הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
A2:
Press Technique 3X5 45KG
Deadlift 3X5 90KG
Shoulder press with dumbles 3X6 2X25
BOR 3X8 60KG

משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח להגיע למשקלי השיא שעבדתי איתם עד כה, זה יכול להיות בגלל המאזן הקלורי השלילי שאני נמצא בו יותר מדי זמן או לחלופין בגלל המחלה שתקפה אותי בשבוע שעבר ומנעה ממני להתקדם.

A1:
Squat Tecnique 3X5 65KG - אין שיפור
Leg Press 3X8 262KG - אין שיפור
Bench Press Technique 3X6 72.5KG - עבדתי עם ספוטר מאחוריי ועדיין מתקשה לעשות נטו לבד
Chin Ups 3X6 20KG - שוב הורדתי משקל כי קשה לי
Triceps Extentions 2X10 36.25KG - שיפור של 1.25KG
Barbell Curls 2X10 50KG - אין שיפור
Abs Excercise 2X10 80KG - שיפור שיפור של 1KG

אירובי-אליפטיקל 26 דק':3 דק' חימום+20 דק' אינטרוואלים-30 שניות ספרינט ודקה מנוחה+3 דק' "קירור"

סוף סוף בעל המכון שלי קנה אליפטיקלים חדשים, הבעיה איתם שבשביל לעשות ספרינטים אני צריך טיפונת לכופף ברכיים כי זה לא נוח, אני לא מדמיין את עצמי עושה את זה עם סקוואט או דדליפט כבדים

משקל משבוע שעבר: 70.2KG היום: 70KG
@nlr666 הנה רעיון ל-MEME בשבילך - היום אחד המתאמנים הצעירים ראה אותי עם ה"נוזל אחיזה", שאל אותי "מזה ?" אחרי שהסברתי לו הוא עושה לי "אתה היחיד במקום הזה שבא עם דבר כזה".

נערך לאחרונה:
טוב, אז אחרי שלא התאמנתי איזה שבוע וחצי ואחרי שעברתי את הסמינר עם אביב ואופק התותחים 🙌

עכשיו אני חוזר לאט לאט לתלם ומתחיל ממשקלים יחסית כמו שעשיתי לפני שהפסקתי.

את הלג פרס כתרגיל עזר אני מוריד והסקוואט יהפוך מעתה לתרגיל העיקרי שלי.

A1:
Squat Tecnique 3X5 62.5KG
Bench Press Technique 3X6 72.5KG - עבדתי עם ספוטר מאחוריי ועדיין מתקשה לעשות נטו לבד
Chin Ups 3X6 20KG
Triceps Extentions 2X10 27.5KG
Barbell Curls 2X10 27.5KG
Abs Excercise 2X10 75KG

זה האימון השני שאני עושה את הסקוואט אחרי שקיבלתי דגשים מאופק ושמחתי לשמוע ממנו שיישמתי את הדגשים והשתפרתי בצורה ניכרת. עדיין יש ניו אנסינים קטנים לשפר אבל אני בדרך הנכונה.

שיפור יפה בטכניקה, אתה בדרך הנכונה! 😃

תודה רבה ולאד

חבל שלא באת סמינר הייתי מכיר גם אותך עם שאר האנשים.

עכשיו שמתי לב שיש קריסה של רגל ימין בסרטון השני- אצטרך לשפר זאת באימון הבא.

נערך לאחרונה:
דדליפט 100KG אחרי שכמו שרשמתי - שבוע וחצי לא התאמנתי, ואת התרגיל הזה לא עשיתי כבר דיי הרבה זמן, לראשונה אני עושה אותו אחרי שעברתי את הסמינר

A2:

Press Technique 3X5 45KG
Deadlift 3X5 100KG
Shoulder press with dumbles 3X6 2X22.5
BOR 3X8 60KG

A1:
Squat Tecnique 3X5 65KG - שיפור של 2.5KG
Bench Press Technique 3X6 70KG - עבדתי עם ספוטר מאחוריי ועדיין מתקשה בעיקר בסט אחרון לעשות נטו לבד
Chin Ups 3X6 20KG - אין שיפור
Triceps Extentions 2X10 36KG - שיפור של 4KG
Barbell Curls 2X10 27.5KG - שיפור של 2.5KG
Abs Excercise 2X10 80KG - שיפור של 5KG

A2:
Press Technique 3X5 45KG - אין שיפור
Deadlift 3X5 105KG - שיפור 5KG
Shoulder press with dumbles 3X8 2X22.5 - ירדתי במשקל בגלל התרגיל הראשון וגם בגלל עייפות
BOR 3X8 65KG - שיפור 5KG

נערך לאחרונה:
בדדליפט אני חושב שיש לך בעיה דומה למה שהיה לי, אתה מנסה פשוט להרים את המשקל/חושב על ליישר את הגב עם הרגליים- אתה יכול לראות שהתחת שלך עולה לפני שהמוט מתנתק ואחרי זה גם הרגליים כמעט מתיישרות ואתה מנסה למשוך את הפלג גוף עליון כדי להשלים את החזרה.
עזוב את זה, תחשוב על מה שאתה חושב בסקוואט - לדחוף עם הרגליים את הרצפה ולדחוף את האגן עד שאתה מתיישר, זה יראה וירגיש שונה בהחלט.
חוץ מזה תפסיק להשען אחורה יותר מידי בכל חזרה, תגיע למצב שאתה ישר וחזה כמו שצריך והכל נעול ותרד אל תעשה את התנועה הזאת של להזיז את הגב אחורה זה סתם מסוכן ואין בזה צורך

בדדליפט אני חושב שיש לך בעיה דומה למה שהיה לי, אתה מנסה פשוט להרים את המשקל/חושב על ליישר את הגב עם הרגליים- אתה יכול לראות שהתחת שלך עולה לפני שהמוט מתנתק ואחרי זה גם הרגליים כמעט מתיישרות ואתה מנסה למשוך את הפלג גוף עליון כדי להשלים את החזרה.
עזוב את זה, תחשוב על מה שאתה חושב בסקוואט - לדחוף עם הרגליים את הרצפה ולדחוף את האגן עד שאתה מתיישר, זה יראה וירגיש שונה בהחלט.
חוץ מזה תפסיק להשען אחורה יותר מידי בכל חזרה, תגיע למצב שאתה ישר וחזה כמו שצריך והכל נעול ותרד אל תעשה את התנועה הזאת של להזיז את הגב אחורה זה סתם מסוכן ואין בזה צורך

@obzion אשמח לתגובתך בנושא

בסקוואט לא חושבים לדחוף עם העקבים, אלא לשלוח ברכיים החוצה - רוצים היפ דרייב.
בדדליפט זה שימושי, כי רוצים להתחיל את התנועה עם פשיטה של הברך בניתוק.

לצערי לא התאמנתי שבוע וחצי מפאת חוסר זמן אז היום עשיתי אימון קליל, חלק מהמשקלים נשארתי אותו דבר כמו במשקלים הקבועים וחלק הורדתי.

A3:

Squat Tecnique 3X5 62.5KG
Bench Press Technique 3X6 70KG
Chin Ups 3X6 15KG
Triceps Extentions 2X10 32KG
Barbell Curls 2X10 30KG
Abs Excercise 2X10 70KG

החלטתי גם כאן לרדת טיפה במשקלים כדי שאוכל להעלות אותם לאט לאט אחרי שלא התאמנתי סדיר בשבוע וחצי האחרון.
A2:
Press Technique 3X5 45KG
Deadlift 3X5 90KG
BOR 3X8 60KG

היום העליתי קצת במשקלים אחרי שהורדתי דרסטית בכל התרגילים.

A1:
Squat Tecnique 3X5 67.5KG
Bench Press Technique 3X6 65KG
Chin Ups 3X6 17.5KG
Triceps Extentions 2X10 34.5KG
Barbell Curls 2X10 37.5KG
Abs Excercise 2X10 77.5KG

A1:
Squat 3X5 67.5KG
Bench Press 3X6 67.5KG
Chin Ups 3X6 18KG
Abs Excercise 2X10 80KG

נערך לאחרונה:
A1:
Squat Tecnique 3X5 67.5KG
Bench Press Technique 3X6 67.5KG
Chin Ups 3X6 18KG
Abs Excercise 2X10 80KG
כמה זמן אתה נאבק כבר עם הטכניקה?
לא הגיע הזמן ללכת למאמן פרטי וללמוד את הטכניקה?
יש לך ב-16.5 את הסמינר של אופק ואביב, כדאי ללכת. אני מאמין שאפשר עוד להירשם, כנראה שהיום/מחר/מחרתיים ההרשמה נסגרת אז כדאי למהר.
250 ש"ח מאד מאד משתלמים, במיוחד במצב שלך שאתה נאבק לפי מה שאני מבין 10 חודשים ללמוד טכניקה.

כמה זמן אתה נאבק כבר עם הטכניקה?
לא הגיע הזמן ללכת למאמן פרטי וללמוד את הטכניקה?
יש לך ב-16.5 את הסמינר של אופק ואביב, כדאי ללכת. אני מאמין שאפשר עוד להירשם, כנראה שהיום/מחר/מחרתיים ההרשמה נסגרת אז כדאי למהר.
250 ש"ח מאד מאד משתלמים, במיוחד במצב שלך שאתה נאבק לפי מה שאני מבין 10 חודשים ללמוד טכניקה.

עשיתי אותו לפני חודש ושיפרתי את הטכניקה משמעותית(אתה יכול לראות סרטוני טכניקה בלוג מאימונים קודמים) ועל זה אני מאוד מודה לאופק(וגם לאביב)

הבעיה שאני נמצא בחיטוב כבר 10 חודשים, ו"מותש" לא מתקרב ולא מתאר את מה שאני מרגיש.

ככה שמאוד קשה לי לעלות במשקלים, ויותר מכך - כיום אני ירדתי טיפה ממשקלי שיא שעשיתי באמצע החיטוב.
תגיד זה החדר כושר בקריית שרת?

אכן כן

A2:
Press Technique 3X5 47.5KG
Deadlift 3X5 105KG
BOR 3X8 70KG

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית