הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The road to a big(ger) total

משקלים חזקים יאיר!
תגיד לא אמורה להיות לכם היום תחרות אליפות הים התיכון?

איזה חזקים, הכל פח.
היה היום, כן. לא יודע מה הלך שם, הייתי עסוק עם לימודים כל היום.

אתה יודע אם יש רשימת משתתפים? או אולי מי השתתף?

אגב היה היום גם תחרות הרמת משקולות בשידור ישיר ביורוספורט
זה התקיים ברוסיה בקטגוריה של עד 105ק"ג עם כמות קטנה של משתתפים אין לי מושג איזו אליפות זאת היה הספקתי לראות כמה דקות

אגב היה היום גם תחרות הרמת משקולות בשידור ישיר ביורוספורט
זה התקיים ברוסיה בקטגוריה של עד 105ק"ג עם כמות קטנה של משתתפים אין לי מושג איזו אליפות זאת היה הספקתי לראות כמה דקות

גביע הנשיא או משהו כזה.

חזרתי עכשיו... הייתה חוויה מטורפת ומעייפת, עבדנו שלושה ימים רצוף בפירוק והרכבה + טעינה של 4 תחרויות, וכולי מת מכאבים...

לא קיבלתי כסף (עלאק בהתנדבות), אבל אכלנו וישנו בוילה ליד בית הנבחרות בוינגייט + פספסתי צבא, אז שווה.

בתחרות היו 10 קבוצות (9 נבחרות כשנבחרת ישראל התחרתה פעמיים, פעם בGROUP A ופעם בGROUP B).

הקבוצות שהשתתפו היו אלבניה, ספרד, רומניה, ישראל, קפריסין, איטליה, יוון וכו'...

ביוון הגיע בתור נשיא האיגוד, מי אם לא, האחד והיחיד, דימס האגדי 😃

אני ועוד חבר אספנו אותו מהנתב''ג ומההתחלה התחברנו איתו, הבן אדם גבר אמיתי, צנוע, מצחיק, מכבד...
לא כ''כ יצא לי לתחקר אותו לגבי מה עשה / מה לקח וכו'.. כי זה פשוט לא התאים. רוב הזמן הרצנו איתו צחוקים ודיברנו על משקולות בכללי, הוא סיפר שהוא לא רוצה לאמן כי אחריי 25 שנה בתור ספורטאי קשה לו לחזור לאולם ולהיות שעות על גבי שעות בפנים.. הוא רוצה עכשיו הרבה מרחב וחופש... הוא ממשיך בענף בתור נשיא. גם קיבלתי ממנו ברכה + הבטחה לאמן אותי באחד מן הימים 😛
אגב, גם ליאוניד טררנקו האגדי היה שמה, פחות יצא לי לדבר איתו. הצטלמתי עם שניהם, כשאני אקבל את התמונות אני יעלה אותם 😃

הקבוצה שלקחה מקום ראשון בטוטאל שהלך לפי סינקלייר הייתה איטליה, אנחנו היינו שניים, קפריסין שלישית (היה חסר להם ספורטאי).

התוצאות היו מרשימות, לא ברמה של אליפות אירופה / עולם אבל שני ספורטאים הגיעו לסינקלייר של מעל 400

אם יש לכם שאלות, תשאלו בכיף (אם יש אישור מיאיר לזהם לו את הלוג 📢)

אני כל כך מקנא בך שדיברתי עם דימס! בשבילי הוא כמו דמות לחיקוי הבנאדם מעודד השראה מטורפת מהדרך שהוא עבר וכמובן המשפט הידוע שלו
"אין כזה דבר בלתי אפשרי" אני הייתי מאוד שמח להיות שם ולדבר עם דימס

חזרתי עכשיו... הייתה חוויה מטורפת ומעייפת, עבדנו שלושה ימים רצוף בפירוק והרכבה + טעינה של 4 תחרויות, וכולי מת מכאבים...

נשמע שהיה ממש טוב 😃
ספר עוד מה הלך עם דימס

18.12.11

הנפות:
3*3*60
2*3*70
2*75

קלין ודחיקה:
2*2*80
2*90
2*100

פרונט סקוואט:
2*3*120

לחיצות:
6*4*67.5

אממ אין יותר מדיי דברים מעניינים לספר, הוא סיפר שאת הקטע שהוא מסתכל לצדדים בסוף כל הרמה הוא העתיק מיוריק ורדאיניין, שהיה עושה את זה בשביל לוודא ששום שופט לא מערער על ההרמה שלו. הוא גם סיפר שהוא היה הגיבור שלו ודמות להערצה.
אגב, בניגוד למה שהרבה חושבים, הבחור לא נמוך בכלל, הוא 1.77-1.78 ככה לפחות.

20.12.11

הנפות: זה כבר האימון השלישי ברצף שבכל חזרה אני דופק את המוט ממש חזק קצת מעל המפשעה. לא מבין מה בדיוק השתנה בטכניקה שלי אבל זה מאוד כאב היום.
3*3*60
3*3*70
2*2*80

קלין ודחיקה:
2*2*85
2*2*95
2*1*105

פרונט סקוואט:
3*3*110

לחיצות:
6*2*67.5

חחחח גם לי זה קרה שלאט לאט נקודת הניתוק שלי מהמוט הגיע לשוקיים ובדרך זה פגע מעל הזין וזה כאב בצורה מטורפת בעיקר מתלייה, מה שעזר לי זה לקפל את המפרק של היד ואז המוט פוגע במקום בעצם מעל הזין במותניים.

למה אתה מתכוון לקפל את המפרק של היד?
הרחבתי קצת את האחיזה ובהתחלה נראה שזה עזר אבל אח"כ כאב יותר.
יכול להיות שדברים קצת השתבשו בגלל שהגב מרגיש קצת מפורק. נראה איך יהיה מחר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית