הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 16/01/16

שוכח תמיד לעדכן ..

אימון מספר 81 :

Deadlift - 5x5 155kg עדיין קל , יש זמן לחגורה ... טכניקה נראית אחלה

Pause bench press - 5,5,5,5F,5 87.5kg
PR הכשל סתם היה מטמטום של חוסר ריכוז , סט חמישי עף . וזה מה שגורם לי להחליט לטעון 90 לפעם הבאה. סה"כ לא היה בכלל קל

Chin ups - 3x8

Hardness - 7 אימון טוב , בנצ מתחיל להיות קשה

אימון מספר 82 :

נעשה במכון חרא

Squat - 5x5 135kg ללא . מאוד מאוד קשה . אבל בכל זאת אתן 140 בפעם הבאה

אחרי הסקוואט לקח לי איזה רבע שעה לחזור לנשום כמו שצריך , הרגליים שלי היו גמורות ושקלתי ללכת הביתה , אבל אמרתי ננסה בנצ בכל מקרה ונראה לפי החימום אם להמשיך או לא ... החימום הלך חרא , ובכל זאת המשכתי לסטים

Pause bench press - 3,3,3,3,3F 95kg PR אם לא הסקוואט המתיש זה היה עף ובלי הכשל . הספה הייתה מאוד לא נוחה ומחליקה , אבל איכשהו הצלחתי לתת את ה14 חזרות שלא האמנתי שתעלה שלשה ראשונה בכלל .. אני חושב שבכל זאת אתן אימון הבא את ה97 ושאני כן יכול לסחוב עד 100

Hardness - 9 אימון מאוד מאוד מתיש . מתחיל להרגיש את החוסר בחגורה בסקוואט וזה שוחק

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה ללא חגורה ברביבס? רוצה למשוך תקופה עד כמה שאפשר ללא?
אכן ... בסקוואט כנראה שזה יידרש באימון הבא או גג 2 אימונים .. לגבי הדדליפט המטרה שלי היא עד 180 לנפח ללא .. בפועל אם אגיד ל170 אני אהיה מבסוט ... ולפי איך שהלך ה155 , ה170 לא רחוק

עדכון לוג: 20/01/16

אימון מספר 83 :

Deadlift - 5x5 160kg ללא . לא היה פשוט בכלל .. בסרטון שצילמתי זה נראה הרבה יותר קל משזה הרגיש
לקחתי על עצמי לשפר את הטכניקה ... פחות להוריד אגן
אמשיך להתקדם עם הדדליפט ללא בתקווה שהשיפור בטכניקה ירגיש טוב עם ה165

Pause bench press - 5,5,5F,5F 90kg
PR מאוד מוזר כי הסטים הראשונים הרגישו פצצה
סט שלישי קרה משהו מאוד מוזר .. נכשלתי כשהיידים שלי היו ב150 מעלות בערך .. בנעילה .. מעולם זה לא קרה לי

למרות שידעתי שהרביעי לא יהיה מוצלח ניסיתי עוד אחד שהלך אותו דבר , אולי אתן ריסט בקרוב

1x10 70kg בק אוף מסריח וקליל

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 אימון לא וואו ... מתקדם עם הדדליפט ואשקול מה לעשות לגבי הבנצ

אימון מספר 84 :

Press - 3x8 50kg קל .. הרבה זמן לא עשיתי את התרגיל הזה לצערי

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Dumbble row - 3x8 20kg

Dips - 3x8

ניסיון לאינקליין בנצ עם דאמבלים... לא נוח בכלל

Hardness - 4 משעמם

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/01/16

אימון מספר 85 :

חרא תנאים . אני לא בבסיס שלי אז הייתי צריך לצאת ולנסוע קצת כדי להתאמן בפאוורהאוס , האימון היה בסביבות 7, כשלא אכלתי כלום מ11 וחצי והייתי רעב מת לאורך כל האימון .. לקחתי קפאין ואמרתי מה שיהיה יהיה
נתתי דגש על שיפור הטכניקה בדדליפט , פחות להוריד אגן . היה הרבה יותר קשה כשעשיתי את זה כמו שצריך .. אז החלטתי להשאר עם הטכניקה שלי ולא לשנות משהו שעובד ... האגן לא כמו שהיה . קצת יותר גבוה אבל עדיין יש שיגידו שזה לא מספיק

Deadlift - 5x5 165kg ללא . היה מאוד קשה .בעיקר בגלל המשחקים של הטכניקה
סה"כ הכל נסגר .. ואני כרגע בשיקולים אם להמשיך עם הללא ל170 או לחגור... אם באמת שווה להגיע לגריינדים ללא חגורה רק בשביל לסחוב עוד 5 קג

Hardness - 8 סהכ היה בסדר גמור בהתחשב בתנאים המעפנים שהיו לי באותו יום

אימון מספר 86 :
שוב

שוב , חרא תנאים . לא אכלתי מהצהריים. המכון היה ממש מעפן . ספה של בנצ ממש מחליקה ולא נוחה מה שהקשה על הקשת ועל הכיווץ
שיחקתי כדורגל במשך שעה לפני האימון ... ככה שאני בטוח שזה גמר אותי וגם זה הורגש
בקיצור חדל תירוצים
Pause bench press - 4,5,5,5f,4f סט ראשון ממש החלקתי ולא רציתי להמשיך לעוד אחד
כל שאר הסטים הלכו חרבנה כי הרגשתי ממש חסר כוח ולא בנוח עם הספה

Hardness - ? לא מחשיב את האימון הזה , שבוע שעבר היה הרבה יותר חזרות אז זה נטו בגלל התנאים המפגרים האלה של השבוע הספציפי הזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

אה, דודי אמר לי שאתה בטכני ושאתה רוצה להגיע פעם בשבוע אלינו אז התעניינת לגביי כרטיסיה או משהו כזה..
הבנתי 😃
הייתי אמור להיות שם תקופה .. ובסוף זה לא יצא לפועל ... אז לצערי זה היה ביקור חד פעמי בפאוורהאוס

עדכון לוג: 28/01/16

אימון מספר 87 :

Squat - 5x5 140kg עם חגורה . מרגיש שצריך להסתיים לו עידן הללא .. אולי בדד אנסה לסחוב עוד אימון אחד ללא אבל משם אני אתחיל לחגור גם בדד
היה קשה , אבל לא יותר מדי . ב3-4 חזרות מתוך כל ה25 איבדתי כיווץ ופשוט צנחתי למטה עד למצב שהרגשתי שהתחת 10-15 ס"מ מהרצפה , זה ממש הקשה עליי לעלות ולקח לי המון כוח , אבל לא משהו שיגרום לי לא לסגור 25 חזרות
אשים לב לזה להבא ולהשאר מכווץ גם בתחתית

Pause bench press - 3,3F,2,2 97.5kg החימום הלך ממש טוב אבל הסטים פחות
משהו רע עובר על הבנצ שלי בזמן האחרון ... הנפח לא זז ועכשיו גם העצימות . הפאוז מרגיש לי ממש טוב ואני לא רוצה להפסיק איתו
כנראה שאשנה מתכונת בבנצ , או שאתן ריסט ... עדיין לא סגור על זה ... אסגר על זה עד אימון בנצ הבא

Chin ups - 3x8

RR

Hardness - 9 לא הולך לי בזמן האחרון . בעיקר בבנצ . אני שוקל לשנות לגמרי את התוכנית , בעיקר בגלל שהיציאות שלי השתפרו וכנראה אני הולך לסגור שבת ל3 מעכשיו .. ככה שבמקום לעשות אימון סקוואט אחת לשבועיים כמו עכשיו - יהיה בע"ה 2 אימוני סקוואט ב3 שבועות
מה שבטוח , שאת הדדליפט נפח אני משאיר , כי זה הדבר הכי טוב שקרה לי באימונים בכל ה"קריירה"

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/02/16

בשעה טובה התחלתי דאג הפבורן ללחיצות... נקווה שילך טוב

אימון מספר 88 :

Deadlift - 5,5,5,5,4f 170kg רציתי בהתחלה לעשות ללא חגורה אבל החלטתי לשים בסוף . באתי ביום חרא . 4 שעות שינה ובקושי אכלתי.. וכל היום הייתי גמור ולא מתפקד ,ידעתי שהייתי צריך להץאמן בשני אבל ככ הייתי חם על ה170 לנפח הזה שלא יכלתי לחכות עוד יום
היה קצת תסביכים אישיים עם הטכניקה ... בסופו של דבכ החלטתי שאני נשאר עם הטכניקה שלי כי זה מה שעבד לי עד עכשיו
בכל מקרה יום חרא ... הייתי צריך מעל 10 דקות מנוחה בין סט לסט . שבוע הבא זה יעוף ואוכיח לעצמי שכן יש לי את זה
לא היה לי כח להמשיך את האימון . הייתי כל כך עצבני ומותש והחלטתי לדחות את הבנצ למחורת

Hardness - 10 . הייתי גמור וכל סט לווה בגריינד

אימון מספר 89 :

Pause bench press -8x2 90kg קל מאוד . אהבתי את השיטה של דאג הפבורן ומקווה שזה ילך כמתוכנן.

Chin ups - 3x8

Hardness - 5 לא קשה במיוחד . היה לי את ה90 הזה כמעט לנפח אז אין לי מה להתקשות בזה ככ

אימון מספר 90:

Press - 8x2 55kg קל בקטע מגעיל
3x6 45kg כנל

Incline bench press - 3x8 50kg

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Dumbble row - 3x8 20kg

Hardness -4 בזיון כמה שהיה קל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/02/16

אימון מספר 91 :

Squat - 5x5 145kg קשה מאוד אמנם , אבל מצד שני הרגיש ממש ממש טוב .. כנראה ששבוע הבא לא אסקביט .. אז ה150 יצטרך לחכות קצת
אחרי סט 4 היה לי הרגשה של עוד שניה מקיא ... נחתי קצת , הידקתי את החגורה חור אחד פחות והכל היה בסדר .. קצת בעייתי העניין של החגורה שלפעמים חור אחד ממש לוחץ לי , והחור שלפניו לא מחזיק לי אותה בכלל

Pause bench press - 7x2 , 1x3 90kg קליל וכיפי , מאוד טוב טכנית

T@G Bench press - 3x6 70kg

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 סקוואט לא קל , בנצ קליל וזורם ... צופה בלי עין הרע עתיד מזהיר לדאג הפבורן ...

ועכשיו בחזרה לבסיס ל11 יום .. חראגיל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/02/16

אימון מספר 92 :

Deadlift - 5x5 170kg הרבה יותר קל מפעם קודמת .. באתי ביום טוב (הפוך לגמרי משבוע שעבר) והחימום הלך ממש זורם

Hardness - 8.לא הספקתי לעשות בנצ כי המכון נסגר ...אעשה היום בע"ה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/02/16

אימון מספר 94 :

Pause bench press - 5x2 , 3x3 90kg קלילללל ביותר

Hardness - 5 כנראה רק כשאגיע ל95 אני באמת אתאמץ

אימון מספר 95 :

Deadlift - 5x5 175kg לא פשוט בכלל . חגרתי חור אחד פחות כי הרגשתי קצת בחילה לפני האימון ופחדתי שכמו תמיד יעלה קיא ... סט 5 היה נורא קשה ובסוף החזרה החמישית שהייתה גריינד שלא זכור לי כמוהו - פתחתי את העיניים ופשוט ראיתי שחור . לא נכנס לי אוויר לפה והרגשתי שאני הולך להתעלף . פשוט עזבתי אץ המוט אחרי הנעילה ופשוט נפלתי לרצפה כי הרגשתי שאני הולך להתעלף ... כמה דקות של מנוחה העבירו את זה . סהכ היה דדליפט הכי קשה שהיה לי בחיים . אבל הכל בסדר והעיקר שהתוצאה הושגה

Pause bench press - 4x2 , 4x3 90kg קלללל חלאס כבר עם זה

Chin ups - 3x8

Hardness - 9 אין ספק שהדדליפט היה הכי קשה שחוויתי. באתי לאימון כשלא אכלתי הכי טוב במשך היום וישנתי לא הרבה בלילה ... והכי מעצבן שזה היה ישר אחרי אוכל בגלל שהייץי לחוץ בזמנים. סהכ אימון קשוח אבל המטרות הושגו אז הכל טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/02/16

אימון מספר 96 :

Press - 6x2 , 2x3 55kg קליל

Chin ups - 3x5 bw+21kg

פה כבר סגרו את המכון ולא יכלתי להמשיך

Hardness - 3 לצערי לא יוצא לי להתמיד באימון הזה של השבוע , שלמרות שתמיד הוא קל ומשעמם אני בטוח שיש לו חלק חשוב בהתקדמות שלי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/02/16

אימון מספר 97 :

5:30 שעות שינה . כמובן שלא ציפיתי ליותר מדי

Squat - 5,5,5,4F,2F 150kg סטים ראשונים הרגישו די טוב ... אבל זה לא היה לי כח לנשום ופשוט הייתי סחוט , לא כיף , בעיקר שיש לי עוד 2 סטים על הראש .. ניסיתי סט רביעי ונכשלתי בחזרה 4 , נחתי 10 דקות ונכנסתי לעוד סט בהרבה יותר רייג' שלא הניב יותר מדי תוצאות ורק חזרה אחת עלתה . לא היום שלי מבחינת סקוואט . יש מצב שהמתכונת של 5x5 פעם בשבועיים תשתנה כי זה נורא מכביד עליי וקשה לי ... או שאוסיף פרונט סקוואט באמצע שבוע , נראה מה אעשה ..

Pause bench press - 2x2 , 6x3 90kg עדיין קל . אתן עוד התקדמות כפולה פעם הבאה כדי לסגור 8x3 וכבר לקפוץ ל95

T&G - 3x6 75kg

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 סקוואט יותר מתיש מאשר קשה . צריך שינוי דחוף ... לפני התחרות (3 חודשים בערך) היה לי 145 לנפח ... לא התקדמתי יותר מדי מאז , משמע ה5x5 פעם בשבוע הזה לא מזיז לי את הסקוואט ... צריך לחשוב על פתרון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/02/16

אימון מספר 98 :

Deadlift - 5,5,4F,2F 180kg באתי תפוס מת עוד מהאימון בשישי . לא יכלתי לעלות ולרדת במדרגות בלי להמרח על המעקה כמו נכה , כנ"ל אם נופל לי משהו ... לוקח לי איזה חצי דקה להתכופף . ניסיתי להתגלגל על כדור טניס יום לפני האימון וכנראה לא הכי עזר
ממש מוזר כי סט ראשון הלך אחלה .. סט שני קצת יותר קשה , ובגלל זה לקראת השלישי נחתי קצת יותר והתברר שלא היה לי כח לזה ... בסט הרביעי פשוט ויתרתי כי אמרתי לעצמי שלא שווה להלחם בשביל 2 חזרות ... כנראה שאפסיק עם הנפח המשוגע הזה ואתחיל סט אחד עצים של rm5 ואחריו איזה בק אוף נפח זורם ... הנפח הזה פשוט מרסק לי את העצמות

Back off deadlift- 2x8 140kg כמובן שקליל נורא

Pause bench press - 8x3 90kg קל . בהצלחה רבה נגמר לו עידן ה90 קג ומעכשיו מתחיל עידן ה95 . יהיה זורם

Chin ups - 3x8

Back ext - 3x10

Hardness - 9 הדדליפט עושה לי לא טוב ... מרגיש שלא חייב להגיע לגריינדים מטורפים בשביל להתקדם .. יהיה יותר נחמד לתת 1x5 ואחריו בק אוף של 3x8 נניח
בנצ קל

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית