הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״לוג של חייל חלשלוש״:

עדכון לוג: 14/11/15

אימון מספר 64 :

אציין שלא ישנתי קרוב ל40 שעות , בלילה של חמישי ישנתי 6 וחצי שעות בערך וקמתי גמור .. הרגשתי שישנתי שנצ .. חשבתי שקפאין יפתור את הבעיה אבל הוא רק עשה יותר גרוע .. אני מפסיק איתו כנראה לתקופה הקרובה

Squat - 5x5 145kg בהתחלה ניסיתי בלי מראה , ניסתי לשים מזרון שתמיד נפל ולא החזיק ... אז נכנעתי לזה ועשיתי עם ... היה מאוד מאוד קשה .. עשיץי 3 סטים , שלאחריהם הרגשתי סחרחורת מטורפת ופיצוצים במוח , כנראה בגלל הקפאין ..סט רביעי נכנסתי ופשוט נפלתי בבור והיה 1F .. לא הצלחתי להתרכז , לראות את ה145 על הרצפה ואת כל ההומואים מסתכלים במבט של "הוא לא יודע מה הוא עושה" די מעצבנת , אז פשוט רוקנתי את המוט , החזרתי לראק , טענתי שוב 145 קילו , נחתי כ7 דקות , ונכנסתי לעוד סט שעלה סבבה לגמרי ... מה שמוזר זה שסט 5 עלה קל !! הרבה יותר מכל ה4 שלפניו

הראש המשיך לכאוב , אבל לא רציתי לעצור

Pause bench press - 5x3 85kg קל מאוד

Chin ups - 3x8

Hardness - 9 הסקוואט היה מאוד מאוד מאתגר , אני חייב להפסיק עם הקפאין , ולהתחיל להביא איתי דברים מתוקים בתיק למקרה של סחרחורות ונפילת סוכר כמו שהיה ב2 אימונים בשבוע האחרון

מתחיל רשמית להתכונן לדצמבר .. דדליפט כבר הפך לעצימות , עכשיו גם הסקוואט , מפסיק עם הנפח לטובת עצימות עם באק אוף .. אותו סטייל של הדדליפט , הבנצ יישאר כמו שהוא כי בנתיים זה קל לי וזה עובד

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/11/15

אימון מספר 65 :

Deadlift - 1x5 180kg PR היה נורא קשה . לא אתחיל לפרט באיזה תנאים הגעתי לאימון כי זה הפך להיות כבר הרגל . ה180 הרגיש מאוד מאוד כבד , לא קשה , אלא כבד , הרבה יותר מה175 שהיה סבבה לגמרי ... 3 חזרות ראשונות הסתדרתי איתן כראוי , חזרה 4 איטיץ וקשה . חזרת 5 גריינד ורעידות עוד מהניתוק אך לבסוף ננעל
הרגיש מאוד קשה בכללי , ובכלל לא כמו שציפיתי . אולי זה שיא אבל אני די מאוכזב מהרמת קושי שהייתה הרבה יותר גדולה מהמצופה

Back of deadlift - 3x3 170kg כרגיל קשה יותר מהסט עבודה

Pause bench press - 5x5 82.5kg קל מאוד , בלי עין הרע הפאוז בנצ הזה מרגיש לי יותר טוב מt&g .. מקווה שימשיך ככה גם במשקלים הכבדים יותר

Chin ups - 3x8

Back ext -3x10

Hardness - 8 דדליפט מאוד מאוד קשה , בנצ צ׳יפס, אימון טוב סהכ

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/11/15

אימון מספר 66 :

נעשה בוולקן ג'ים , מתכוון ללכת לשם כל אימון סקוואט עד התחרות כדי להתרגל לציוד

Squat - 1x5F 150kg בושה וחרפה , היה לא קשה מדי אבל בעיקר לא נוח עם המוט העבה , הסט לווה ברעידות מרגע לקיחת האוויר ועד לבור אפילו , לא הייתי מרוכז בשיט ולא היה בא לי בכלל לסיים את הסט כי זה הרגיש כל כך קקה שלא הייתה לי מוטיבציה לסיים את זה אפילו
נכשלתי בכוונה תחילה כי לא היה לי יותר מדי כוח , הסיבה העיקרית לדעתי שבגללה זה הרגיש כל כך חרא זה בגלל שרק לפני יומיים היה 180x5 דדליפט ששבר אותי והגעתי בגללו לאימון עייף ותפוס , חשבתי שיהיה קל 150x5 סקוואט ושזה לא אמור להוות עליי איום ... מסתבר שטעיתי , הפוסט המלא וכל ההתבכינות + סרטון כאן

סרטון - סקוואט ביזיון

Back of squat - 1x3 , 1x2 140kg אותה הרגשה ואותו ביזיון , סט ראשון היה קשה אבל הלך עוד איכשהו בסדר , סט שני הרגיש כמו הסט עבודה , עשיתי שתיים , ירדתי לשלישית ופשוט לא רציתי לעלות אז הנחתי את המוט על המוטות בטחון , לא ניסיתי בכלל לעלות ככה שאני לא מחשיב את זה ככשל , לא היה לי כח להמשיך עם התרגיל המחורבן הזה

Pause bench press - 5x3 87.5kg עם פקודות , היה קל וטוב , בניגוד מוחלט לסקוואט

Hardness - 8 סקוואט בושה , חרא תרגיל , הצבא הרס לי את התרגיל הזה בגלל שאין לי איך לעבוד עליו מלבד פעם בשבוע שבועיים כשאני בבית , יצאתי מהאימון מאוד מבואס וחסר מוטיבציה , פעם הבאה לא יהיה כשל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/11/15

פיצלתי את האימון של ראשון בגלל שלא חשבתי שאוכל להתאמן בראשון , לדדליפט כבד לא היה לי כוח כי הייתי גמור , אז עשיתי רק את הבנצ שהלך חרא

אימון מספר 67 :

Pause bench press - 5,5,5,5F,4 85kg סתם הייתי ביום חרא ואין לי כח לפרט , לא ישנתי בכלל טוב והרגשתי מגעיל באימון עצמו ... גם 23 חזרות זו אחלה תוצאה בשבילי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/11/15

בסוף כן יצא לי להתאמן בראשון
אכלתי מאוד טוב במהלך היום , אבל העובדה שהייתי על 4 שעות שינה די גרמה לחשוש
אימון מספר 68 :

Deadlift - 1x5 185kg PR הרגיש הרבה יותר זורם מה180 של שבוע שעבר ,היה קשה וטוב , גריינד רציני בחזרה האחרונה
מבחינתי ציון דרך ענק בקריירת האימונים שלי בעיקר בתקופת הצבא.

Back of deadlift - 3x3 175kg היה מאוד קשה ולא היה לי כוח וחשק לעשת את זה בכלל ,אבל בסוף עלה

Chin ups - 3x8

Hardness - 9 לא האמנתי שאצליח , אבל פאקינג עשיתי את זה
הדרך ל5 פלטות מתחילה מפה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/11/15

אימון מספר 69 :

Squat - 1x5 155kg PR המון רייג' , לא הרגיש הכי טוב טכנית , אבל זו דוגמא קלאסית להתאבדות , היה נורא קשה , אני אצטרך להתרגל למוט של התחרות שעבה מהרגיל ואמור להיות מותאם לסקוואט ומשום מה ממש ממש לא נוח לי

Back off (@omerh84) squat - 3x3 140kg לא רציתי שיהיה 145 וסתם יקשה עליי , היה מעייף ולא קל

Pause bench press - 3,3,3,3,3F 90kg הרגיש מאוד טוב , הכל היה עם פקודות start+press+rack סט אחרון כנראה לא נחתי מספיק או משהו , פשוט נתקעתי בנעילה של החזרה השלישית , שטויות , בטח לא משהו שיגרום לי להתבאס או ימנע ממני לתת 92.5 אימון הבא

בכללי הבנצ עדיין מרגיש טוב מאוד

Chin ups - 3x8

Hardness - 9 אימון לא פשוט , הסקוואט היה מאוד מאוד קשה אבל לא הסכמתי לעצמי לוותר אחרי שבוע שעבר ... 16 יום בחוץ !!!!!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...
משקל גוף בבוקר - 72.5kg , בושה וחרפה

עדכון לוג: 03/12/15

קצת שכחתי לעדכן..
אימון מספר 70 :

Deadlift - 1x3 190kg PR סה"כ היה אחלה , קצת הקאתי בין חזרה 2 ל3 כי החגורה לחצה לי , אבל הורדתי חור והכל היה בסדר

Pause Bench press - 5x5 85kg קל וטוב מאוד

Hardness - 7

אימון מספר 71 :

Squat - 1x3 160kg PR באתי על 0 שעות שינה ועל בטן ריקה , לא ציפיתי שיעלה אבל עלה במפתיע ודווקא קל מאוד

Pause bench press - 3,3,3,3,3F 92.5kg ה4 הראשונים הלכו טוב מאוד , הייתי חייב לתת את החמישית בלי הרבה מנוחה כי בעל המכון רצה לסגור אותו וחיכה רק לי , וזה היה או לעשות ולהכשל או לא לעשות בכלל ... יש מצב שלא עשיתי בשכל אבל שטויות

Hardness - 7 אימון אחרון . מפה מנוחה וניסיון לכמה שיותר שינה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/12/15

טוב אז אחרי תחרות מאוד טובה ברוך השם , צריך לחזור לעניינים
האימונים שלי כרגע יהיו פחות מפציצים , גם כי אני רוצה פעם אחת בחיים לסחוב כמה שאפשר בלי חגורה ובאמת עד הסוף , וגם בגלל שאני כנראה ארד ל2 אימונים בשבוע בגלל צבא .
כשאהיה סגור לגמרי על התוכנית ארשום אותה כאן , כרגע עד שבוע הבא אני נכנס לחדר הכושר לחצי שעה של 3x5 סקוואט בנצ ודדליפט , שבכל אחד מהם משקלי זנות כדי להתאושש ולחזור שוב להתאמן

אז אימון 71 היה אימון התאוששות לפני התחרות
אימונים 72-73 אלה אימונים שעשיתי השבוע , משחקים עם 60-80 דדליפט , סקוואט 20-50 , בנצ 20-40

שבוע הבא חוזר לדדליפט נפח ולמתכונת הרגילה בבנצ , יש למה לחכות
לגבי סקוואט , אראה בהמשך איך אני דוחף אותו ובאיזו צורה

קרא את שאר עדכון הלוג...

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 22/12/15

אימון מספר 74 :

בשעה 22:40 נכנסתי למכון כושר כשהוא נסגר ב23:00. ככה שלא ציפיתי לתת גם דדליפט נפח וגם בנצ נפח

Deadlift - 5x5 140kg ללא חגורה . היה קל מאוד . מנוחה של 2 דקות בין סט לסט וסהכ 20 דקות מהרגע שנכנסתי למכון עד לרגע שסיימתי סט אחרון . היה קצת מעצבן מבחינת לחץ בזמנים אבל מבחינת קושי היה קליל . קצת מוזר לעבוד ללא חגורה
בנצ לצערי לא עשיתי ואין לי איך להשלים אז ה5x5 יצטרך לחכות לשבוע הבא

Hardness - 5

זו התוכנית אימונים שלי לתקופה הקרובה . מחזור של שבועיים , כשבשבוע אחד אני סוגר אבל יש אפטר באמצע לאימון סקוואט . ושבוע לאחריו אני יוצא בסופו הביתה ונותן סקוואט בשישי

שני :

דדליפט 5x5
בנצ 5x5
צין אפס 3x6-10

שלישי/רביעי (אפטר) :

סקוואט 5x5
פרס 3x8
צין אפס 3x6-10

רביעי/חמישי/שישי :

בנצ 5x3
צין אפס עם משקל 3x5
דיפס 3x10
מסור 3x10

ראשון/שני :

דדליפט 5x5
בנצ 5x5
צין אפס 3x6-10

שלישי/רביעי :

פרס 3x8
צין אפס עם משקל 3x5
דיפס 3x10
מסור 3x10

שישי (בית) :

סקוואט 5x5
בנצ 5x3
צין אפס 3x6-10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/12/15

עוד לא סגור על התוכנית המלאה .. עד אז אני עושה מה שנראה לי

אימון מספר 75 :

Pause bench press - 5x5 80kg מעדיף להשאר בפאוז כרגע .. זה הרבה יותר מרגיש לי נוח . היה קליל

Press - 3x7 50kg לא קל . אני חלש בחזרות גבוהות

Chin ups - 3x8

הייתי עושה גם בנצ עליון ודיפס אבל די מיהרתי

Hardness - 6 אסגר על תוכנית ביום יומיים הקרובים ואתחיל לתת בראש

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/12/15

אימון מספר 76 :

Deadlift - 5x5 145kg ללא . קל ביותר . צופה אחלה עתיד לנפח ללא

Pause bench press - 5x5 82.5kg לא הכי קל אבל היה אחלה בסה"כ

Chin ups - 3x8

Hardness - 6 אימון קל וטוב

אימון מספר 77 :

Press - 3x8 50kg סבבה לגמרי . די קשה האמת

Incline bench press - 3x10 50kg

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Dips - 3x10

Hardness - 5 אימון משעמם

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/01/16

אימון מספר 78 :

Pause bench press - 5x3 90kg סטים ראשונים לא היו הכי קלים .. אבל ב4-5 היה אחלה ... סהכ בסדר גמור

קצת פאוור קלין ופרונט סקוואט עם 60 קילו סתם כי שעמם לי

Dumbbell row - 3x10 20kg

Chin ups - 3x8

Back ext - 3x8-10

Hardness -7 משבוע הבא סקוואט כל שבוע .. עוד שבועיים שלוש יתחיל להיות מעניין גם בדדליפט

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/01/16

אימון מספר 79 :

Deadlift - 5x5 150kg ללא . לא היה ממש קשה אבל אין ספק שיותר קשה ממה שציפתי. אפשרי למשוך קל עד 160 עם הללא. לא רוצה להגיע לרמה של גריינד ללא . ברגע שאגיע לרמת קושי שעוברת את ה7 אשים חגורה
בקיצור היה אחלה

Pause bench press - 5x5 85kg לא סגור על זה אבל כנראה שזה pr. היה חרא . בראשון והשני הטכניקה הייתה קצת עקומה אבל זה השתפר בהמשך . היה קשה סהכ אבל אמשיך עם הפאוז בכל זאת

Chin ups - 3x8

Hardness - 7 אימון ממש סבבה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/01/16

אימון מספר 80 :

Squat - 5x5 130kg ללא . היה ממש כיף וחייב להודות שקצת התגעגעתי לתרגיל הזה עם כל כמה שאני שונא אותו לפעמים .. כשהיצאות ישתפרו בעתיד (חודשיים בערך) אתחיל לתת נפח כל שבוע ויהיה יותר זורם להתקדם

Pause bench press - 5x3 92.5kg טוב מאוד , הרגיש במידת הקושי הראויה . שיא ל5x3 . חולה על הפאוז הזה

Chin ups - 3x8

Hardness - 7 אימון זורם ביותר , מחכה שהסקוואט יחזור ל3 פלטות ומעלה

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית