הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

סיימתי SS לפני יותר משנה ( ממש לא זוכר ), אני יודע שהמדריך מכיל את התשובות לכל השאלות שלך.
אם אתה רואה שאתה לא מתאים לתכנית בלחיצות, אז תעשה חיפוש קצר, אני זוכר שאו שעוברים ל3X3 או למתכונת טקסס בלחיצות.

הטכניקה בסקוואט מעולה לדעתי.
בדד אתה לא מספיק מכווץ את הגב ובנוסף הוא מתעגל לך

קראתי את המדריך יותר משלוש פעמים ואני לא זוכר שמה תשובה לגבי המצב שאני נמצא בו כרגע
זה לא שאני לא מתאים לזה בלחיצות , אני פשוט ממש ממש ממש חלש בלחיצות ובעיקר בבנצ' , אני חושב שקלוריות יפתור את הבעיה
אבל אני צריך פתרון לאימון הבא , 62.5 או 65

לגבי הדדליפט אני מנסה כמה שיותר להקפיד על סט אפ כמו שצריך , לפי מה שאני רואה העיגול בגב לא כזה קריטי תקן אותי אם אני טועה ...
כדי לשפר את הכיווץ בגב בדדליפט אני צריך להוציא את התחת יותר החוצה פשוט נכון ?

אני חושב שכשאתה לא מצליח לשמור על המנח הראשוני, זה יותר גרוע מאשר כשל במהלך החזרה. מדובר פה גם בגב תחתון ככה שאני חושב שזה משמעותי.
לגבי האימון הבא בלחיצה אני לא יכול לעזור לך, כי הכי הרבה זה לקרוא את המדריך במקומך. בהצלחה

האגן שלך לא מסובב כלפי מעלה, זה נובע או מחוסר גמישות או מחוסר מודעות. תקרא את המדריך דדליפט שיש בנעוצים בפורום פאוורליפטינג, הוא מסביר על זה בהרחבה

אני חושב שכשאתה לא מצליח לשמור על המנח הראשוני, זה יותר גרוע מאשר כשל במהלך החזרה. מדובר פה גם בגב תחתון ככה שאני חושב שזה משמעותי.
לגבי האימון הבא בלחיצה אני לא יכול לעזור לך, כי הכי הרבה זה לקרוא את המדריך במקומך. בהצלחה

תודה רבה על העזרה אחי , לגבי הבנצ' אני מקווה שהאחרים שתייגתי יוכלו לעזור לי בזה , אבל לא ענית לי לגבי הדדליפט , לדעתך מה שיפתור את הבעיה הוא להוציא את האגן יותר החוצה ?

האגן שלך לא מסובב כלפי מעלה, זה נובע או מחוסר גמישות או מחוסר מודעות. תקרא את המדריך דדליפט שיש בנעוצים בפורום פאוורליפטינג, הוא מסביר על זה בהרחבה

סעמק אני כל פעם חוזר על הטעות הזו של מנח הAPT (המצב שבו האגן "מסובב" ומצביע כלפי מעלה) , אני באמת מנסה כמה שאני יכול ומדמיין שאני צריך להצביע עם התחת לתקרה , וזה לא הולך ...
קראתי כל מדריך אפשרי של דדליפט (מה שאמרת , ב T-NATION , ובאתר של רן) ואני מבין מה לא טוב אצלי , אבל לא מצליח ליישם את זה
יש לך איזה עצות להביא לי כדי להשתפר בזה ?
ואשמח אם תתן את דעתך לגבי הבנצ'

תודה רבה על העזרה אחי , לגבי הבנצ' אני מקווה שהאחרים שתייגתי יוכלו לעזור לי בזה , אבל לא ענית לי לגבי הדדליפט , לדעתך מה שיפתור את הבעיה הוא להוציא את האגן יותר החוצה ?
בבקשה
לא יודע

בקשר לבנץ..שקלתי עד לפני כמה ימים מתכונת טקסס
אבל פשוט אין לי ולך צורך בזה
תאכל יותר ( לפי מה שהבנתי עלייה של קילו בשבןע תיהיה טובה) וכשתעלה במשקל הלחיצות יעלו רק מעצם זה שעלית במשקל גוף ולהוציא אגן יותר החוצה תלוי בגמישות של ההאמס

בקשר לבנץ..שקלתי עד לפני כמה ימים מתכונת טקסס
אבל פשוט אין לי ולך צורך בזה
תאכל יותר ( לפי מה שהבנתי עלייה של קילו בשבןע תיהיה טובה) וכשתעלה במשקל הלחיצות יעלו רק מעצם זה שעלית במשקל גוף ולהוציא אגן יותר החוצה תלוי בגמישות של ההאמס

אני מנסה עלייה של קילו בשבוע , זה המטרה שלי בתזונה .. ברור שאני יאכל יותר וכמה שצריך אין ספק , כשל רק עושה לי חשק לאכול יותר
מה הכוונה שלך לגבי שזה תלוי בגמישות של ההאמס , זה אומר שאני עושה בסדר רק לא גמיש מספיק ? איך אני יכול לשפר את זה ?

תשמור על כיווץ בסקוואט

אני אשתדל פעם הבאה בסט אפ להוציא חזה החוצה ואת האגן , אני אצלם סרטון
תוכל לעזור לי לגבי הבנצ' והדדליפט ?

סעמק אני כל פעם חוזר על הטעות הזו של מנח הAPT (המצב שבו האגן "מסובב" ומצביע כלפי מעלה) , אני באמת מנסה כמה שאני יכול ומדמיין שאני צריך להצביע עם התחת לתקרה , וזה לא הולך ...
קראתי כל מדריך אפשרי של דדליפט (מה שאמרת , ב T-NATION , ובאתר של רן) ואני מבין מה לא טוב אצלי , אבל לא מצליח ליישם את זה
יש לך איזה עצות להביא לי כדי להשתפר בזה ?
ואשמח אם תתן את דעתך לגבי הבנצ'
תדמיין שאתה מפיל את הביצים שלך בין הברכיים, או שאתה מנסה להגיע איתם לתקרה. תוך כדי תדחוף את העקבים לרצפה... לא יודע כמה זה ברור אבל עדיין. תקרא את המדריך, הכל מפורט שם.
לגבי הבנץ', יכול להיות שזה גילי המתקדם שפגע בראיה שלי, או שלא שמת סרטון

תדמיין שאתה מפיל את הביצים שלך בין הברכיים, או שאתה מנסה להגיע איתם לתקרה. תוך כדי תדחוף את העקבים לרצפה... לא יודע כמה זה ברור אבל עדיין. תקרא את המדריך, הכל מפורט שם.
לגבי הבנץ', יכול להיות שזה גילי המתקדם שפגע בראיה שלי, או שלא שמת סרטון

האמת לא ממש הבנתי , אבל אנסה לתרגל את זה על יבש ואני אקרא שוב את המאמרים אולי זה יעזור לי להקפיד על זה יותר באימון עצמו
והראייה שלך טובה מאוד אל תדאג , לא שמתי סרטון כי בד"כ בבנץ' אני צריך ספוטר אז אין מי שיצלם
אני צריך עזרה לגבי המשקל באימון הבא , תקרא שוב את הפרסום שלי על האימון היום ותראה את בעיית הבנצ'

האמת לא ממש הבנתי , אבל אנסה לתרגל את זה על יבש ואני אקרא שוב את המאמרים אולי זה יעזור לי להקפיד על זה יותר באימון עצמו
והראייה שלך טובה מאוד אל תדאג , לא שמתי סרטון כי בד"כ בבנץ' אני צריך ספוטר אז אין מי שיצלם
אני צריך עזרה לגבי המשקל באימון הבא , תקרא שוב את הפרסום שלי על האימון היום ותראה את בעיית הבנצ'
יש לי את אותה הבעיה, אני גם תקוע בלחיצות כבר הרבה זמן, לא יודע מה לייעץ לך בנושא הזה

לחיצות תמיד נתקעות לפני הדד והסקוואט. זה לא בושה לעבור למתכונת מתקדמת יותר טקסס/3x3. לדעתי תעלה באימון הבא ובמידה ותגיע לכשל תשקול בחיוב שינוי מגמה.
כל הכבוד על המשקלים בסקוואט ובדד! הלוואי עלי ההתמדה שלך, תמשיך לתת בראש

אימון מספר 18 , B :

Squat - 3x5 102.5kg PR לא מאמין !!! חוזר לעצמי , קצת בחששות לגבי טכניקה , סרטונים בהמשך,

Military press - 3x5 42.5kg סוף סוף , הייתי כבר בטוח שאצטרך ריסט , הסט השני היה ממש קשה כנראה לא נחתי מספיק בין הסטים , יש סרטון של הסט השלישי בהמשך

Chin ups - 5,5,5F bw+8.75kg
PR הייתי גמור בסט האחרון ולא הצלחתי לעלות עד הסוף את האחרונה , לא קרה כלום נשאר על אותו משקל אימון הבא

Hardness - 8 משום מה אימון לא הכי קשה שלי , אבל נהנתי , נתתי 2 שיאים והצלחתי סוף סוף את המילטרי כמו שצריך

סרטונים (אשמח לביקורות על טכניקה) :

סקוואט 102.5kg סט ראשון מתוך שלוש :

סקוואט 102.5kg סט שלישי מתוך שלוש :

מילטרי פרס 42.5kg סט שלישי מתוך שלוש :

הטכניקה בסקוואט נראית סבבה, אבל אולי אתה לא מקבל באונס?
ובפרס ניראה שאתה לא יורד עד הסוף

יורד עד הסוף, מוריד את המוט עד למטה - איפה שהחזרה מתחילה מהחזה עליון\עצם הבריח
חחחחח אז טעות שלי
לגבי הסקוואט , מה הכוונה באונס ? מאיפה אני אמור לקבל באונס בסקוואט ואיך אתה רואה בסרטונים שאני לא מקבל את זה ?

לגבי הפרס , אני בטוח ב99% שאני מוריד את המוט לאיפה שאני צריך , לפני שהתחלתי את הסטים הכבדים שאלתי את חבר שלי שמתאמן איתי איך הפרס (כולל הבאונס וכולל אזור מנח המוט) והוא אמר שסבבה
חוץ מזה הוא צילם אותי ותוך כדי התסכל על הטכניקה ואמר שהיא טובה , בסרטון אולי אתה לא רואה כי הפלטה מסתירה , אבל אני בטוח ב99 אחוז שהמוט נמצא במקום הנכון , פעם הבאה אשתדל לצלם קצת באלכסון כדי שתוכל לשפוט יותר טוב ויהיה זוית טובה לראות איפה המוט נמצא

חחחחח אז טעות שלי
לגבי הסקוואט , מה הכוונה באונס ? מאיפה אני אמור לקבל באונס בסקוואט ואיך אתה רואה בסרטונים שאני לא מקבל את זה ?

לגבי הפרס , אני בטוח ב99% שאני מוריד את המוט לאיפה שאני צריך , לפני שהתחלתי את הסטים הכבדים שאלתי את חבר שלי שמתאמן איתי איך הפרס (כולל הבאונס וכולל אזור מנח המוט) והוא אמר שסבבה
חוץ מזה הוא צילם אותי ותוך כדי התסכל על הטכניקה ואמר שהיא טובה , בסרטון אולי אתה לא רואה כי הפלטה מסתירה , אבל אני בטוח ב99 אחוז שהמוט נמצא במקום הנכון , פעם הבאה אשתדל לצלם קצת באלכסון כדי שתוכל לשפוט יותר טוב ויהיה זוית טובה לראות איפה המוט נמצא
הכוונה לעלות מחר ובכוח כתוצאה מהמתיחה של ההמאס, זה ניראה שאתה לא מקבל כי חלק מהעליות חזרה היו יחסית חלשות אבל יכול להיות שאני טועה

וצלם תפרס פעם הבאה טוב יותר ונוכל לשפוט

הכוונה לעלות מחר ובכוח כתוצאה מהמתיחה של ההמאס, זה ניראה שאתה לא מקבל כי חלק מהעליות חזרה היו יחסית חלשות אבל יכול להיות שאני טועה

וצלם תפרס פעם הבאה טוב יותר ונוכל לשפוט
תודה רבה על העזרה אחי
אבל אני לא כל כך מבין מה אתה מתכוון לגבי הסקוואט , מה הכוונה עליות חלשות ?
הסקוואט זה התרגיל שהכי חשוב לי לשמור בו על טכניקה כמה שיותר טובה אז אני רוצה לשמוע חוות דעת ומה אתה חושב
תוכל לפרט לי יותר בבירור ?

תודה רבה על העזרה אחי
אבל אני לא כל כך מבין מה אתה מתכוון לגבי הסקוואט , מה הכוונה עליות חלשות ?
הסקוואט זה התרגיל שהכי חשוב לי לשמור בו על טכניקה כמה שיותר טובה אז אני רוצה לשמוע חוות דעת ומה אתה חושב
תוכל לפרט לי יותר בבירור ?
זה פשוט חא ניראה כאילו אתה משתמש במתיחה של ההאמס בתחתית כדי לצאת מהבור וזה מקשה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית