הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הליפטר ששוקל כמו מיס פיטנס [לשעבר] - גרסאת טקסס מת'וד

אימון עצימות [יום חמישי, 26/12/13]
אימון אגדי!!!!!!!!!
חשבתי שאהיה חלש כי התאמנתי יומיים רצוף, ועוד ה-140X3 שהיה אתמול והפרס, אבל...
סקוואט 140 ק"ג 1X5
בנצ' פרס 95 ק"ג 1X5 פאקינג PR!!!! היה קל!!!!!
סומו דדליפט 160 ק"ג 1X5
פמפום טרייספס

אימון נפח [יום שבת 28/12/13]

האימון - הכי - נורא - שהיה - לי - בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!
מי שלא יודע, אני לוקח נוגדי דיכאון [SSRI].. ונגמרו לי הכדורים ולא היה לי זמן ללכת לפסיכיאטרית בגלל העבודה, אז אני כבר יומיים בלי כדורים וכל מערכת העצבים שלי בדאון.. אני לא נרדם בלילה ויש לי הזיות ואני חלש ברמה מטורפת. כל זה ועבדתי מ-10 בבוקר עד 8 בערב, רצתי הביתה 5 דקות החלפתי בגדים והלכתי להתאמן.

סקוואט 125 ק"ג 5X5 הגיהינום הכי גדול שהיה לי אי פעם!!!!!!!!!!!!!!! בחיים לא סבלתי כ"כ!!!! בחיים לא היה לי כ"כ קשה!!!! דיממתי מהרגל מהיד הברך יצאה כל מה שיכל היה לכאוב כאב. לא מאמין שעברתי את זה. בהחלט יש לי הערכה עצומה לעצמי על שעברתי את זה.

בנצ' 87.5 ק"ג 5X5 סביר

לא היה לי זמן לעשות מתח עם משקל, אבל בקושי סגרתי 5 חזרות עם משקל גוף כשאני בדר"כ עובד עם 30 ק"ג עליי.....
יום שני אני רץ לפסיכיאטרית בלי תור ולא עוזב עד שהיא נותנת לי מרשם.

אימון נפח [יום ראשון, 5/1/14]
לא התאמנתי במשך שבוע, מאז אימון הנפח האחרון, בגלל הקעקוע החדש.
סקוואט 130 ק"ג 5X5 קשההההההההה, מאימון הבא כנראה יורד לארבעה סטים.
בנצ' 90 ק"ג 5X5 סביר
פנדלי רואו 65 ק"ג 5X5 קליל
פמפום בייספס.

למה לעזאזל אתה יורד ל4 סטים? אתה התקדמת 5 קילו בנפח, אחרי שהאימון הקודם היה גיהנום לא יתואר, ועדיין סגרת 130 לנפח. עדיף שתעלה ל132.5 ותסחוב כמה שיותר. לא מבין למה אנשים מחפשים להוריד סטים. כל עוד שום דבר לא נשבר או לא הגעתם לטכניקה מסוכנת לא רואה סיבה להוריד סט אחרון.

למה לעזאזל אתה יורד ל4 סטים? אתה התקדמת 5 קילו בנפח, אחרי שהאימון הקודם היה גיהנום לא יתואר, ועדיין סגרת 130 לנפח. עדיף שתעלה ל132.5 ותסחוב כמה שיותר. לא מבין למה אנשים מחפשים להוריד סטים. כל עוד שום דבר לא נשבר או לא הגעתם לטכניקה מסוכנת לא רואה סיבה להוריד סט אחרון.
נפשית אני לא עומד בזה יותר. זה לא שווה את זה. דיברתי עם גיל, הוא אמר שזה לא כזה משנה האמת ארבעה או חמישה סטים ושאפשר לרדת כבר.

אז נפשית תפסיק להיות קוקסינל ותן בראש.

ליאור צודק. דווקא שאתה על הגל אתה מתבכיין?
שעושים קפיצות של 5 קילו בשבוע משמע אתה ב"התחלה" של התוכנית. קיצוץ ל4X5 מתבצע בסופה שרוצים לסחוט עוד שבוע שבועיים. אין לזה הצדקה. תפנים שההתקדמות וההצלחה של טקסס היא בגלל הנפח בסקוואט, חבל לוותר על משהו כל כך יעיל.

זה מצחיק, אם אני חלש, אז מה אתה?
להזכירך חוץ מבדדליפט המשקלים שלי גבוהים משלך.
תהיה חזק ממני עד מחר, רטיווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!111111
על 30 ק"ג משקל גוף אתה אמור לקפוץ ב-50-60 ק"ג לפחות בכל תרגיל. אנחנו קופצים ככה על 3-4 ק"ג משקל גוף.
ואגב, דדליפט זה התרגיל האולטימטיבי לכוח. אתה חלש ממני משמעותית בדדליפט ואתה שוקל איזה 40 ק"ג יותר ממני. לא נראה לך קצת תמוה?
אגב, לא זכור לי שבסקוואט אתה חזק ממני, כי לפי הלוג שלך אתה אפילו לא על 140.
בתחרות אתה שקלת 40 ק"ג!!! יותר ממני ועשית 150 בדיוק כמוני. היום אני 74 ועושה כבר 140X5, ביום חמישי זה אמור להיות כבר 145X5, כך שכבר מזמן עברתי את ה-150 לסינגל, ואתה עדיין לא.
אז חוץ מבנצ' יקירי - אתה חלש ממני, ובהרבה.

נערך לאחרונה:
ושוב, קרא את העריכה של ההודעה. בינתיים השחיף הזה הרבה יותר חזק ממך, עם או בלי רטיו.
ידידי, עוד לפני התחרות היה לי סקוואט 160, ועדיין יש לי.
אומנם בתחרות 160 נפסל בגלל הספוטר, ראו שיש לי את זה.
ככה שבסקוואט אני חזק ממך.
בנץ הרבה יותר חזק.
פרס הרבה יותר חזק.
ודדליפט עדיין לא.

סה"כ יש לך דדליפט יפה, ואתה תופס תחת.
אני עדיין לא רואה איפה אתה יותר חזק ממני מלבד הדדליפט.

על 30 ק"ג משקל גוף אתה אמור לקפוץ ב-50-60 ק"ג לפחות בכל תרגיל.
אגב, את הנוסחא הזאת פיתחת בעצמך? מעניין..

סליחה באמת שלי, בניגוד אלייך, יש פלג גוף עליון.
תכרות גם את הזין אם אתה בעניין יש רטיו.

ידידי, עוד לפני התחרות היה לי סקוואט 160, ועדיין יש לי.
אומנם בתחרות 160 נפסל בגלל הספוטר, ראו שיש לי את זה.
ככה שבסקוואט אני חזק ממך.
בנץ הרבה יותר חזק.
פרס הרבה יותר חזק.
ודדליפט עדיין לא.

סה"כ יש לך דדליפט יפה, ואתה תופס תחת.
אני עדיין לא רואה איפה אתה יותר חזק ממני מלבד הדדליפט.

אגב, את הנוסחא הזאת פיתחת בעצמך? מעניין..

סליחה באמת שלי, בניגוד אלייך, יש פלג גוף עליון.
תכרות גם את הזין אם אתה בעניין יש רטיו.
לא חמוד, אתה זה שתופס תחת. אתה לא תבוא ותקרא לי קוקסינל.
וגם לי לפני התחרות היה 155 לסינגל, ועכשיו עם 140X5 סביר להניח שיש לי 160, אז מה? מה שלא עובר בתחרות לא נחשב. תעלה סרטון שלך עושה 160 ואז תגיד שאתה יותר חזק ממני, נכון לעכשיו אני חזק ממך גם בדדליפט וגם בסקוואט. שנינו סיימנו עם 150 ונכון לעכשיו אני לא רואה בלוג שלך שאתה עובר את ה-140. וכפי שאמרתי - דדליפט הוא האינדיקציה האמיתית לכוח ושם אתה חלש ברמות. בנצ' זה התרגיל היחידי שאתה חזק בו ממני וגם אז הוא מעורר רחמים יחסית לעובדה שאתה שוקל מעל ל-100 ק"ג, ופרס לא מעניין כי אני לא מתחרה בפרס. שיהיה לך פלג גוף עליון עד מחר, אתה מתחרה בפאוורליפטינג, לא בבאדיבילדינג. ואגב, תהיה חזק ממני עד מחר, אבל יחסית ל-105 ק"ג כל המשקלים שלך מעוררי רחמים, ואת זה אפילו לא אני אמרתי. אני לא אגיד מי אמר את זה, אבל היו כמה, ככה שמסתבר שלא רק אותי הרטיו מעניין.

זה לא מעניין אותי מה אתה או אחרים אומרים.
אתה לא צריך לוותר לעצמך ולהיות קוקסינל כי קצת קשה אז אפשר לקצר.
למה שאני אלך על סינגלים בחיטוב? אגב אני עדיין מתקדם בלי חגורה.
ויש לי סירטונים של 160 סקוואט עוד מהSS למקרה שתהית, אומנם התחלשתי, אבל זה מה יש, ככה שלת"לה יש.
מי קבע שדדליפט הוא אינדיקציה אמיתית לכוח? ואני גם לא חלש ברמות בדדליפט יחסית למתאמן מתחיל-בינוני.
אני כבר לא על 105 קילו, אתה מוזמן להתעדכן.

אסיים במשפט חדש מפי ה- דוקטור:
"-- דרכים לא מקצרים, זה רק לקוקסינלים ומפגרים."

חברים, כולנו באותו צד פה ועם אותו תחביב, בואו ניקח נשימה ארוכה ונפסיק לקטול אחד את השני.

מאור - קח את ההודעות כאן ברוח טובה, אף אחד לא רוצה ברעתך.

מאור אתה מתחיל לעצבן אותי אישית עם כל הכבוד, כל דבר שמעירים לך אתה חייב ישר לקטול ? חלאס עם הגישה הזו ! אתה לא חייב להגיד את המילה האחרונה! אז לפסיכו אין משקלים כמו שלך ... אז?? הבחור לקח את הרמה שלו צעד אחד קדימה ולא פחד להעלות המון במשקל גוף כדי להתחזק וזה יפה מאוד. אתה מתאמן פאקינג 3 שנים ועם 150 סקוואט .. אז מבחינה זו אתה אחד החלשים , כנ"ל בנ'ץ..
אתה לא יכול להגיד שאתה בחור חזק כי יש לך 200 דדליפט, תלמד להפנים וזהו תאמין לי שאתה תרוויח מזה יותר מכולם.
יום טוב.ביי.
נ.ב [לא בא לטובת אף אחד פה שיהיה ברור]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית