- פותח/ת השרשור
למה שלא תעבור לטקסס אז?
אולי יישפר את ההתקדמות
כי לא מיציתי את התכנית ואני עדיין רק מתחיל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שלא תעבור לטקסס אז?
אולי יישפר את ההתקדמות
הבנתי,כי לא מיציתי את התכנית ואני עדיין רק מתחיל.
הבנתי,
סבבה 😃
נו איך היה להתאמן עם האוזניות???🤩
לא טוב???🥷עזוב אם אני אגיד לך אתה תתבאס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא טוב???🥷
נראה לך ? היה פגז! שמתי על פול ווליום(באמת שאין לך מושג איזה עוצמתיות הן.... רק מהעוצמה של הווליום זה יעלה לך ת'רייג' ממש יפה ואם יש'ך אייפון הבנתי שזה רמה אחרת משום מה....) וצרחתי בחדר כושר(אתה יודע איזה כיף זה לצרוח כשיש מלא אנשים והווליום כ"כ חזק והאוזניות כ"כ אוטומות שלא אכפת לך מכלום ממה ש"בחוץ" ואתה שם זין אחד גדול ?) ועפתי בסקוואט ובדדליפט.
כן הכי כיף לצרוח, מוציא הכל החוצה.
איך עשית לי חשק לקבל אותם כבר!!
שיר אדיר,מרוב שנהניתי איתם כ"כ - שמתי בסט אחד של צ'ינאפס את its my life של בון ג'ובי ועפתי על הסט....
שיר אדיר,
חושב על איך it smells like teen spirit יישמע לי:crazy:
מקווה ששבוע הבא יגיעו.
שמע עוד 5 ק"ג עלייה ואתה שם 3 פלטות על המוט לא?
שזה בהחלט מעורר כבוד 👏
מבטיח שהעמידה הארוכה בדואר תשתלם לך 😛
וואלה כן בהחלט ציון דרך משמעותי אבל הכי חשוב לי לשמור על טכניקה תקינה, גב ישר ולא מעוקל וחזה מורם ב"גאון"....
הבעיה שזה כבר נהיה מתיש יותר להרכיב ולפרק את המוט חחחחח
תתפלל לרפואתי,יצחק בן מרגלית..אמן.מחכה ליצחק הגדול שנפצע לחודש
תתפלל לרפואתי,יצחק בן מרגלית..אמן.
הלוואיאני מתפלל מאז שאני עושה סקוואט למישו שיגאל אותי מהטכניקה השגויה הזאת
יום שלישי הקרוב אני ביום חופש - אין מצב שאתה מתאמן....?
A:
Squat 3X5 90KG - מחכה ליצחק הגדול
Bench 3X5 90KG - הצלחתי לעשות 5 חזרות נקיות בסט הראשון, 3 חזרות נקיות בסט ה-2 ועזרה מהספוטר, ו-2 חזרות נקיות בסט ה-3 ו-3 חזרות הספוטר עזר. בלאטטטטטטטטטטט
Deadlift 1X5 140KG - שיפור ב-5KG, ארבע חזרות נקיות, חזרה אחרונה לקחתי איזה 10 שניות מנוחה קצרה כי הרגליים התחילו לכאוב לי בטירוף ובחזרה האחרונה נתתי את כל הנשמה עד כדי כך שהצרחה שהבאתי בסיום החזרה כל החדר כושר שמע חחחח, אנשים התחילו להסתכל עליי במבט מוזר.
Chinups 4XF 32.5KG - שיפור ב-2.5kg, סט 1 -5 חזרות ו-2 הבאים 3 חזרות. לא השלמתי עוד סט -הייתי גמור.
קרא את שאר עדכון הלוג...
יפה מאוד! מתקדם טוב