הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

לא רואה מה כל כך גרוע בסקוואט.
הדדליפט מספיק טוב.

ראיתי, הטכניקה אומנם לא מושלמת אבל היא בסדר ואפשר להתקדם. תנסה לקרוס פחות עם החזה.

לא רואה מה כל כך גרוע בסקוואט.
הדדליפט מספיק טוב.

אני די שואף למושלמות בסקוואט , כלומר כמה שפחות טעויות שימנעו ממני לבטים של "להתקדם או לא , למרות שהצלחתי"
קל להגיד לקרוס פחות עם החזה , אבל זה פשוט תוצאה של קושי כנראה
מה שנראה לי מאוד גרוע בסקוואט זה העומק , והגב כשאני בעלייה ...

הסקוואט בסדר אבל החזה שלך טיפה קורס כמו שאמרו,תנסה להשאר עם המשקל הזה אימון הבא ותראה אם זה עדיין קורה.
הגב היה טיפה עגול בדדליפט אבל שוב לא קריטי,רק שים עין לגבי זה.

דבר ראשון לפני שאגיב על הסקוואט שעוד תא ראיתי אני חושב שאתה צריך להפסיק להתעסק באם שברת או לא. במיוחד לא לתת הסברים על זה.
בגלל דברים כאלה ובגלל הזלזול המוחלט בעומק שלי הגעתי למצב שאני מסקביט נמוך מדי וזה מקשה על ההתקדמות עד שעברתי מכון והעירו לי על זה.

איך אפשרת לרדת נמוך מדי?

טכניקה זה לפני הכל.
עדיף לחזור על אותו משקל אפילו 3 אימונים ו"להתעכב" קצת בהקדמות מאשר להיפצע ולהיות מושבת לחצי שנה~.

תחזור על הסקוואט, תוציא יותר חזה.
היה לך עומק טוב גם קודם, לא יודע מי אמר לך אחרת, ולא משנים דברים באמצע ההתקדמות.
דדליפט מעולה, מוניטין 👏

טכניקה זה לפני הכל.
עדיף לחזור על אותו משקל אפילו 3 אימונים ו"להתעכב" קצת בהקדמות מאשר להיפצע ולהיות מושבת לחצי שנה~.

תחזור על הסקוואט, תוציא יותר חזה.
היה לך עומק טוב גם קודם, לא יודע מי אמר לך אחרת, ולא משנים דברים באמצע ההתקדמות.
דדליפט מעולה, מוניטין 👏

אמת
אז בסקוואט לחזור על אותו משקל ובבנצ' ודדליפט יש אישור להתקדם כרגיל ?
לגבי העומק של הסקוואט , אפחד לא אמר לי , כי אפחד במכון שלי לא מעיר לי כי הם בעצמם לא יודעים מה זה מתחת למקביל , זה פשוט הייתה הרגשה אישית שלי שלמרות שניצלתי את הבאונס כמו שצריך , העומק היה גבולי
היה גם גוד מורנינג או שאני טועה ?
והדדליפט עולה ברמות מאז שתחלתי לחגור , החגורה ממש משפיעה לי עליו , דרך אגב , הטכניקה נראית בסדר ?

בנץ ודדליפט תתקדם.
בסקוואט הזה לא הוצאת חזה מספיק, וקריסה עם הברכיים מביאה לעוד הישענות קדימה, שבמקרים מסויימים אם אתה לא חזק מספיק לתקן את זה זה הופך לגוד מורנינג.
הדדליפט מעולה מבחינת טכניקה וכיווץ גב, תמשיך כרגיל.

בנץ ודדליפט תתקדם.
בסקוואט הזה לא הוצאת חזה מספיק, וקריסה עם הברכיים מביאה לעוד הישענות קדימה, שבמקרים מסויימים אם אתה לא חזק מספיק לתקן את זה זה הופך לגוד מורנינג.
הדדליפט מעולה מבחינת טכניקה וכיווץ גב, תמשיך כרגיל.
וואו אני מופתע לגבי התגובה שלך בדדליפט , ציפיתי לקטילה דווקא כי הגב קצת התעגל
תוכל לתת לי טיפים לקראת הסקוואט החוזר ? על מה בדיוק לתת דגש ?

טוב אז עדכון מהיום
לא אכלתי הכי טוב , הייתי על ניטראלי , אולי על פלוס של לא יותר מ400-500 , לא ישנתי טוב בלילה שבין ראשון לשני , משהו כמו שעתיים שינה
זה פגע בי באימון היום , נכנסתי לסקוואט וכבר מהחימום לא הרגיש לי רגיל , התקשתי בחימום , במיוחד בשמירה על טכניקה טובה , פשוט הייתי עייף וחסר כוח , אבל אמרתי לעצמי שאני חייב להצליח כדי להתקדם
הסקוואט הרגיש קשה בצורה לא רגילה , כל חזרה מלחמה , הרגשתי כאילו יש לי 200 קילו על הגב , וזה משקל שאני פשוט לא יכול להסקביט איתו (בתנאים הנוכחיים) , אבל כל כך רציתי להצליח , נתתי את כולי נחתי 8-10 דקות בין הסטים , באתי פשוט ביום הכי חרא שיש , אחרי סט ראשון ושני של הסקוואט לא יכלתי ללכת , אפילו לפתוח את החגורה לקח לי דקה-2 , בגלל שלא הצלחתי לנשום כמו בן אדם
בסט השלישי של הסקוואט נכנסתי בעצבים וברייג' ואמרתי שאני מתאבד על זה , חזרה ראשונה עלתה נקי , בחזרה השנייה התחיל הבלאגן , שוב הקאתי , והפעם לא עצרתי את זה , כשיצאתי מהבור פשוט הוצאתי מהפה קיא תוך כדי עלייה , החזרה ננעלה והחזרתי את המוט לראק , נפלתי על הספסל , לא יכלתי לזוז , היו לי כאבי ראש מטורפים , רעידות בכל הגוף במיוחד בידיים וברגליים , הקוואדס התחילו לקפוץ פתאום , לא יודע איך לתאר את ההרגשה , ראיתי מטושטש ועמדתי להתעלף , שתיתי כמה שאני יכול ופשוט נשכבתי על הספה למשך 10-15 דקות , זה לא עבר לי עד שהגעתי הביתה והתקלחתי
אין לי מושג מה זה , כנראה יום ממששששש גרוע , ונאחס

אימון מספר 46 , B :

Squat - 5,5,2 125kg מעבר לכל מה שהיה מסביב , הסקוואט עצמו הרגיש מאוד קשה , אני די מאשים את התנאים , כי היה לי את זה
ניסיתי לשפר טכניקה ולהתמקד בלהוציא חזה בחוץ , התוצאה למטה

@Psycho

קודם כל כל הכבוד על המשקל באמת נהייה לך סקוואט מכובד
דבר שני ..
כמה זמן אתה אוכל לפני אימון ?
ומה ?

קודם כל כל הכבוד על המשקל באמת נהייה לך סקוואט מכובד
דבר שני ..
כמה זמן אתה אוכל לפני אימון ?
ומה ?
אני תמיד מגוון , רוב הפעמים זו ארוחה אחת , היום זה היה 4 לחם חיטה מלאה 50גרם גבנצ 28% 250גרם גבינה לבנה , בערך שעתיים לפני אימון
אני די בטוח שזה לא קשור לאוכל ולזמן הארוחה , אלא יותר לתנאים של שינה ושל תזונה , אבל פאק , כל מה שקרה לי זה משני אלו ? יש מצב??

גם לי לפעמיים קורא שאני מקיא אחרי סט ..
הייתי ממליץ לך לאכול איזה פרי או 2 לפני האימון גם אם אני אוכל ארוחה גדולה בסמוך לאימון זה לא עושה לי טוב..
שעתיים מספיק לי לנוח אחרי הארוחה וזה לא עושה לי בחילות .. כנראה שהאוכל לא יתעכל לך מספיק טוב ..
תנסה משהו קל לפני האימון ..
ותעדכן 😃

אחי,
אם אתה רואה שאתה מרגיש רע+בקושי ישנת... תנסה להימנע מאימון.
בסה''כ משקל יפה והמלחמה זה דבר מעולה, אבל זה צריך לקרות שהגוף 100% ולא שאתה חצי מת בלי קשר לאימון.
מה המשקל גוף ?

גם לי לפעמיים קורא שאני מקיא אחרי סט ..
הייתי ממליץ לך לאכול איזה פרי או 2 לפני האימון גם אם אני אוכל ארוחה גדולה בסמוך לאימון זה לא עושה לי טוב..
שעתיים מספיק לי לנוח אחרי הארוחה וזה לא עושה לי בחילות .. כנראה שהאוכל לא יתעכל לך מספיק טוב ..
תנסה משהו קל לפני האימון ..
ותעדכן 😃

זה לא מהאוכל , בוודאות , זה נובע מהוולסבה ,המוזר פה שהחגורה בכלל לא מהודקת לי ויושבת בול , וכבר חודש בערך אני מסקביט עפ החגורה שהיא על אותו חור ילא חוויתי בחיים דבר כזה

אחי,
אם אתה רואה שאתה מרגיש רע+בקושי ישנת... תנסה להימנע מאימון.
בסה''כ משקל יפה והמלחמה זה דבר מעולה, אבל זה צריך לקרות שהגוף 100% ולא שאתה חצי מת בלי קשר לאימון.
מה המשקל גוף ?

הקטע שאני עובד בשני רביעי שישי ובלית ברירה יושן בימים האלו 3-5 שעות ואני עד עכשיו מתקדם ככה
השאלה אם זה בגלל הוולסבה/תנאים , או פשוט יום רע
משקל גוף נכון ליום שישי האחרון 67.5

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית