עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא נפצעה מהסומו דדליפט והפצע עדיין טרי, וביד חטפתי איזה שפיץ של איזה מכשיר וישר התחיל לדמם חחחאיך דיממת מהרגל ? למה ?
נפשית אני לא עומד בזה יותר. זה לא שווה את זה. דיברתי עם גיל, הוא אמר שזה לא כזה משנה האמת ארבעה או חמישה סטים ושאפשר לרדת כבר.למה לעזאזל אתה יורד ל4 סטים? אתה התקדמת 5 קילו בנפח, אחרי שהאימון הקודם היה גיהנום לא יתואר, ועדיין סגרת 130 לנפח. עדיף שתעלה ל132.5 ותסחוב כמה שיותר. לא מבין למה אנשים מחפשים להוריד סטים. כל עוד שום דבר לא נשבר או לא הגעתם לטכניקה מסוכנת לא רואה סיבה להוריד סט אחרון.
מדבר זה שעלה 30 ק"ג ונשאר חלשאז נפשית תפסיק להיות קוקסינל ותן בראש.
זה מצחיק, אם אני חלש, אז מה אתה?מדבר זה שעלה 30 ק"ג ונשאר חלש
תהיה חזק ממני עד מחר, רטיווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!111111זה מצחיק, אם אני חלש, אז מה אתה?
להזכירך חוץ מבדדליפט המשקלים שלי גבוהים משלך.
ושוב, קרא את העריכה של ההודעה. בינתיים השחיף הזה הרבה יותר חזק ממך, עם או בלי רטיו.רטיו זה לשחיפים ולכוסיות.
מצחיק שאתה מתגאה בזה.
שיהיה, אני מיציתי.
אשפוז נעים.
ידידי, עוד לפני התחרות היה לי סקוואט 160, ועדיין יש לי.ושוב, קרא את העריכה של ההודעה. בינתיים השחיף הזה הרבה יותר חזק ממך, עם או בלי רטיו.
אגב, את הנוסחא הזאת פיתחת בעצמך? מעניין..על 30 ק"ג משקל גוף אתה אמור לקפוץ ב-50-60 ק"ג לפחות בכל תרגיל.
לא חמוד, אתה זה שתופס תחת. אתה לא תבוא ותקרא לי קוקסינל.ידידי, עוד לפני התחרות היה לי סקוואט 160, ועדיין יש לי.
אומנם בתחרות 160 נפסל בגלל הספוטר, ראו שיש לי את זה.
ככה שבסקוואט אני חזק ממך.
בנץ הרבה יותר חזק.
פרס הרבה יותר חזק.
ודדליפט עדיין לא.
סה"כ יש לך דדליפט יפה, ואתה תופס תחת.
אני עדיין לא רואה איפה אתה יותר חזק ממני מלבד הדדליפט.
אגב, את הנוסחא הזאת פיתחת בעצמך? מעניין..
סליחה באמת שלי, בניגוד אלייך, יש פלג גוף עליון.
תכרות גם את הזין אם אתה בעניין יש רטיו.