Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

העדכון השבועי - סמולוב ג'וניור בונוס ראונד 2 (סבב 5) אימונים 1-3 (סה"כ 23 אימונים בתוכנית).

יום ראשון - 6X6 עם 77%
שבוע חדש התחיל ואיתו הכוח שקצת חזר אלי אחרי מנוחה של יומיים בבית, המשקל מרגיש קליל ולשניה אני מרגיש כמו בילדר בנץ'.
אחרי הבנץ' - סקוואט סינגלים עד 98%, זה מה שתכננתי לעשות כשניפצו לי את הטלפון והראק דרש ממני לעשות את הסט שאני חייב לו. אחרי הסינגל אלכס העיר לי שאני עולה קצת בצורה לא סימטרית אז אמרתי לו שאני אעבוד על זה כשאני מתחמם עם ה-1RM שלו 😆
סה"כ היה אימון טוב 😃

יום שלישי - 7X5 עם 82%
כבר לא נעים לי לומר כמה אני נח בין הסטים, גם יש לחץ בעבודה אז אחרי האימון צריך לחזור הביתה ולעבוד אז אני עוד יותר מורח את הזמן. סה"כ לא יותר מדי קשה.
רק אחרי האימון קלטתי שההפרש בין המשקל שעשיתי לשמונה סטים ל-5RM שלי הוא 2.5 ק"ג.
אחרי הבנץ' - סינגלים סקוואט עד 160%, הראק אמר לי להפסיק לעשות סקוואטים אז הלכתי הביתה.

יום חמישי - 8X4 עם 87.5% - 4RM חדש!
תמרה הדמי-ספוטרית הבריזה אז עבדתי בלי ספוטר, למרות ש- @Aftermath הציע לא לייצב ולא לגעת. לא הרגשתי שאני עומד להיכשל אז אין בעיה 🕴

בזמן הבנץ' ראיתי את דניאל עושה חתירה בעמידה לחזרות מרובות עם בנצ'ר-על שבטובו עוד נתן לדניאל טיפים על איך ללחוץ נכון, ציפיתי לקבל גם טיפים אבל לצערי לא זכיתי לכבוד.
סט אחרון - קצת רייג' לקראת הסופשבוע, אחרי החזרה הרביעית ולמרות היעדר ספוטר הרגשתי שזה לא קשה - ועשיתי עוד חזרה - 5RM חדש 😃

אחרי הבנץ' - סינגלים בדדליפט עד 92%, לא הרגיש יותר מדי כבד.

התכנון למחר - 10X3 עם 95% (שזה גם 3RM חדש), מרחק נגיעה מה-1RM שלי - אני מאוד מקווה לא להיכשל ולסיים בהצלחה שני סבבים רצופים של סמולוב ג'וניור.

אני לוקח הימורים באיזה סט אני נכשל מחר אם מישהו מעוניין 😃

הסינגל אלכס העיר לי שאני עולה קצת בצורה לא סימטרית אז אמרתי לו שאני אעבוד על זה כשאני מתחמם עם ה-1RM שלו 😆
🤣
עם בנצ'ר-על שבטובו עוד נתן לדניאל טיפים על איך ללחוץ נכון
זה במקרה ההוא שעושה תמיד דדליפט עם רצועות? בלאל נראה לי
התכנון למחר - 10X3 עם 95% (שזה גם 3RM חדש), מרחק נגיעה מה-1RM שלי - אני מאוד מקווה לא להיכשל ולסיים בהצלחה שני סבבים רצופים של סמולוב ג'וניור.
אני מגיע לעודד, תרסס את זה כמו כלום 🤪

חחח הבחור הזה היה מדהים. חשבתי שראיתי דברים הזויים לפניו, אבל לא עד כדי כך (גם אני לא שמתי לב אליו לפני כן).
היו איזה 5-6 סטים ששמרתי עליו שכשהוא נכנס אליהם הוא אמר "יאללה אחי 5-6 חזרות לפחות, מקווה שיותר" ונכשל על החזרה הראשונה. פעם ראשונה שיש לי דומס בידיים מלשמור על מישהו בבנץ' 😆

חחח הבחור הזה היה מדהים. חשבתי שראיתי דברים הזויים לפניו, אבל לא עד כדי כך (גם אני לא שמתי לב אליו לפני כן).
היו איזה 5-6 סטים ששמרתי עליו שכשהוא נכנס אליהם הוא אמר "יאללה אחי 5-6 חזרות לפחות, מקווה שיותר" ונכשל על החזרה הראשונה. פעם ראשונה שיש לי דומס בידיים מלשמור על מישהו בבנץ' 😆

אני באמת לא מבין אנשים כאלו.
@incin
כמה הסומולב לבנצ שיפר לך את הRM1 ? והאם עשית סמולוב גו'ניור או הרגיל?

אני באמת לא מבין אנשים כאלו.
@incin
כמה הסומולב לבנצ שיפר לך את הRM1 ? והאם עשית סמולוב גו'ניור או הרגיל?

אני עדיין לא יודע כמה ה-1RM שלי השתפר מהסבב הזה, אבדוק רק בסיום התוכנית.
בינתיים אני מנתץ את שיאי ה-3-5RM שלי כשאני עושה 7-10 סטים ולא מתאושש מאימון לאימון אז אני מרגיש די טוב.

את סמולוב הרגיל לסקוואט התחלתי בעבר והפסקתי אחרי מס' אימונים, כשהייתי צריך לקחת יום חופש מהעבודה כי הרגשתי כל כך מותש הבנתי שזה לא בשבילי.

סמולוב ג'וניור לבנץ' היא הרבה יותר סלחנית, אפילו שלא עליתי במשקל הגוף (למרות שהיה עדיף שאעלה קצת).

אני עדיין לא יודע כמה ה-1RM שלי השתפר מהסבב הזה, אבדוק רק בסיום התוכנית.
בינתיים אני מנתץ את שיאי ה-3-5RM שלי כשאני עושה 7-10 סטים ולא מתאושש מאימון לאימון אז אני מרגיש די טוב.

את סמולוב הרגיל לסקוואט התחלתי בעבר והפסקתי אחרי מס' אימונים, כשהייתי צריך לקחת יום חופש מהעבודה כי הרגשתי כל כך מותש הבנתי שזה לא בשבילי.

סמולוב ג'וניור לבנץ' היא הרבה יותר סלחנית, אפילו שלא עליתי במשקל הגוף (למרות שהיה עדיף שאעלה קצת).

אני ממש סקרן לדעת כמה היא משפרת... על אף שאני רחוק ממנה 😃
יש מצב אתה אומר משקלי בנצ לפחות?
דרך אגב 😃 הגיעו רק חלק מהבדיקות והן תקינות. אני צריך לבצע עוד כמה אעדכן אותך.(ממש תודה על העזרה) והCPK חרג חח הנורמה עד 200 ויצא לי 600+

אני ממש סקרן לדעת כמה היא משפרת... על אף שאני רחוק ממנה 😃
יש מצב אתה אומר משקלי בנצ לפחות?
דרך אגב 😃 הגיעו רק חלק מהבדיקות והן תקינות. אני צריך לבצע עוד כמה אעדכן אותך.(ממש תודה על העזרה) והCPK חרג חח הנורמה עד 200 ויצא לי 600+

המשקלים שלי לא מעניינים במיוחד, אני אכתוב בכמה ק"ג השתפרתי כשאני אסיים אותה 😃

לא הייתי מודאג מה-CPK, כולנו חורגים מהנורמה פה.

איך אני מפסיד את כל הליצנים :(

יצא לי לשמור על כאלו, יש אנשים שהם אצלי ברשימה שחורה כבר.
יש כאלה שצריך להוסיף גם ללוג את השמירה עליהם
"3 סטים סקוואט ו3 סטים שמירה על בנץ' 100 קילו של ליצן שהRM1 שלו לא יותר מ80"

אהבתי גם שאחרי שהוא נכשל הוא נח דקה ואז שאל אותך כמה זמן יש עד הסט הבא שלך כי הוא כבר צריך להיכנס שוב 😆

הכי חשוב זה לנוח דקה בין סט לסט ולהגיע לכשל בכל הסטים, זו הדרך להצלחה (טוב, זה ותשעה סטים ליד קדמית).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית