עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה החימום ל 125 הוא 115x2?
אני עושה 110x1 גג
לגבי הדדליפט, יכול להיות שלהיות בלי חגורה יעזור לך להחזיק את הגב, לי זה פשוט שינה לגמרי את הדדליפט, עכשיו ב RM5 הוא ישר (תסתכל בדדליפט האחרון בלוג שלי)
אני מתכוון לשכב על ספסל ישר, כמו של הבנץ׳ ולעשות פרפר הפוך
מה זה הספוטר המעפאן הזה?!
כן הבנתי למה אתה מתכוון, פרפר הפוך רק בלי הספסל. לך על זה.הספת בנצ' די נמוכה , ככה שאני בטוח שאתקע ברצפה עם הידיים והדמבלים
חשבתי על תרגיל עם דאמבלס בעמידה , פשוט הרחקה לצדדים עם כיפוף קל (כמו בחתירה) , אותו תנועה ואותו המנח כמו בהרחקה עם ספספל בשיפוע , רק בלי הספסל , אצטרך להחזיק את עצמי , אתה מבין למה אני מתכוון ? מה אתה אומר ?
החגורה לא מורגשת כמפריעה בסט אפבדדליפט זה נראה שהחגורה בעצם מפריעה להיכנס לסטפ טוב ונכון, מהרגע שאתה לוקח אוויר לוקח לך הרבה זמן להתחיל את ההרמה והרבה כח מתבזבז לך שם על כלום (טקס ארוך) תנסה קצת לקצר ולהוריד חגורה לפי דעתי
להתחרות לא, לצפות בספק. איפה התחרות בכלל? באיזה תאריך?עד 75
מה איתך אתה תבוא גם ?
להתחרות לא, לצפות בספק. איפה התחרות בכלל? באיזה תאריך?
אני עדיין לא מרגיש שאני מוכן לתחרות, וגם יש לי שבוע לפני התחרות מסע אילת ככה שזה שבוע עם תזונה פח וללא אימונים.למה לא להתחרות ?
18.12 בפתח תקווה
אני עדיין לא מרגיש שאני מוכן לתחרות, וגם יש לי שבוע לפני התחרות מסע אילת ככה שזה שבוע עם תזונה פח וללא אימונים.
כן אני יודע שתחרות ראשונה זה בשביל החוויה ובשביל לראות איך כל העניין הזה של תחרות מתנהל, אבל פשוט השבוע טיול הזה דופק את הכל, אני לא רוצה לבוא לתחרות עם הרגשה "שאם לא היה את הטיול הייתי יכול להרים יותר", אני רוצה לבוא לתחרות ולהרגיש שנתתי הכל. על הטיול אני לא אוותר כי בכל זאת זה טיול אחרון, תחרויות יש תמיד.אני לא אוהב אנשים שאומרים שהם לא מוכנים
בגלל המשקלים שלך ?
לא מתחרים בשביל לשבור שיאי עולם , באים בשביל החוויה
בתחרות הראשונה שלי התחרתי עם משקלים של כל פלוץ ממוצע בSS , באתי בשביל החוויה ותאמין לי שזה היה שווה את זה
תראה בזה כחוויה נטו , אז מה אם יש יותר טובים ממך , אני מבטיח לך שאפחד לא יצחק עליך ורק להפך , בגלל שאתה נחשב יחסית חלש ליד אחרים - אתה תקבל יותר עידוד כי באת בכל זאת
בכל מקרה תבוא לצפות לפחות