מחדרתכבר התחלת טקסס ולא מעדכן?!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחדרתכבר התחלת טקסס ולא מעדכן?!
אם אתה מבטיח 5 קילו אוטומטית אני אשקול את זה ברצינות:37mv:המנוי שלי הוא רק לימי ראשון-חמישי, תבוא תתאמן איתנו, בחיים לא תשתעמם ותקבל אוטומטית 5 ק"ג למוט ✌️
אלון הבטיח לי עוד 5 קילו למוט, אם אתה אומר שהוא צודק זה יהיה עוד יותר משכנע:37mv:ביום שישי החד"כ נסגר מוקדם מדי לצערי, אבל אתה מוזמן להצטרף אלינו, כדאי לך 😃
אם אתה מבטיח 5 קילו אוטומטית אני אשקול את זה ברצינות:37mv:
ולא ידעתי שיש דבר כזה מנוי לימי ראשון-חמישי...
אלון הבטיח לי עוד 5 קילו למוט, אם אתה אומר שהוא צודק זה יהיה עוד יותר משכנע:37mv:
קרה לי. לא כיף.5 קילו לפחות! אבל רק בצד אחד בשביל לעבוד על המייצבים 😃
קרה לי. לא כיף.
חחחחחחחחח לוליש מישהו שבאופן קבוע מנסה להרוג אותי בחד"כ - בפעם הראשונה אחרי שסיימתי סט מישהו שאל אותי שאלה בצד שמאל של הראק והוא התחיל להוריד את כל הפלטות מצד ימין, פתאום אני שומע :"תיזהר!" ואני רואה את כל המוט עולה למעלה, כמעט התרסק לי על הרגל.
בפעם אחרת הוא שאל אותי כמה לשים ואז שם לי עוד 10 ק"ג רק בצד שלו. כשדיברתי איתו אחרי שהמוט כמעט עף לי מהגב אחד המדריכים אמר לי "אבל אתה עושה משקל יותר כבד, מה זה משנה לך עוד 10 ק"ג?"
בפעם נוספת הוא לא שם לי עוד פלטה של 20 ק"ג, רק בצד שלו.
אמרתי לו כבר שאם הוא טועה, אז שיטעה בשני הצדדים - לא איכפת לי לעשות PR בלי לדעת לפני 😃
יש מישהו שבאופן קבוע מנסה להרוג אותי בחד"כ - בפעם הראשונה אחרי שסיימתי סט מישהו שאל אותי שאלה בצד שמאל של הראק והוא התחיל להוריד את כל הפלטות מצד ימין, פתאום אני שומע :"תיזהר!" ואני רואה את כל המוט עולה למעלה, כמעט התרסק לי על הרגל.
בפעם אחרת הוא שאל אותי כמה לשים ואז שם לי עוד 10 ק"ג רק בצד שלו. כשדיברתי איתו אחרי שהמוט כמעט עף לי מהגב אחד המדריכים אמר לי "אבל אתה עושה משקל יותר כבד, מה זה משנה לך עוד 10 ק"ג?"
בפעם נוספת הוא לא שם לי עוד פלטה של 20 ק"ג, רק בצד שלו.
אמרתי לו כבר שאם הוא טועה, אז שיטעה בשני הצדדים - לא איכפת לי לעשות PR בלי לדעת לפני 😃
נראה לי שלא תרצה לנקוב בשמות אבל הייתי רוצה לדעת מי המדריך שאמר לך את זה 🤣
הוא לא מתאמן בכלל, סתם וונקר.כבר התחלת טקסס ולא מעדכן?!
מה שאני עושה זה לא ממש HB.הסקוואט נראה בסדר גמור.סתם שאלה: למה HB ולא
LB?
גם בנץ' רובם עושים בסמית, וראיתי אחד לא בסמית, עם רגל אחת על הרצפה ואחת על הספסללראות את כל הסיני\קוריאנים\יפנים עושים סקוואט בסמית' מאשין עם משקל 10 קילו כל צד(כי מי יודע כמה המוט שוקל...)
הדבר היחיד שאני לא יכול לשכוחגם בנץ' רובם עושים בסמית, וראיתי אחד לא בסמית, עם רגל אחת על הרצפה ואחת על הספסל