הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

למה החימום ל 125 הוא 115x2?
אני עושה 110x1 גג
לגבי הדדליפט, יכול להיות שלהיות בלי חגורה יעזור לך להחזיק את הגב, לי זה פשוט שינה לגמרי את הדדליפט, עכשיו ב RM5 הוא ישר (תסתכל בדדליפט האחרון בלוג שלי)

לגבי החימומים שלי , זה לפי הרגשה , למדתי עם הזמן להבין איך אני מתחמם הכי טוב , אל תדאג לגבי זה
לגבי הדדליפט ללא חגורה , אני מאוד מעדיף שלא , אני לפני תחרות , ולמשוך ללא רק יאלץ אותי להוריד משקל ולתרגל ללא , וככה הדדליפט החגור לא יתקדם
עולה לי עכשיו בראש תרגיל עזר דדליפט ללא , נטו לחיזוק הזוקפים , מה דעתך על זה ?

אני מתכוון לשכב על ספסל ישר, כמו של הבנץ׳ ולעשות פרפר הפוך

הספת בנצ' די נמוכה , ככה שאני בטוח שאתקע ברצפה עם הידיים והדמבלים
חשבתי על תרגיל עם דאמבלס בעמידה , פשוט הרחקה לצדדים עם כיפוף קל (כמו בחתירה) , אותו תנועה ואותו המנח כמו בהרחקה עם ספספל בשיפוע , רק בלי הספסל , אצטרך להחזיק את עצמי , אתה מבין למה אני מתכוון ? מה אתה אומר ?
מה זה הספוטר המעפאן הזה?!

מאמן קרוספיט
ואמרתי לו להבא שישמור כמו שצריך , לימדתי אוו איך לשמור
אמנם הוא מאמן קרוספיט עם מליון תעודות (מלמד גם הנפות וכל מיני) אבל עושה רושם שהוא מאוד פתוח לרעיונות חדשים

הספת בנצ' די נמוכה , ככה שאני בטוח שאתקע ברצפה עם הידיים והדמבלים
חשבתי על תרגיל עם דאמבלס בעמידה , פשוט הרחקה לצדדים עם כיפוף קל (כמו בחתירה) , אותו תנועה ואותו המנח כמו בהרחקה עם ספספל בשיפוע , רק בלי הספסל , אצטרך להחזיק את עצמי , אתה מבין למה אני מתכוון ? מה אתה אומר ?
כן הבנתי למה אתה מתכוון, פרפר הפוך רק בלי הספסל. לך על זה.

בדדליפט זה נראה שהחגורה בעצם מפריעה להיכנס לסטפ טוב ונכון, מהרגע שאתה לוקח אוויר לוקח לך הרבה זמן להתחיל את ההרמה והרבה כח מתבזבז לך שם על כלום (טקס ארוך) תנסה קצת לקצר ולהוריד חגורה לפי דעתי

בדדליפט זה נראה שהחגורה בעצם מפריעה להיכנס לסטפ טוב ונכון, מהרגע שאתה לוקח אוויר לוקח לך הרבה זמן להתחיל את ההרמה והרבה כח מתבזבז לך שם על כלום (טקס ארוך) תנסה קצת לקצר ולהוריד חגורה לפי דעתי
החגורה לא מורגשת כמפריעה בסט אפ
אני יודע שהטקס שלי הוא ארוך , וזה לא קשור לחגורה , אני פשוט מוודא שהכל תקין כמו כתפיים אחרי המוט , גב לא מקביל לרצפה , מבט למטה ,כיווץ בגב , ומזכיר לעצמי לא לתלוש את המוט ולדחוך את הרצפה
כל זה קורה בשניה הבודדת הזו שאתה מתכוון אליה
אני לא חושב שזה מה שגורם לגב עגול ... אימון מספר 4 , נפח :

Squat - 5x5 102.5kg לא קל , במיוחד 2 הסטים האחרונים , בראשון הייתי די גבולי בעומק כי חגרתי קצת מעפן והחגורה הפריעה לרדת , בשני זה כבר היה עמוק , אני צריך עוד קצת זמן להתרגל להסקביט ללא מראה , עבר בשלום העיקר

Bench press t&g - 5x5 62.5kg קל , הייתי צריך ספוטר , והיה רק את המאמן קרוספיט שבאותו זמן עשה אימון אישי , אז הוא בא מתי שהוא נתן מנוחה למתאמן , נחתי כל סט בערך 8-9 דקות , היה גם כאלו של 10-12 , באסה רצח , בכל מקרה המשקל עצמו הרגיש קל מההתחלה

Chin ups - 5x5 bw+7.5kg האחרונים בקושי זזו , אבל סגרתי הכל , לא כל כך נוח לעשות במתח של הקרוספיט , הוא די גבוה אני צריך להביא קפיצה ממש גבוהה , עם המשקל עליי זה שורף קצת כוח , אבל יהיה בסדר

Hardness - 8 לא רוצה כלום חוץ מאוכל

זה הסרטון של הסקוואט הראשון של הנפח , אני יודע שהעומק חרא וספק אם אני שובר בכלל , אבל ב4 האחרים תיקנתי , לאט לאט עד שאתרגל

דרך עגב - הרבה הרבה הרבה יותר נוח להסקביט עם מכנס ארוך

עדכון מהיום האחרון (שבת) :

קמתי עם דומס בבוקר , בהמשך היום סבלתי קצת משילשולים ובערב זה התגבר , אני לא מסוגל לישון כל חצי שעה קם לשירותים
התזונה שלי לא הייתה משהו מבחינת חלבון , בספק אם סגרתי 120 גרם חלבון , ובכללי הקלוריות לא בשמיים , אכלתי הרבה שטויות היום ובגלל השלשולים אני לא מצליח להכניס כלום לפה
מקווה שלא יפגע לי באימון מחר ובמיוחד לא בעצימות , נקווה לטוב ושיעבור מחר בבוקר

מזכיר את אליוט מהיוטיוב עם הגראז הזה והכביש בחוץ.. תרגיש טוב, לי התחיל כאבי גרון ונזלת. עונת המחלות

משקל בוקר : 71
8 שבועות בחוץ והמשקל שלי לא זז כבר תקופה
כל השבוע אכלתי 3000-3500 קלוריות בוודאות , ספרתי כל מה שהכנסתי לפה , חוץ מאתמול שהיה פחות ועם השלשולים , אולי זה השפיע קצת על המ"ג

אני עדיין לא מרגיש שאני מוכן לתחרות, וגם יש לי שבוע לפני התחרות מסע אילת ככה שזה שבוע עם תזונה פח וללא אימונים.

אני לא אוהב אנשים שאומרים שהם לא מוכנים
בגלל המשקלים שלך ?
לא מתחרים בשביל לשבור שיאי עולם , באים בשביל החוויה
בתחרות הראשונה שלי התחרתי עם משקלים של כל פלוץ ממוצע בSS , באתי בשביל החוויה ותאמין לי שזה היה שווה את זה
תראה בזה כחוויה נטו , אז מה אם יש יותר טובים ממך , אני מבטיח לך שאפחד לא יצחק עליך ורק להפך , בגלל שאתה נחשב יחסית חלש ליד אחרים - אתה תקבל יותר עידוד כי באת בכל זאת

בכל מקרה תבוא לצפות לפחות

אני לא אוהב אנשים שאומרים שהם לא מוכנים
בגלל המשקלים שלך ?
לא מתחרים בשביל לשבור שיאי עולם , באים בשביל החוויה
בתחרות הראשונה שלי התחרתי עם משקלים של כל פלוץ ממוצע בSS , באתי בשביל החוויה ותאמין לי שזה היה שווה את זה
תראה בזה כחוויה נטו , אז מה אם יש יותר טובים ממך , אני מבטיח לך שאפחד לא יצחק עליך ורק להפך , בגלל שאתה נחשב יחסית חלש ליד אחרים - אתה תקבל יותר עידוד כי באת בכל זאת

בכל מקרה תבוא לצפות לפחות
כן אני יודע שתחרות ראשונה זה בשביל החוויה ובשביל לראות איך כל העניין הזה של תחרות מתנהל, אבל פשוט השבוע טיול הזה דופק את הכל, אני לא רוצה לבוא לתחרות עם הרגשה "שאם לא היה את הטיול הייתי יכול להרים יותר", אני רוצה לבוא לתחרות ולהרגיש שנתתי הכל. על הטיול אני לא אוותר כי בכל זאת זה טיול אחרון, תחרויות יש תמיד.

נדיר שמישהו מבקש ממני לצחוק עליו... אבל אני זורם 🍻

send (879).png

send (877).png
send (873).png
send (872).png
send (871).png

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מלך @talp
אימון מספר 5 , התאוששות :

Squat - 2x5 80kg קצת מתיש , לא באתי ביום טוב כל כך

Military press - 3x3 55kg PR מבסוט , יש לי עוד לתת

Speed Deadlift - 6x2 80kg ניסיתי לתקן מהירות , מקווה שהשתפרה

Back ext - 3x10

Hardness - 5 סבבה לגמרי , 50 דקות אימון , מתכונן לשבירת שיאים של שלישי

אימון מספר 6 , עצימות :

אימון משותף עם @yanivgoft , אימון טרום לילה

Squat - 1x5 130kg
PR סוף סוף השיאים מגיעים , האמת ש4 החזרות הראשונות הרגישו כבדות וטובות , החזרה החמישית הייתה גהנום , איבדתי כיווץ בתחתית והייתי צריך להלחם לעלות ממצב של כמעט ATG , כל עוד עלתה חמיישיה אני מסמן וי

Pause bench press - 1x3 77.5kg
PR הספה הרגישה לא כ"כ נוחה , היה סביר , האחרון קצת גריינד , תרגלתי ללחוץ בלי להרים את הראש

Deadlift - 1x5 150kg לא יודע איך לתאר את רמת הקושי , קל כמובן זה לא היה , אבל הרגיש לי כאילו יש לי יותר , גב עגלגל בחזרות 4,5 , אין לי זין לעבוד על זה לפני תחרות

Hardness - 9 סה"כ אימון סבבה לגמרי , בסקוואט המשקל היה 131.5 ובדדליפט קצת יותר מ150 , אבל למי אכפת

ה140 סקוואט מרגיש קרוב מתמיד !!

130 סקוואט , באטווינק מטורף בחזרה חמישית :

150 דדליפט , מאוד פחדתי להכשל היום :

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית