הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
פואם רולר ? מזה ?

אפשר לתת לי עוד דוגמאות למתיחות שיעזרו לסקוואט
אני עושה כמעט את כל מה שהוא מדגים כאן

את זה

אני עושה את זה גם לצדדים

ומשחק עם כל מיני תרגילי גמישות וכד', תחפש ביוטיוב agile 8

• פותח/ת השרשור
תעיף תציריוס זה מפוצץ סוכר

משה כתב לי קורנפלקס בתפריט והוא אמר לי שהכל מותר חוץ מכריות בגלל השומן טראנס. אני אוכל את הצ'יריוס בטעם דבש ושיבולת שועל.

אני עושה כמעט את כל מה שהוא מדגים כאן

את זה

אני עושה את זה גם לצדדים

ומשחק עם כל מיני תרגילי גמישות וכד', תחפש ביוטיוב agile 8

לא חושב שיש לי פואם רולר בחדר כושר. ותרגילי ההנפה הדינמיים נראים די שגרתיים לגמישות בכלליות. אני עושה מתיחות לפני ריצה - לתאומים, האמסטרינס והארבע ראשי.

משה כתב לי קורנפלקס בתפריט והוא אמר לי שהכל מותר חוץ מכריות בגלל השומן טראנס. אני אוכל את הצ'יריוס בטעם דבש ושיבולת שועל.

לא חושב שיש לי פואם רולר בחדר כושר. ותרגילי ההנפה הדינמיים נראים די שגרתיים לגמישות בכלליות. אני עושה מתיחות לפני ריצה - לתאומים, האמסטרינס והארבע ראשי.
אתה יכול לקנות, תאמין לי שזה שווה את ההשקעה ( אני קניתי )
התרגילים הספציפיים האלה עזרו לי, יכול מאוד להיות שיש גם אחרים שיעזרו, אני רק ממליץ לפי ניסיון

אחי ישלי את זה בבית אחותי אוכלת את זה אני טעמתי את זה פעם אחת
הרגשתי כאילו דחפתי חמש כפות של סוכר לתוך החלב משהו דפוק
תאכל קורנפלקס טבעי זה גם טעים אפילו יותר מציריוס...

מקפיץ אינסולין אז מעודד אגירת אנרגיה
מתפרק מהר ולכן אם לא מנוצל זמן קצר לאחר הצריכה , הופך לשומן
לפי מה שאני יודע

מקפיץ אינסולין אז מעודד אגירת אנרגיה
מתפרק מהר ולכן אם לא מנוצל זמן קצר לאחר הצריכה , הופך לשומן
לפי מה שאני יודע
הקפצת אינסולין לא שווה באופן אוטומטי לעידוד אגירת של שומן.
אגירה של שומן יכולה להתבצע וגם מתבצעת במהלך חיטוב ע" מספר רב של דרכים ובחלקן לאינסולין אין קשר (לפחות לא ישיר).
במאזן קלורי שלילי להקפצת האינסולין, לפחות עד % שומן נמוך (ששם אין כללים, זה פשוט מה שעובד ואיתו זורמים), לאינסולין אין הרבה משמעות.
אם תהיה במאזן קלורי שלילי, אתה תרד במשקל.מה שחשוב זה נטו אגירה כנגד הוצאה של שומן מהתא ולא מה שמתבצע בזמן נתון לאחר אכילת ארוחה.
נכיד גם שאינסולין עלה הרבה מעל הנורמה וכרגע הוא נמצא בכמויות גבוהות בדם, זה עדיין לא קשור לקרונפלקס שנניח מכיל הרבה סוכר כי קורנפלקס אוכלים עם חלב, מה שמוריד במובן כזה או אחר את הערך האינסוליני של הארוחה (לא ערך גליקמי).
בכל מקרה, פורסם פה כבר רבות בפורום וקיימים עשרות אם לא מאות מסמכים המראים שלאינדקס גליקמי/עומס גליקמי (בדיוק מה שאתה מחפש, תגובה אינסולינית) אין קשר להעלאה בשומן/ירידה בשומן לאלו שהם בריאים (ומאחר שזה נבדק על אנשים רגילים ולא אלו שמנסים לרדת מ 10% שומן, אני לכן אומר שמ-10% שומן ומטה הכללים משתנים וזה בד"כ מלחמה עם הגנטיקה ושם לאינסולין יכול בהחלט להיות תפקיד, אם כי אני גם לא בטוח לגבי הנושא הזה בכלל אבל נוטה "להאמין" על פי ההגיון הבריא שלי שזה נכון).

ההגדרה של סוכר ד"א זה פרוקטוז + גלוקוז או סוכרוז כמולקולה אחת שזה בעצם סוכר השולחן המפורסם או ה"סוכר הפשוט" שאתה מתכוון אליו. כל פחמימה (חוץ מכוהלית/סיבים תזונתיים, שלא באמת נקראים פחמימות) מכילה גלוקוז, רק המולקולה השנייה משתנה בהתאם לסוג הפחמימה שאתה צורך, ככה שבסופו של דבר אפשר לומר שלכל הפחמימות יש הרבה במשותף. צריכת פרוקטוז לאנשים שמתאמנים, וגם אלו שלא מתאמנים במינון ריאלי אינה מזיקה ולא קשורה להעלאה בשומן/ירידה בשומן ולכן לסוכר ה"פשוט" אין שום קשר להעלאה בשומן/ירידה בשומן מאחר והכל בסופו של דבר מתקזז למאזן הקלורי היומי. רגישות לאינסולין זה פרמטר שמשחק תפקיד למגוון מאוד מצומצם של אנשים והם בד"כ מודעים לכך כי יש להם הרבה נפילות סוכר במהלך היום ואצלם אני כן הייתי מקפיד על כללי האינסולין בכל מיני מובנים.

• פותח/ת השרשור
A3-אימון שימור משקלים(אחרי יומיים ללא אימונים ובראור):
Squat Technique 3X5 50KG - הורדת משקל לשם שיפור הטכניקה
Leg Press 3X8 191KG - הורדת משקל בגלל עייפות
Bench Press 3X6 65KG
Chinups 3X6 2.5KG
Triceps Extention 2X10 34KG
Barbell Curls 2X10 37.5KG - אי השלמת סט 1 ובגלל זה הורדת משקל
Abs Excercise 2X10 67.5KG

@Beast and cheat

תחשוב על לעלות מהאגן ולא מהחזה. אבל המשקל הזה קל לך.
תסתכל למטה, לא קדימה. קח הרבה אוויר לפני כל חזרה.

• פותח/ת השרשור
תחשוב על לעלות מהאגן ולא מהחזה. אבל המשקל הזה קל לך.
תסתכל למטה, לא קדימה. קח הרבה אוויר לפני כל חזרה.

העניין הוא שהרבה כאן אמרו לי לקחת נשימה עמוקה- מה שגורם לי אוטומטית לנפח את החזה. לא יודע אם אתה מצליח לשמוע אבל לפני כל ירידה לקחתי נשימה.

הורדתי את המשקל בכוונה בשביל לעבוד על טכניקה, אני מרים יותר. וכן בכל הסטים ,חוץ מהאחרון שבו נזכרתי רק בחזרה אחרונה, הסתכלתי למטה.

• פותח/ת השרשור
A1:
Squat Technique 3X5 50KG - הורדת משקל לשם טכניקה
Leg Press 3X8 215KG - שיפור של 12KG
Bench Press 3X6 67.5KG - שיפור של 2.5KG
Chinups 3X6 5KG - שיפור של 2.5KG
Triceps Extentions 2X10 34.5KG - שיפור של 2.5KG
Barbell Curls 2X10 35KG - הורדה של משקל בגלל עליה של משקל ב-Chinups
Abs Exercise 2X10 70KG - שיפור של 2.5KG

@Beast and cheat

הפעמים הקודמות נראו יותר טוב, אבל בכל אופן זה לא רלוונטי כשהמשקל כל כך קל לך \:

• פותח/ת השרשור
הפעמים הקודמות נראו יותר טוב, אבל בכל אופן זה לא רלוונטי כשהמשקל כל כך קל לך \:

דווקא בפעם הזאת נראה לי שסוף סוף שברתי את המקביל, לקחתי נשימה עמוקה והרמתי את החזה, הרמתי מרפקים, הסתכלתי למטה וירדתי למטה עם תנועה מהאגן. אתה מציע לי להעלות משקל ? משקל משבוע שעבר:73.9 משקל היום: 74.1 אחרי שהייתי ביום מיונים ודחסתי 3 אימונים ב-4 ימים ללא אירובי
A2(יום שקילה והעמסת פחמימות):
Press Technique 3X5 30KG - הורד משקל של 5KG
Deadlift Technique 3X5 80KG - שיפור של 10KG
Shoulder Press with Dumbels 3X6 2X22.5 - אין שיפור
Seated Row 3X8 110KG - שיפור של 3KG

בראש ובראשונה חייב לציין שהדדליפט פשוט גמר אותי היום. שמתי משקל חדש ואחרי התרגיל הרגשתי טיפה את הגב.
בנאדם שראה אותי עושה את התרגיל אמר לי שאני "מעקם" את הגב ושבסוף אני אעשה לעצמי נזק. בעיקרון במצב הראשון
מירידה לעלייה אני מרים את המוט ע"י כך שאני משתמש קודם כל ברגליים וכשהמוט מגיע לברכיים שלי אני פשוט מיישר את החזה.
הבעיה שעם משקל כזה בסופו של דבר בין אם ארצה ובין אם לא-הגב שלי עובד כשאני מיישר את החזה ומגיע למצב עמידה רגיל.
כשאגיע לתרגיל הזה שוב אעשה סרטון לביקורת.

@SmokingSnake @Beast and cheat

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
A3(אימון שמירת משקלים):
Squat Technique 3X5 60KG - העליתי משקל מאימון שעבר כדי שיהיה יותר קשה
Leg Press 3X8 215KG
Bench Press 3X6 67.5KG
Chin ups 3X6 5KG
Triceps Extentions 2X10 34.5KG
Barbell Curls 2X10 35KG
ABS Exercise 2X10 70KG

אירובי(ריצה)-16 דק' ריצה בקצב 10 קמ"ש+4 דק' הליכה בקצב 5 קמ"ש+10 דק' ריצה בקצב 9.5 קמ"ש

@incin @Beast and cheat @SmokingSnake

תזונה:
2 כוסות של צ'יריוס+חלב 1%
אבקת חלבון
2 פרוסות לחם לבן+טחינה+2 חזה עוף
2 פרוסות לחם לבן+טחינה+2 חזה עוף
קופסת קוטג' 5%

קפאין
2 טבליות אומגה 3

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back