הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The road to a big(ger) total

תודה!

לא עושה סמולוב עכשיו, אולי יהיה עוד סיבוב שלו עוד כמה חודשים. עכשיו אני עושה את זה - http://www.exrx.net/WeightTraining/Weightlifting/RussianSquatProgramGenerator.html

זה יותר ארוך מהסמולוב אבל יותר גמיש כי יש אימונים קלים וכבדים לסרוגין. לדעתי שלב העצימות שלה (ה3 שבועות האחרונים) יותר קשה מהסמולוב (אחוזים יותר גבוהים) אבל אפשר לעשות יותר דברים ביחד עם התוכנית. אני גם עושה אותה לפרס כרגע אגב.

המספרים של הרוטינה הזאת ניראים לי קצת מוזרים, הצבתי את ה-RM1 המשוער שלי וה-3 שבועות הראשונים ניראים קלים בצורה מוזרה ל-3 שבועות האחרונים. אתה מרגיש ש3 השבועות הראשונים תורמים ומכינים אותך מספיק? אולי שווה לנסות את התוכנית משלוש השבועות האחרונים (בסה''כ אימון סקוואט כבד אימון סקוואט קל זה לא הדבר הכי נורא בעולם) ולהריץ 2 רוטינות בתקופה של אחת? או להעלות את האחוזים בשלוש השבועות הראשונים ולהעלות (קצת פחות) בשלוש השבועות האחרונים וככה לגנוב עוד כמה קילוגרמים בסוף התוכנית? (סתם תהיות שלי).

יש משהו במה שאתה אומר, אני גם חשבתי באותו כיוון:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=207005&postcount=1060
אבל מאז קצת שיניתי את דעתי.

נכון שיש תחושה ששלב הנפח לא מכין אותך מספיק. מצד שני - אני מצליח (ביותר מסבב אחד) כמעט את כל החזרות בשלב העצימות, ככה שכנראה התחושה לא לגמרי נכונה. אני גם די בטוח שלא הייתי מצליח את שלב העצימות בלי שלב הנפח קודם, ככה שכנראה הוא מהווה הכנה מספקת ונחוצה.

לגבי עבודה באחוזים גבוהים יותר בשלב הנפח - לא בטוח שפרקטי ולא בטוח שיתן משהו. בסבב הקודם חשבתי שזה יכול ללכת, בנוכחי מאוד קשה לי בחלק מהימים ה"קלים". לכמה היית מעלה מ80%? 85% זה מוגזם לדעתי.

בסה''כ אם אתה מצליח לסיים את התוכנית ולשפר את הRM1 באמת לא כדאי לשנות משהו. כנראה שהדרך היחידה לראות אם משחקים עם האחוזים / שבועות יתרמו במשהו היא פשוט לנסות, כרגע אין לך באמת סיבה לנסות.

אגב, כל הכבוד, 105 PC זה לא צחוק 😃

אל תשכח שיש גם את הקטע של האמונה והבטחון שמשהו עובד, ברגע שאתה מתחיל לשחק עם זה...
אם אתה מחפש משהו יותר קצר אתה יכול ללכת על הסמולוב 😃

ה105 הזה לא נחשב, זה היה מתלייה, אבל עשיתי 110 מהרצפה לא מזמן (למרות שאני מודה שזה היה די חצי גובה כזה..).

כרגע אני מסתדר טוב עם חמישיות אז אני נשאר איתם עד שאני ייתקע (יוצא התקדמות שבועית כזאת~ ), אבל אם אני אחליט ללכת מתישהוא על רוטינה אז הסומולוב אכן קורצת לי (מה לעשות גם טווחים של היפוטרפיה וגם יותר קצרה 😛

110 אפילו לחצי גובה זה דיי רחוק ממני, נתחרה מי יגיע ראשון ל100 הנפה? 😛

סגרנו, למרות שאם אתה במצב שאחרי ירידה במשקל אתה מניף 93 אתה במצב טוב מאוד. עם כל העליה בסקוואט וההשמנה של החודשים האחרונים ההנפה לא זזה. יש לי שם כמה עניינים שאני לא מצליח לסדר ואני מודה שקצת ויתרתי על זה וקיוויתי שהשיפור בסקוואט יעשה את שלו, אבל זה כנראה לא מספיק.

אחי אני מת,
אחי סיפר לי מה הלך היום בהדר יוסף

עשה כבוד

היה מצחיק, אין ספק.

2.12.2010

אימון די חלש, אני עושה יותר מידי דברים בנוסף לסקוואט ולא מתאושש מספיק טוב בשביל לעמוד בקצב של התוכנית. הייתי אמור לעשות 152.5 ל 3*3, אבל אחרי ה140 בחימום היה די ברור שהיום זה לא יקרה, אז עזבתי, נראה איך יהיה ביום ראשון.

סקוואט:
90
110
130
140

הנפות:
2*60
2*70
80
80
85
85

קלין ודחיקה:
85
95
110

לחיצות:
5 שישיות עם 65
4*65
בסט האחרון כבר הייתי גמור

5.12.2010

סקוואט:
3*152.5
2*2*152.5

לחיצות:
6*2*65

פאוורקלין ודחיקה עד 100

9.12.10

סקוואט:
100
120
140
150
160 PR 😃
165X

לחיצות:
6*2*65

הנפות:
2*60
2*70
80
85

משיכות הנפה:
2*3*90
100*3

12.12.2010
(האימון של יום ראשון)

קצת בלאגן אצלנו באולם, רק לחיצות, 6*2*65

14.12.2010

הנפות:
2*70
80
80
85
87.5
90
92.5X

נפל לי על הגב העליון, קיפץ לתחתון ודי סגר את האימון. קצת כואב עכשיו, מקווה שמחר יהיה יותר טוב.
אח"כ רק בנץ':

5*60
3*80
3*90
100
110X
90*3

זה היה מעלי רק בלי בלוק. משיכה יש מספיק, זה נפל מאחורה...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית