הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אני לא מציע לאף אחד אף פעם להוסיף בהפתעה 20kg למוט. אני מציע לסדר את הטכניקה (לקחת מאמן אם זה מה שצריך) ולהמשיך להתקדם, בין אם אתה בחיטוב או לא. זה שאתה בחיטוב זו טעות בפני עצמה, אבל לא חשוב.

התייעצתי עם משה בנוגע לעניין הזה.

אני שוקל 75KG על 16-18% שומן, ובאחוז השומן הזה(שהוא יחסית גבוה) אין טעם שאעשה מסה כי אני אגיע לאחוז גבוה מידי.

לא רוצה להכניס לעצמי דברים שליליים לראש אבל קשה לי להאמין שאגיע ל-100KG סקוואט(או קרוב לזה...) בחיטוב.

זו לא בעיה להגיע ל-100 ק"ג סקוואט גם בחיטוב. הגעתי ל-145 בחיטוב, ואני רחוק מלהיות איזה פריק גנטי.

התייעצתי עם משה בנוגע לעניין הזה.

אני שוקל 75KG על 16-18% שומן, ובאחוז השומן הזה(שהוא יחסית גבוה) אין טעם שאעשה מסה כי אני אגיע לאחוז גבוה מידי.

אני יודע שהתייעצת. אני לא מסכים עם זה, אבל לא הולך לפתוח את הוויכוח הזה.

זו לא בעיה להגיע ל-100 ק"ג סקוואט גם בחיטוב. הגעתי ל-145 בחיטוב, ואני רחוק מלהיות איזה פריק גנטי.
לא כל אחד יכול להגיע ל 100 קילו סקווט (תאמין לי שניסיתי). אני לא אומר שזאת משימה בלתי אפשרית, אבל לי בכל אופן כבר במשקלים נמוכים קשה לשמור על טכניקה טובה ונוטה להפצע

כיף לחשוב שאתה מיוחד.
ברור לי שזה עניין של השקעה של זמן, כסף ותנאים סביבתיים כמו תזונה ושעות שינה.
בתנאים אופטימליים אני מסכים איתך לגמרי, מהנסיון האישי שלי בשנתיים האחרונות לא הצלחתי להגיע ליעד הזה, מסיבות שונות אבל כאמור גם לא השקעתי בזה 100%.

ברור לי שזה עניין של השקעה של זמן, כסף ותנאים סביבתיים כמו תזונה ושעות שינה.
בתנאים אופטימליים אני מסכים איתך לגמרי, מהנסיון האישי שלי בשנתיים האחרונות לא הצלחתי להגיע ליעד הזה, מסיבות שונות אבל כאמור גם לא השקעתי בזה 100%.

אף אחד בפורום הזה לא מתאמן בתנאים אופטימליים, כי לא משלמים לנו כסף על זה. אם לא הצלחת להגיע ליעד הזה עשית משהו מאוד לא נכון, ואתה כנראה באמת צריך מאמן.

אף אחד בפורום הזה לא מתאמן בתנאים אופטימליים, כי לא משלמים לנו כסף על זה. אם לא הצלחת להגיע ליעד הזה עשית משהו מאוד לא נכון, ואתה כנראה באמת צריך מאמן.
אני לא טוען שלהגיע לסקווט של 100 זה יעד לא אפשרי כמו שלרוץ מרתון זה אפשרי.
בלל אני לא חושב שצריך להתייחס אליו כאל יעד קל או טריוויאלי להשגה.

הבנתי את זה מההודעה הראשונה שלך. אני פשוט טוען שאתה טועה.

אחרי "שנים"(בגלל קורס בעבודה) שלא התאמנתי אני חוזר שוב לתלם

A1:
Squat 3X5 75KG
Bench 3X5 75KG
Chinups 3X6 12.5KG
triceps Extention 2X10 30KG
Preacher Curls 32.5KG
ABS Excercise 2X10 91KG

חוזר לאט לאט לקצב

A2:

Press 3X5 47.5KG
Deadlift 3X5 100KG