.5X3X6 (עלייה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר).
*לחיצת חזה- 42.5, 55, 75, 87.5(6)(6F)(6F) סט ראשון לבד בלי משגיח, סט שני ושלישי עם משגיח שהרגיש צורך לעשות לי פסיכלוגיה עם האצבעות שלו מתחת למוט, הוא נשבע שלא נגע..שיהיה.(עלייה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר)
*מתח- 3X6 מ.ג +13.75
*מקבילים- 27.5 ק"ג (8)(7) השתמשתי בדמבל במקום בפלטות, חזרה 8 בסט השני לא בוצעה בהצלחה(עלייה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר)
*בייספס 1X8
+
50 דקות הליכון.
רואים שהתקדמת מההתחלה, סחתיין.
לא עידכנת בזמן האחרון- מה עם המשקל?
3 סטים של דדליפט [?] ואחרי זה פנדלאי? זוקפים חזקים יש לך.
אל תתבאס, קורה שלפעמים יש אימונים לא מוצלחים.
לגבי הירידה במשקל, במידה ובאמת נצמדת לתפריט, תחשוב על להוסיף קצת אירובי\קיצוץ בפחמימה.
אני חייב לציין, שהאימונים של על דל פחמימה ויותר שומן, היו הכי טובים שיש.
אנטרוולים 😍כן ב-A2 ע"פ התוכנית של משה 3 סטים של דדליפט ואז פנדליי ל-3x8. אפשר מתח אבל עדיף לגוון...
לאחר התייעצות עם משה אני מוסיף אינטרוואלים לאימון אירובי.. מאמין שיהיה טוב
אנטרוולים 😍
מהשבוע הראשון (מיוזמתי) יש לי HIIT, לא מצטער.
הספרינט (ריצת 80) השתפר ביותר מ-0.3 שניות בחודשיים, ה-2000 בכמעט 3 דקות (!!), ה-3000 בסביבות 4 דקות, 1000 לא מדדתי (מאמין שבערך 30-45 שניות).
חסכתי מלא זמן (אתייחס למשקל שלי- 65-60, תלוי בתקופה של החיטוב)-
HIIT של 20 דקות יכול לשרוף בקלות 700-800 קלוריות. בשביל לשרוף 750 (ממוצע) קלוריות באירובי בינוני אצטרך לרוץ 12 ק"מ (לקחתי משקל גוף ממוצע).
נכפיל את זה ב-7 דקות ל-1000 (בכושר שלי זה טירוף, 8.5 שרדתי על הקשקש על 7:04 ל-1 ק"מ) וזה יוצא כמעט שעה וחצי ריצה!
חיסכון של 65 דקות אם לדייק ו-70 בעיגול.
בקיצור החלטה מאד נבונה לשלב HIIT כחלק מהדקות, רק עוזר ושורף קלוריות.
אגב, תתכונן לזחול אחרי הריצה, כי זה סופר קשה.
אצלי זו גם ממש מלחמה פנימית אם להתחיל מיד ספרינט או לחכות עוד 5 שניות "כדי לסדר את האוזניות" או לשלב סט מנוחה באמצע (במקום לעשות X ספרינט X מנוחה, לעשות סט אחד עם 2X מנוחה).
גם אצלי התוכנית ככה (3X5 דדליפט ו-3X8 פנדליי), אבל עכשיו נגמר החיטוב ומתחילים SS (אחדש את הלוג לדעתי)