עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי, הטכניקה אומנם לא מושלמת אבל היא בסדר ואפשר להתקדם. תנסה לקרוס פחות עם החזה.
לא רואה מה כל כך גרוע בסקוואט.
הדדליפט מספיק טוב.
דבר ראשון לפני שאגיב על הסקוואט שעוד תא ראיתי אני חושב שאתה צריך להפסיק להתעסק באם שברת או לא. במיוחד לא לתת הסברים על זה.
בגלל דברים כאלה ובגלל הזלזול המוחלט בעומק שלי הגעתי למצב שאני מסקביט נמוך מדי וזה מקשה על ההתקדמות עד שעברתי מכון והעירו לי על זה.
איך אפשרתי או איך אפשר?איך אפשרת לרדת נמוך מדי?
כשאתה יורד נמוך מדי אין באונס.לא הבנתי, אתה לא יורד עד באונס כי אתה יורד נמוך מדי?
טכניקה זה לפני הכל.
עדיף לחזור על אותו משקל אפילו 3 אימונים ו"להתעכב" קצת בהקדמות מאשר להיפצע ולהיות מושבת לחצי שנה~.
תחזור על הסקוואט, תוציא יותר חזה.
היה לך עומק טוב גם קודם, לא יודע מי אמר לך אחרת, ולא משנים דברים באמצע ההתקדמות.
דדליפט מעולה, מוניטין 👏
וואו אני מופתע לגבי התגובה שלך בדדליפט , ציפיתי לקטילה דווקא כי הגב קצת התעגלבנץ ודדליפט תתקדם.
בסקוואט הזה לא הוצאת חזה מספיק, וקריסה עם הברכיים מביאה לעוד הישענות קדימה, שבמקרים מסויימים אם אתה לא חזק מספיק לתקן את זה זה הופך לגוד מורנינג.
הדדליפט מעולה מבחינת טכניקה וכיווץ גב, תמשיך כרגיל.
אני תמיד מגוון , רוב הפעמים זו ארוחה אחת , היום זה היה 4 לחם חיטה מלאה 50גרם גבנצ 28% 250גרם גבינה לבנה , בערך שעתיים לפני אימוןקודם כל כל הכבוד על המשקל באמת נהייה לך סקוואט מכובד
דבר שני ..
כמה זמן אתה אוכל לפני אימון ?
ומה ?
גם לי לפעמיים קורא שאני מקיא אחרי סט ..
הייתי ממליץ לך לאכול איזה פרי או 2 לפני האימון גם אם אני אוכל ארוחה גדולה בסמוך לאימון זה לא עושה לי טוב..
שעתיים מספיק לי לנוח אחרי הארוחה וזה לא עושה לי בחילות .. כנראה שהאוכל לא יתעכל לך מספיק טוב ..
תנסה משהו קל לפני האימון ..
ותעדכן 😃
אחי,
אם אתה רואה שאתה מרגיש רע+בקושי ישנת... תנסה להימנע מאימון.
בסה''כ משקל יפה והמלחמה זה דבר מעולה, אבל זה צריך לקרות שהגוף 100% ולא שאתה חצי מת בלי קשר לאימון.
מה המשקל גוף ?