הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
הזמן עצמו לא מעניין. אם הצלחת 4 בסט השני ו 3 בשלישי לא נחת מספיק.

אם תמשיך להקשיב ל״מספיק אנשים״ לא תגיע רחוק.

הזמן עצמו לא מעניין. אם הצלחת 4 בסט השני ו 3 בשלישי לא נחת מספיק.

אם תמשיך להקשיב ל״מספיק אנשים״ לא תגיע רחוק.

אני מקשיב ל"מספיק אנשים" בגלל שאני בנאדם שפתוח מספיק ללמוד ושאין לי אגו של "אני יודע הכל וכולם לא יודעים כלום".

אם אני טועה אני מספיק גבר להודות בזה וגם לשאול איך לעשות נכון וללמוד כמו שאני שואל אותך.

קראתי איפשהו שאין צורה אחת חד משמעית מהסיבה שמבנה הגוף מעט שונה. מבנה אגן שונה.
לכן רוחב העמידה גם כן לא חד משמעי.

מספיק אנשים אמרו לי שאני לא עושה את הסקוואט טוב.
מברוק על המסה.

עזוב אותך מאנשים הם לא מבינים כלום.
או שתלך למשהו שמבין ותעבוד על הטכניקה או שתצלם את עצמך ותבדוק.
האם אתה אוכל וישן כמו שצריך? כמה עלית במשקל בחודש הזה?

מברוק על המסה.

עזוב אותך מאנשים הם לא מבינים כלום.
או שתלך למשהו שמבין ותעבוד על הטכניקה או שתצלם את עצמך ותבדוק.
האם אתה אוכל וישן כמו שצריך? כמה עלית במשקל בחודש הזה?

תודה מרטין

אותו בנאדם ספציפי עושה רושם שהוא מבין. הוא גם מכניס מושגים ותיאורים מקצועיים של השרירים שלא עובדים לפי העמידה שלי ונתן לי כמה תרגילים בשביל לשפר את הגמישות, אחרי שעשיתי אותם הצלחתי לרדת יותר עמוק אך לא להישאר למטה ותמיד איבדתי שיווי משקל. מעריך שזה לוקח זמן...

אגב @nlr666 יצחק הוא משחק פוטבול ברמת/הוד השרון, איך שאמר את זה ישר נזכרתי בך.

עשיתי סדנה של אופק ואביב, ולמען האמת את הרעיון של העמידה הרחבה לקחתי מאופק(גם הוא עושה את זה) כי זה פשוט הרבה יותר נוח לי. וכן אני אוכל מספיק, אנשים מהעבודה אומרים לי שעליתי במשקל ושאני נראה גדול, אני חושב שזה המדד הכי טוב 😁. עליתי 2, 2.5KG במשקל. נכון ליום שישי שקלתי 77.8KG.

תודה מרטין

אותו בנאדם ספציפי עושה רושם שהוא מבין. הוא גם מכניס מושגים ותיאורים מקצועיים של השרירים שלא עובדים לפי העמידה שלי ונתן לי כמה תרגילים בשביל לשפר את הגמישות, אחרי שעשיתי אותם הצלחתי לרדת יותר עמוק אך לא להישאר למטה ותמיד איבדתי שיווי משקל. מעריך שזה לוקח זמן...

נשמע מאוד מקצועי ומגניב.

נשמע מאוד מקצועי ומגניב.
images
@Moshe אפשר בבקשה להוסיף אמוטיקון מצליף?

אותו בנאדם ספציפי עושה רושם שהוא מבין.
אלה הכי מסוכנים.
קח אחד שבאמת מבין ותשפר את הסגנון האישי שלך. עדיף לך ללכת עם מה שמתאים לך מלנסות לאמץ עמידה רחבה או צרה שמתאימה למשהו אחר.

@nlr666 יאיר ראה אותי היום בסיום האימון שאל אם עשיתי די-לואד בשביל לנסות את הפוזיציה החדשה ואמרתי לו שלא. בכל מקרה נראה לי שאנסה את ההצעה שלו כי מהסרטונים שאני רואה גם בטכניקה הנוכחית אני לא משו... ואגב דיברתי איתו עלייך, בהתחלה הוא לא קלט כ"כ אבל אז הוא נזכר בך, קרא לך בשם חיבה עם חיוך חחחחחח

A:

Squat 3X5 102.5KG - שיפור של 2.5KG
Bench 3X5 85KG - כשל בחזרה אחרונה בסט אחרון
Deadlift 1X5 125KG - שיפור של 5KG
Chinups 4XF 22.5KG - אין שיפור והצלחתי 3X6

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית