הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

לפני טקסס הייתי הולך על להוסיף עוד נפח ללחיצות. תוסיף בכל אימון בסוף תרגיל לחיצה לנפח (3x8-10) של מקבילים/לחיצות דאמבלים באינקליין ואפילו בנץ' ופרס (הפוך מהתרגיל הראשי בכל יום).

הייתי הולך עם בלבזור פה. אין מה לעשות לחיצות נתקעות מהר. תוסיף נפח. תאכל טוב ותן בראש. אל תשכח גם שלחיצות נוטות להיות פחות טכניות ומושפעות יותר מתנודות במשקל גוף.

הייתי הולך עם בלבזור פה. אין מה לעשות לחיצות נתקעות מהר. תוסיף נפח. תאכל טוב ותן בראש. אל תשכח גם שלחיצות נוטות להיות פחות טכניות ומושפעות יותר מתנודות במשקל גוף.
לחיצות הן מאוד טכניות וטכניקה טובה בקלות מוסיפה לו 5-10 קילו

לפני טקסס הייתי הולך על להוסיף עוד נפח ללחיצות. תוסיף בכל אימון בסוף תרגיל לחיצה לנפח (3x8-10) של מקבילים/לחיצות דאמבלים באינקליין ואפילו בנץ' ופרס (הפוך מהתרגיל הראשי בכל יום).

חשבתי על להוסיף מקבילים כתרגיל עזר , תוכל לייעץ לי באיזו תדירות לבצע מקבילים ? כמה סטים וכמה חזרות בדיוק ? והאם עם משקל או שמשקל גוף זה מספיק ...
חשבתי אולי זה נובע מיד אחורית חלשה ומקבילים יעזור לי פה

אני ממש גרוע בלחיצות , הם הנאחס שלי מתחילת הSS , פעם הייתי חולה בנצ' ופרס , היום אני מת לסיים אותם
אני אוכל די טוב , העלייה במשקל מאוד מספקת אותי , וכנראה שאני פשוט חלש בלחיצות , כי לאכול אני אוכל די טוב
מה הכוונה שלך בלהוסיף נפח ?

חשבתי על להוסיף מקבילים כתרגיל עזר , תוכל לייעץ לי באיזו תדירות לבצע מקבילים ? כמה סטים וכמה חזרות בדיוק ? והאם עם משקל או שמשקל גוף זה מספיק ...
חשבתי אולי זה נובע מיד אחורית חלשה ומקבילים יעזור לי פה

אני ממש גרוע בלחיצות , הם הנאחס שלי מתחילת הSS , פעם הייתי חולה בנצ' ופרס , היום אני מת לסיים אותם
אני אוכל די טוב , העלייה במשקל מאוד מספקת אותי , וכנראה שאני פשוט חלש בלחיצות , כי לאכול אני אוכל די טוב
מה הכוונה שלך בלהוסיף נפח ?
נפח ללחיצות = עוד תנועות לחיצה באימון. תתחיל מלמשל מלהוסיף מקבילים 3x10 ביום של הפרס בסוף האימון. אם קל לך במשקל גוף תוסיף משקל.
ראוי לציין שאין לי ידע כלשהו באימון, סתם רעיונות מניסיון אישי. עדיף להתייעץ עם מאמן אישי מוסמך הוא בדוק יביא לך פתרון יותר טוב משלי.

עפ"י ריפ, אפשרי להוסיף שניים-שלושה סטים של מקבילים אך דווקא ביום הבנץ' כדי לא לבוא עם בעייתיות בטרייספס ליום הבנץ' (אם המקבילים היו מבוצעים ביום הפרס וכו') 😃

עפ"י ריפ, אפשרי להוסיף שניים-שלושה סטים של מקבילים אך דווקא ביום הבנץ' כדי לא לבוא עם בעייתיות בטרייספס ליום הבנץ' (אם המקבילים היו מבוצעים ביום הפרס וכו') 😃
כמה חזרות ? ועם משקל עליי ? ואם כן - אז משקל מקסימלי ?

אני עושה 2*10 (אבל אני שוקל "קצת" יותר ממך) נכון לעכשיו. הוספתי עזר רק לפני שבועיים, אין צורך להגזים.

אימון מספר 42 , B :

Squat - 3x5 120kg PR קצת מחשיד שהסט הראשון והשני היו קלים , השלישי הרגיש באמת כבד וסט של שיא , אני חושב שיש לי עומק גבולי , אין לי איך להבטיח את זה , פעם הבאה אצלם כדי להיות בטוח בעומק

Military press - 3x5 50kg
PR פאק זה היה כל כך קשה שהתייאשתי החל מהסט הראשון , אין לי מושג איך עלו השני והשלישי

Chin ups - 3x5 bw+12.5kg
PR ממש אבל ממש קשה

Hardness - 8 האימון סחט אותי , סיימתי אותו חדור מוטיבציה בגלל ה3 שיאים החדשים , אני חוזר לעצמי , ובגדול , מטרה : עד יום חמישי הבא לעשות את הסינגל התחרותי שלי בסקוואט (125) ל3x5

נשקלתי בבוקר 67.5 ק"ג , בדרכי לעד 75 בתקווה שאתחרה ...

אימון מספר 42 , B :

Squat - 3x5 120kg PR קצת מחשיד שהסט הראשון והשני היו קלים , השלישי הרגיש באמת כבד וסט של שיא , אני חושב שיש לי עומק גבולי , אין לי איך להבטיח את זה , פעם הבאה אצלם כדי להיות בטוח בעומק

Military press - 3x5 50kg
PR פאק זה היה כל כך קשה שהתייאשתי החל מהסט הראשון , אין לי מושג איך עלו השני והשלישי

Chin ups - 3x5 bw+12.5kg
PR ממש אבל ממש קשה

Hardness - 8 האימון סחט אותי , סיימתי אותו חדור מוטיבציה בגלל ה3 שיאים החדשים , אני חוזר לעצמי , ובגדול , מטרה : עד יום חמישי הבא לעשות את הסינגל התחרותי שלי בסקוואט (125) ל3x5

נשקלתי בבוקר 67.5 ק"ג , בדרכי לעד 75 בתקווה שאתחרה ...
ראש בראש

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית