- פותח/ת השרשור
- #1,021
BarBibas עדכן/ה את הלוג ״לוג של חייל חלשלוש״:
עדכון לוג: 14/11/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 14/11/15
אימון מספר 64 :
אציין שלא ישנתי קרוב ל40 שעות , בלילה של חמישי ישנתי 6 וחצי שעות בערך וקמתי גמור .. הרגשתי שישנתי שנצ .. חשבתי שקפאין יפתור את הבעיה אבל הוא רק עשה יותר גרוע .. אני מפסיק איתו כנראה לתקופה הקרובה
Squat - 5x5 145kg בהתחלה ניסיתי בלי מראה , ניסתי לשים מזרון שתמיד נפל ולא החזיק ... אז נכנעתי לזה ועשיתי עם ... היה מאוד מאוד קשה .. עשיץי 3 סטים , שלאחריהם הרגשתי סחרחורת מטורפת ופיצוצים במוח , כנראה בגלל הקפאין ..סט רביעי נכנסתי ופשוט נפלתי בבור והיה 1F .. לא הצלחתי להתרכז , לראות את ה145 על הרצפה ואת כל ההומואים מסתכלים במבט של "הוא לא יודע מה הוא עושה" די מעצבנת , אז פשוט רוקנתי את המוט , החזרתי לראק , טענתי שוב 145 קילו , נחתי כ7 דקות , ונכנסתי לעוד סט שעלה סבבה לגמרי ... מה שמוזר זה שסט 5 עלה קל !! הרבה יותר מכל ה4 שלפניו
הראש המשיך לכאוב , אבל לא רציתי לעצור
Pause bench press - 5x3 85kg קל מאוד
Chin ups - 3x8
Hardness - 9 הסקוואט היה מאוד מאוד מאתגר , אני חייב להפסיק עם הקפאין , ולהתחיל להביא איתי דברים מתוקים בתיק למקרה של סחרחורות ונפילת סוכר כמו שהיה ב2 אימונים בשבוע האחרון
מתחיל רשמית להתכונן לדצמבר .. דדליפט כבר הפך לעצימות , עכשיו גם הסקוואט , מפסיק עם הנפח לטובת עצימות עם באק אוף .. אותו סטייל של הדדליפט , הבנצ יישאר כמו שהוא כי בנתיים זה קל לי וזה עובד
קרא את שאר עדכון הלוג...