עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל אני אני מתקדם וכלום לא כואב (מאז שחזרתי לעשות אחרי חודש הפסקה) אני מבסוט..יפה מאוד:161bd:
למה אתה עובד בלי חגורה?
כל אני אני מתקדם וכלום לא כואב (מאז שחזרתי לעשות אחרי חודש הפסקה) אני מבסוט..
אגב שכחתי לשים שיר
צריך לבקש ממשה שיהיה UNLIKE בשביל מצבים כאלו 😃חבל שננתי לך מוניטין כבר ולא יכול לתת שלילי 😛
UNמוניטיןצריך לבקש ממשה שיהיה UNLIKE בשביל מצבים כאלו 😃
🤣הסינגל אלכס העיר לי שאני עולה קצת בצורה לא סימטרית אז אמרתי לו שאני אעבוד על זה כשאני מתחמם עם ה-1RM שלו 😆
זה במקרה ההוא שעושה תמיד דדליפט עם רצועות? בלאל נראה ליעם בנצ'ר-על שבטובו עוד נתן לדניאל טיפים על איך ללחוץ נכון
אני מגיע לעודד, תרסס את זה כמו כלום 🤪התכנון למחר - 10X3 עם 95% (שזה גם 3RM חדש), מרחק נגיעה מה-1RM שלי - אני מאוד מקווה לא להיכשל ולסיים בהצלחה שני סבבים רצופים של סמולוב ג'וניור.
זה במקרה ההוא שעושה תמיד דדליפט עם רצועות? בלאל נראה לי
אני מגיע לעודד, תרסס את זה כמו כלום 🤪
חחח הבחור הזה היה מדהים. חשבתי שראיתי דברים הזויים לפניו, אבל לא עד כדי כך (גם אני לא שמתי לב אליו לפני כן).
היו איזה 5-6 סטים ששמרתי עליו שכשהוא נכנס אליהם הוא אמר "יאללה אחי 5-6 חזרות לפחות, מקווה שיותר" ונכשל על החזרה הראשונה. פעם ראשונה שיש לי דומס בידיים מלשמור על מישהו בבנץ' 😆
🤦♂️🤦♂️🤦♂️הוא אמר "יאללה אחי 5-6 חזרות לפחות, מקווה שיותר" ונכשל על החזרה הראשונה.
אני באמת לא מבין אנשים כאלו.
@incin
כמה הסומולב לבנצ שיפר לך את הRM1 ? והאם עשית סמולוב גו'ניור או הרגיל?
אני עדיין לא יודע כמה ה-1RM שלי השתפר מהסבב הזה, אבדוק רק בסיום התוכנית.
בינתיים אני מנתץ את שיאי ה-3-5RM שלי כשאני עושה 7-10 סטים ולא מתאושש מאימון לאימון אז אני מרגיש די טוב.
את סמולוב הרגיל לסקוואט התחלתי בעבר והפסקתי אחרי מס' אימונים, כשהייתי צריך לקחת יום חופש מהעבודה כי הרגשתי כל כך מותש הבנתי שזה לא בשבילי.
סמולוב ג'וניור לבנץ' היא הרבה יותר סלחנית, אפילו שלא עליתי במשקל הגוף (למרות שהיה עדיף שאעלה קצת).
אני ממש סקרן לדעת כמה היא משפרת... על אף שאני רחוק ממנה 😃
יש מצב אתה אומר משקלי בנצ לפחות?
דרך אגב 😃 הגיעו רק חלק מהבדיקות והן תקינות. אני צריך לבצע עוד כמה אעדכן אותך.(ממש תודה על העזרה) והCPK חרג חח הנורמה עד 200 ויצא לי 600+
חחח הבחור הזה היה מדהים. חשבתי שראיתי דברים הזויים לפניו, אבל לא עד כדי כך (גם אני לא שמתי לב אליו לפני כן).
היו איזה 5-6 סטים ששמרתי עליו שכשהוא נכנס אליהם הוא אמר "יאללה אחי 5-6 חזרות לפחות, מקווה שיותר" ונכשל על החזרה הראשונה. פעם ראשונה שיש לי דומס בידיים מלשמור על מישהו בבנץ' 😆
יש שם מלא כאלה שנכשלים בבנץ' וממשיכים עוד ועודאיך אני מפסיד את כל הליצנים 😭
יש שם מלא כאלה שנכשלים בבנץ' וממשיכים עוד ועוד
יש כאלה שצריך להוסיף גם ללוג את השמירה עליהםיצא לי לשמור על כאלו, יש אנשים שהם אצלי ברשימה שחורה כבר.