הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
לא טוב???🥷

נראה לך ? היה פגז! שמתי על פול ווליום(באמת שאין לך מושג איזה עוצמתיות הן.... רק מהעוצמה של הווליום זה יעלה לך ת'רייג' ממש יפה ואם יש'ך אייפון הבנתי שזה רמה אחרת משום מה....) וצרחתי בחדר כושר(אתה יודע איזה כיף זה לצרוח כשיש מלא אנשים והווליום כ"כ חזק והאוזניות כ"כ אוטמות שלא אכפת לך מכלום ממה ש"בחוץ" ואתה שם זין אחד גדול ?) ועפתי בסקוואט ובדדליפט.

נראה לך ? היה פגז! שמתי על פול ווליום(באמת שאין לך מושג איזה עוצמתיות הן.... רק מהעוצמה של הווליום זה יעלה לך ת'רייג' ממש יפה ואם יש'ך אייפון הבנתי שזה רמה אחרת משום מה....) וצרחתי בחדר כושר(אתה יודע איזה כיף זה לצרוח כשיש מלא אנשים והווליום כ"כ חזק והאוזניות כ"כ אוטומות שלא אכפת לך מכלום ממה ש"בחוץ" ואתה שם זין אחד גדול ?) ועפתי בסקוואט ובדדליפט.

כן הכי כיף לצרוח, מוציא הכל החוצה.
איך עשית לי חשק לקבל אותם כבר!!

כן הכי כיף לצרוח, מוציא הכל החוצה.
איך עשית לי חשק לקבל אותם כבר!!

איך שסיימתי סט 1 של דדליפט 135KG אנשים מסתכלים על המוט עם המשקל בעיניים "גדולות" כאלה - fucking Priceless!

מרוב שנהניתי איתם כ"כ - שמתי בסט אחד של צ'ינאפס את its my life של בון ג'ובי ועפתי על הסט....

שיר אדיר,
חושב על איך it smells like teen spirit יישמע לי:crazy:

איך שסיימתי סט 1 של דדליפט 135KG איתם אנשים מסתכלים על המוט עם המשקל בעיניים "גדולות" כאלה - fucking Priceless!

i took the liberty to check it for you and it sounds great

קצת באסה כי השיר מתחיל רגוע וזה לא כזה מתאים בכניסה לסט, מה גם שהפזמון הרועש לא כזה ארוך אבל זה בהחלט נכנס לרשימה שלי....

מקווה ששבוע הבא יגיעו.
שמע עוד 5 ק"ג עלייה ואתה שם 3 פלטות על המוט לא?
שזה בהחלט מעורר כבוד 👏

מקווה ששבוע הבא יגיעו.
שמע עוד 5 ק"ג עלייה ואתה שם 3 פלטות על המוט לא?
שזה בהחלט מעורר כבוד 👏

מבטיח שהעמידה הארוכה בדואר תשתלם לך 😛

וואלה כן בהחלט ציון דרך משמעותי אבל הכי חשוב לי לשמור על טכניקה תקינה, גב ישר ולא מעוקל וחזה מורם ב"גאון"....

הבעיה שזה כבר נהיה מתיש יותר להרכיב ולפרק את המוט חחחחח

מבטיח שהעמידה הארוכה בדואר תשתלם לך 😛

וואלה כן בהחלט ציון דרך משמעותי אבל הכי חשוב לי לשמור על טכניקה תקינה, גב ישר ולא מעוקל וחזה מורם ב"גאון"....

הבעיה שזה כבר נהיה מתיש יותר להרכיב ולפרק את המוט חחחחח

היום הכנתי לי פלטות של 20 עגולות ויפות,
ופתאום מישהו החליט לקחת לי והשאיר לי פלטות בצורה משושה ארורה בגודל של 45 פאונד,
ותירץ ש- "סרט להוריד עכשיו את ה20 בכל פעם"

פלטות ארורות,
הרסו לי את הסט 🤬

תתפלל לרפואתי,יצחק בן מרגלית..אמן.

אני מתפלל מאז שאני עושה סקוואט למישו שיגאל אותי מהטכניקה השגויה הזאת

יום שלישי הקרוב אני ביום חופש - אין מצב שאתה מתאמן....?

אני מתפלל מאז שאני עושה סקוואט למישו שיגאל אותי מהטכניקה השגויה הזאת

יום שלישי הקרוב אני ביום חופש - אין מצב שאתה מתאמן....?
הלוואי
אבל אתה יכול לבוא לאימון בהרקולס,אדטו יהיה שם וידריך אותך (כמובן שתתאם איתו מראש)

הלוואי זה אומר כן ? חחחח

מעדיף לבוא איתך ומשם להכיר את מי שצריך...
אימון שני עם האוזניות - היה כיף אחושרמוטה!

אוזניות שעוטפות לי את כל האוזן ואני לא שומע כלום מבחוץ, היה כיף לשים כזה פס על כולם ולצרוח like a BEAST לפני כל סט.

A2:

Squat Technique 3X5 90KG - מחכה לאימון עם איצקו הגדול(תלוי בך כמה זמן הטייטל הזה יישאר...)
Press 3X5 60KG - סט 1 - 5 חזרות, סט 2 - 5 חזרות, סט 5 - 4 חזרות אחרי שבחזרה האחרונה הגעתי רק לחצי.
Bent Over Row 3X5 82.5KG - אין שיפור
Dips 3X8 17.5KG - שיפור של 2.5KG

oz25 עדכן/ה את הלוג ״לוג הזמר עם הסקוואט״:

עדכון לוג: 13/01/15

A:
Squat 3X5 90KG - מחכה ליצחק הגדול
Bench 3X5 90KG - הצלחתי לעשות 5 חזרות נקיות בסט הראשון, 3 חזרות נקיות בסט ה-2 ועזרה מהספוטר, ו-2 חזרות נקיות בסט ה-3 ו-3 חזרות הספוטר עזר. בלאטטטטטטטטטטט
Deadlift 1X5 140KG - שיפור ב-5KG, ארבע חזרות נקיות, חזרה אחרונה לקחתי איזה 10 שניות מנוחה קצרה כי הרגליים התחילו לכאוב לי בטירוף ובחזרה האחרונה נתתי את כל הנשמה עד כדי כך שהצרחה שהבאתי בסיום החזרה כל החדר כושר שמע חחחח, אנשים התחילו להסתכל עליי במבט מוזר.
Chinups 4XF 32.5KG - שיפור ב-2.5kg, סט 1 -5 חזרות ו-2 הבאים 3 חזרות. לא השלמתי עוד סט -הייתי גמור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
A2:
Squat Technique 3X5 90KG - מחכה לאימון עם איצקו הגדול
Press 3X5 60KG - שיפור, הצלחתי להשלים 3X5
Bent Over Row 3X5 85KG - שיפור של 2.5KG
Dips 2X10 20KG - שיפור של 2.5KG

יפה מאוד! מתקדם טוב

היית צריך להתאמן איתי שלשום או ביום ראשון....

ביום ראשון הייתי בסביבות 7 בערב כשכל העולם ואישתו היה שם. רק אני הייתי בפאוואר-ראק(איזה כיף נשבע לך....) התחלתי לצרוח שם לפני כל כניסה לסט ובמהלך ביצוע הסט כמו מטורף, אנשים הסתכלו עליי לאורך כל התרגיל חחחחח

שלשום עשיתי דדליפט 140KG, בחזרה ה-5 כבר התעייפתי ונתתי את כל כולי, דפקתי את הצרחה של החיים שלי בחזרה האחרונה הזאת והיו שם גם לא מעט אנשים. אין אחד שלא הסתכל עליי אחרי זה חחחחחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית