- פותח/ת השרשור
מצוין, אז אתה תמשיך לעשות את כל הטעויות האפשריות.
אז מה אתה מציע ? לשים על המוט עוד 20KG ולקחת ת'סיכון ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצוין, אז אתה תמשיך לעשות את כל הטעויות האפשריות.
זה שאתה בחיטוב זו טעות בפני עצמה, אבל לא חשוב.
לא רוצה להכניס לעצמי דברים שליליים לראש אבל קשה לי להאמין שאגיע ל-100KG סקוואט(או קרוב לזה...) בחיטוב.
התייעצתי עם משה בנוגע לעניין הזה.
אני שוקל 75KG על 16-18% שומן, ובאחוז השומן הזה(שהוא יחסית גבוה) אין טעם שאעשה מסה כי אני אגיע לאחוז גבוה מידי.
לא כל אחד יכול להגיע ל 100 קילו סקווט (תאמין לי שניסיתי). אני לא אומר שזאת משימה בלתי אפשרית, אבל לי בכל אופן כבר במשקלים נמוכים קשה לשמור על טכניקה טובה ונוטה להפצעזו לא בעיה להגיע ל-100 ק"ג סקוואט גם בחיטוב. הגעתי ל-145 בחיטוב, ואני רחוק מלהיות איזה פריק גנטי.
נניח:-)כל בן אדם בריא יכול. לא כל אחד יכול בלי מאמן.
ברור לי שזה עניין של השקעה של זמן, כסף ותנאים סביבתיים כמו תזונה ושעות שינה.כיף לחשוב שאתה מיוחד.
ברור לי שזה עניין של השקעה של זמן, כסף ותנאים סביבתיים כמו תזונה ושעות שינה.
בתנאים אופטימליים אני מסכים איתך לגמרי, מהנסיון האישי שלי בשנתיים האחרונות לא הצלחתי להגיע ליעד הזה, מסיבות שונות אבל כאמור גם לא השקעתי בזה 100%.
אני לא טוען שלהגיע לסקווט של 100 זה יעד לא אפשרי כמו שלרוץ מרתון זה אפשרי.אף אחד בפורום הזה לא מתאמן בתנאים אופטימליים, כי לא משלמים לנו כסף על זה. אם לא הצלחת להגיע ליעד הזה עשית משהו מאוד לא נכון, ואתה כנראה באמת צריך מאמן.
אימון אתה קופץ ל100Squat 3X5 80KG
אימון אתה קופץ ל100