הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

@incin , @Koller לא בא לכם להתאמן בשני רביעי שישי?😉 משעמם שם וגם חסר ספוטרים נורמליים לבנץ' 🤣(היום דווקא היה מישהו שיודע מה לעשות ולא לעשות אבל בדרך כלל זה בעיה)

@incin , @Koller לא בא לכם להתאמן בשני רביעי שישי?😉 משעמם שם וגם חסר ספוטרים נורמליים לבנץ' 🤣(היום דווקא היה מישהו שיודע מה לעשות ולא לעשות אבל בדרך כלל זה בעיה)

ביום שישי החד"כ נסגר מוקדם מדי לצערי, אבל אתה מוזמן להצטרף אלינו, כדאי לך 😃

המנוי שלי הוא רק לימי ראשון-חמישי, תבוא תתאמן איתנו, בחיים לא תשתעמם ותקבל אוטומטית 5 ק"ג למוט ✌️

המנוי שלי הוא רק לימי ראשון-חמישי, תבוא תתאמן איתנו, בחיים לא תשתעמם ותקבל אוטומטית 5 ק"ג למוט ✌️
אם אתה מבטיח 5 קילו אוטומטית אני אשקול את זה ברצינות:37mv:
ולא ידעתי שיש דבר כזה מנוי לימי ראשון-חמישי...
ביום שישי החד"כ נסגר מוקדם מדי לצערי, אבל אתה מוזמן להצטרף אלינו, כדאי לך 😃
אלון הבטיח לי עוד 5 קילו למוט, אם אתה אומר שהוא צודק זה יהיה עוד יותר משכנע:37mv:

אם אתה מבטיח 5 קילו אוטומטית אני אשקול את זה ברצינות:37mv:
ולא ידעתי שיש דבר כזה מנוי לימי ראשון-חמישי...
אלון הבטיח לי עוד 5 קילו למוט, אם אתה אומר שהוא צודק זה יהיה עוד יותר משכנע:37mv:

5 קילו לפחות! אבל רק בצד אחד בשביל לעבוד על המייצבים 😃

קרה לי. לא כיף.

יש מישהו שבאופן קבוע מנסה להרוג אותי בחד"כ - בפעם הראשונה אחרי שסיימתי סט מישהו שאל אותי שאלה בצד שמאל של הראק והוא התחיל להוריד את כל הפלטות מצד ימין, פתאום אני שומע :"תיזהר!" ואני רואה את כל המוט עולה למעלה, כמעט התרסק לי על הרגל.
בפעם אחרת הוא שאל אותי כמה לשים ואז שם לי עוד 10 ק"ג רק בצד שלו. כשדיברתי איתו אחרי שהמוט כמעט עף לי מהגב אחד המדריכים אמר לי "אבל אתה עושה משקל יותר כבד, מה זה משנה לך עוד 10 ק"ג?"
בפעם נוספת הוא לא שם לי עוד פלטה של 20 ק"ג, רק בצד שלו.

אמרתי לו כבר שאם הוא טועה, אז שיטעה בשני הצדדים - לא איכפת לי לעשות PR בלי לדעת לפני 😃

יש מישהו שבאופן קבוע מנסה להרוג אותי בחד"כ - בפעם הראשונה אחרי שסיימתי סט מישהו שאל אותי שאלה בצד שמאל של הראק והוא התחיל להוריד את כל הפלטות מצד ימין, פתאום אני שומע :"תיזהר!" ואני רואה את כל המוט עולה למעלה, כמעט התרסק לי על הרגל.
בפעם אחרת הוא שאל אותי כמה לשים ואז שם לי עוד 10 ק"ג רק בצד שלו. כשדיברתי איתו אחרי שהמוט כמעט עף לי מהגב אחד המדריכים אמר לי "אבל אתה עושה משקל יותר כבד, מה זה משנה לך עוד 10 ק"ג?"

אמרתי לו כבר שאם הוא טועה, אז שיטעה בשני הצדדים - לא איכפת לי לעשות PR בלי לדעת לפני 😃
חחחחחחחחח לול
כל פעם שזה קורה לי זה כי אני שם פלטות שונות 😣😣

נראה לי שלא תרצה לנקוב בשמות אבל הייתי רוצה לדעת מי המדריך שאמר לך את זה 🤣

נראה לי שלא תרצה לנקוב בשמות אבל הייתי רוצה לדעת מי המדריך שאמר לך את זה 🤣

אני אפילו לא יודע איך קוראים לו, אחד משני המבוגרים (להערכתי יותר מ-60), הפחות נחמד מבין שניהם.

טקסס-שבוע 4-נפח
סקוואט
112.5 5X5 PR לנפח, המשקל לא כבד אבל אחרי הסט החמישי אתה רוצה ללכת הביתה. מעניין מה יחכה לי עוד חודש 😣

בנץ
70 3X8 PR נפח, היה כבד אחרי הסקוואט.
בנץ דאמבלים
26KG 10/8/9 PR למשקל, באופן מפתיע אני מתקדם בדאמבלים כל שבועo_O
מתח
6X6 PR לנפח
בנץ צר
50 3X10
משקל בוקר-75.1 ׁ(ביי ביי קטגוריה עד 75:confused001:, לא שאני מתחרה אבל עדיין..)
אימון לא קשה אבל מאוד מתיש. לקח לי 2:20. הערות על הסקוואט יתקבלו בברכה.

הסקוואט נראה בסדר גמור.סתם שאלה: למה HB ולא
LB?
מה שאני עושה זה לא ממש HB.
LB - לא נוח לי להחזיק על הכתפיים, נתקעתי במשקלים, טכניקה לא משהו, דופק את המוט במוטות ביטחון.

חולצה יפה
הייה כיף להתאמן בטכניון
לראות את כל הסיני\קוריאנים\יפנים עושים סקוואט בסמית' מאשין עם משקל 10 קילו כל צד(כי מי יודע כמה המוט שוקל...)

לראות את כל הסיני\קוריאנים\יפנים עושים סקוואט בסמית' מאשין עם משקל 10 קילו כל צד(כי מי יודע כמה המוט שוקל...)
גם בנץ' רובם עושים בסמית, וראיתי אחד לא בסמית, עם רגל אחת על הרצפה ואחת על הספסל

גם בנץ' רובם עושים בסמית, וראיתי אחד לא בסמית, עם רגל אחת על הרצפה ואחת על הספסל
הדבר היחיד שאני לא יכול לשכוח
שכמה שבועות לפני שעברתי לאקטיב
בא בחור כלשהו אחד, ואמר שסקוואט רחב זה לא בריא בגלל שזה לא מערב את ההאמסטרינג ושאני יכול להפצע...

טקסס-שבוע 4-התאוששות
סקוואט
90 2X5
פרס
52.5 2X5 עם עצירה בתחתית
57.5 1X4 בלי עצירה,PR
מתח בנות
3X8
יד קדמית 2X8
שיר מוטיבציה לאימון:

גרף התקדמות
Back