הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אתה רוצה להגיד לי שאתה כל כך הרבה זמן מחטב ואתה על 18%? משו פה לא דופק .. וכדאי שתבדוק את זה לפני שתתיאש לגמרי מהעובדה שאתה לא מתקדם ..

לצערי משו כמו 18%. אני גובה 1.70 ועצם הידיעה שכדי להראות נורמלי אני אצטרך לחטב למשקל של 69 מינוס פשוט מחליאה אותי.
לא רוצה לבאס אבל מ 72 עם 18%, כדאי להגיע ל 12-13% אתה כנראה תגיע הרבה מתחת ל 69. אצלי זה נגמר ב 62

אתה רוצה להגיד לי שאתה כל כך הרבה זמן מחטב ואתה על 18%? משו פה לא דופק .. וכדאי שתבדוק את זה לפני שתתייאש לגמרי מהעובדה שאתה לא מתקדם ..

עד לא מזמן אנשים שלא ראו אותי הרבה זמן אמרו לי שרזיתי מאוד, במיוחד בפנים. שלחתי למשה תמונה שלי, רק שכחתי להזכיר לו שהייתי על קריאטין. יכול להיות שהקריאטין יצר אפקט בתמונה של אחוז שומן גבוה יותר בגלל סיפוח המים, אני לא יודע. בכל מקרה אני אתחיל שוב חיטוב. פשוט הייתי הרבה זמן בחיטוב ולקראת הסוף בחודשים האחרונים הייתי כ"כ עייף ומותש שהרגשתי כמו סמרטוט.

לא רוצה לבאס אבל מ 72 עם 18%, כדי להגיע ל 12-13% אתה כנראה תגיע הרבה מתחת ל 69. אצלי זה נגמר ב 62
ידוע, יש לזה 2 צדדים שלילי וחיובי. אצטרך לעשות הרבה זמן מסה וחיטוב כדי להראות נורמלי מצד שני זה ייתן לי לגיטימציה להישאר הרבה זמן בחדר כושר. מה שמפחיד אותי באמת זה שאהיה ממש קטן ובגלל זה כל העניין של החיטוב המסיבי מפחיד אותי לאללה.

נערך לאחרונה:
החלטתי לעשות מאסה קטנה אני כרגע שוקל 72KG ואני רוצה לעלות בין 75 ל-77KG ואז שוב לחטב.

A2:
Press Technique 3X5 50KG - שיפור בכך שלא הגעתי לכשל
Deadlift 3X5 115KG - שיפור של 2.5KG
Shoulder press with dumbles 3X6 2X25 - אין שיפור
BOR 3X8 70KG - אין שיפור

מה שאתה מציע פשוט גובל בפשע חחחח
נראה לי יותר גובל בפשיעה להתנדנד ככה בין 70 ל70.7
תרביץ מסה,תתחזק ואז תחטב

וואי אני נשמע כאילו אני מנסה למכור לך ביטוח..לא משכנע יותר

נראה לי יותר גובל בפשיעה להתנדנד ככה בין 70 ל70.7
תרביץ מסה,תתחזק ואז תחטב

וואי אני נשמע כאילו אני מנסה למכור לך ביטוח..לא משכנע יותר

אני אעשה זאת, לא רוצה לעשות חיטוב ולהפוך להיות קטן מידי.

רק איך אני נשקל בתקופה הזאת ? בחיטוב נשקלים בבוקר אחרי הצום של הלילה וריקון השתן של הבוקר.

במסה לא מפסיקים לטחון פחמימות - מה שמשפיע על המשקל. אז איך נשקלים ?

@nlr666 חחחח עכשיו משה אומר לי שאין טעם לעשות מסה אם אני לא מעלה 10-15 ק"ג כי אחרי החיטוב לא יראו הרבה.

@nlr666 חחחח עכשיו משה אומר לי שאין טעם לעשות מסה אם אני לא מעלה 10-15 ק"ג כי אחרי החיטוב לא יראו הרבה.
obama-told-ya-92318595922.jpeg
**20-27 קילו

טוב, אז חזרנו לחיטוב.

מה שמשה אומר - קדוש. אם הוא אומר שלדעתו זה בזבוז זמן אז אין לי מה להתחיל מאסה קטנה כמו שתיכננתי עכשיו למרות שמאוד הייתי רוצה.

A3:
Squat 3X5 77.5KG
Bench Press 3X6 75KG
Chin Ups 3X6 22.5KG
Triceps Extentions 2X10 41KG
Preacher Curls 2X10 30KG
Abs Excercise 2X10 80KG

A1:
Squat 3X5 80KG - שיפור של 2.5KG
Bench Press 3X6 77.5KG - התחלתי סט 1 עם 77.5 ואז חזרתי ל-75, היה כבד.
Chin Ups 3X6 22.5KG - אין שיפור
Triceps Extentions 2X10 42.25KG - שיפור של 1.25KG
Preacher Curls 2X10 32.5KG - שיפור של 2.5KG
Abs Excercise 2X10 80KG - אין שיפור

החלטתי על תחילת חיטוב עצבני מתחילת חודש יולי, רק צריך להתארגן על נעלי ריצה נורמליות.

@Eyal @Tom @Beast and cheat

אני יודע שהדעה הרווחת בעת שצורכים קריאטין שזה מעלים את ה"חיטובים" בגלל ספיחת הנוזלים לשרירים ובין היתר גם לבטן.

עכשיו השאלה שלי במקרה הזה: האם הספיחה הזאת קורה גם כשאני עושה אירובי באופן סדיר ושאני נמצא בחיטוב עצבני ?

פשוט קשה לי מאוד עם העובדה שברגע שאני אתחיל עם החיטוב, אני לאט לאט ארגיש מאוד חלש וזה יבוא לידי ביטוי בצורה שהמשקלים ירגישו לי בלתי אפשריים להרמה. פשוט הקריאטין פיזית ופסיכולוגית הוא הדבר היחיד שיכול לשמור אותי שפוי ו - On Track ולא לאבד משקלים באופן משמעותי.

אפשר לצמצם את העלייה, אבל היא עדיין מתקיימת. אירובי ומעט פחמימות מאוד מצמצמים את הנוזלים. לדעתי כל עוד לא מדובר באחוזי שומן מאוד נמוכים, אין מה להתעסק בהורדת הקריאטין. בטח ובטח אם לא מדובר בתחרות בילדינג או משהו בסגנון.

מי שיש לו מסת שריר מאוד גבוהה ומחטב לאחוזים נמוכים מאוד - סבבה, אבל קח בחשבון שבלי קריאטין בטווח זמן ארוך מסת השריר בחיטוב תרד יותר, והשאלה היא כמה הירידה הזו משמעותית. מי שמסת השריר שלו היא כמו של קאי גרין... זה לא משנה כמו השיפור מבחינת הנוזלים.

@Eyal @Tom @Beast and cheat

אני יודע שהדעה הרווחת בעת שצורכים קריאטין שזה מעלים את ה"חיטובים" בגלל ספיחת הנוזלים לשרירים ובין היתר גם לבטן.

עכשיו השאלה שלי במקרה הזה: האם הספיחה הזאת קורה גם כשאני עושה אירובי באופן סדיר ושאני נמצא בחיטוב עצבני ?

פשוט קשה לי מאוד עם העובדה שברגע שאני אתחיל עם החיטוב, אני לאט לאט ארגיש מאוד חלש וזה יבוא לידי ביטוי בצורה שהמשקלים ירגישו לי בלתי אפשריים להרמה. פשוט הקריאטין פיזית ופסיכולוגית הוא הדבר היחיד שיכול לשמור אותי שפוי ו - On Track ולא לאבד משקלים באופן משמעותי.
הסבר קצר על קריאטין:
ATP (Adenosine Triphos[hate) הוא הדלק שהשרירים של כולנו משתמשים בו בכדי ליצור כיווצים. בכדי שזה יתרחש על ה-ATP להפוך ל-ADP (Adenosine Diphosphate) כך שאנרגיה תוכל להשתחרר. האחרון בתורו מאפשר כיווץ השרירים. על-מנת להפוך ADP בחזרה למקור האנרגיה ATP פוספט-קריאטין (Phosphat-creatine, CP) נדרש. CP הוא הקריאטין המיוצר באופן אנדוגני.
אז ככל שיש יותר CP כך יש יותר חידוש של ADP בחזרה ל-ATP וכך עולה קצב תכולת העבודה האפשרית של השריר.
בעבר שלטה הסברה שלרמות CP גבוהות השפעה על הכח בלבד ולא על מסת השריר. הסברה הזאת נמחצה כאשר הגיעו תוספי הקריאאטין לשוק. רמות CP גבוהות גם מגבירות רמות גליקוגן בתאים (Cellular glycogen) ומאגרי חלבון (חומצות אמינו) בריקמת השריר.
אז קריאטין גם מעלה גודל התאים (Cellular volume) כתוצאה מעלייה תוך-תאית (Intecellular) בנפח הנוטריאנטים, כולל נוזלים כמובן אך הדגש הוא על Intercellular. עלייה
כזאת אינה אמורה לספק מראה נוזלי בולט,
מה שנקרא bloating. בנוגע לנוזליות בבטן, שוב, עם תזונה נכונה ומתאימה לא הקריאטין הוא זה שיביא את הנוזליות.

באופן מעניין (אם כבר תוייגתי... 😉)לסטרואידים אנאבוליים התכונה לגרום לסינטזה מוגברת של CP ומכאן חשיבות מהמעלה הראשונה בצריכת קריאטין בעת שימוש בהם ובאפשרות ליצור תהליכים של היפרטרופיה ואף היפרפלזיה (שפשפו עיניים... 😱) בשריר. חלק מהסטרואידים נחשבים כרטובים ויתנו אפקט נפוח (כמו בלון) תוצאה של ארומטיזציה ואסטרים ארוכים. אבל גם סטרואידים המוגדרים כיבשים (אינם מומרים לאסטרוגן, נותנים מרטה יבש) מעלים בנוזלים Intercellular-ית. אותם נוזלים, בדיוק כמו בקריאטין יורדים בסוף השימוש ומקטינים את נפח השריר.
אז בשורה התחתונה לא רק שאתה יכול להמשיך עם הקריאטין, כדאי לך.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית