הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 11/12/16

אימון מספר 216 :

Squat - 5x5 137.5kg נורא מעייף , השתדלתי לא להגזים עם המנוחות בין סט לסט .. מקווה לא לחשוב על חגורה בקרוב (עד 145 לפחות)

Pause bench press - 1x3 , 7x2 110kg
PR היה טוב . השלשה הבודדת השאירה טעם של עוד .. בנצ בבית , הכל מסתכם בסופו של דבר באיך זה ירגיש בבסיס בחמישי

Bent over row - 3x8 70kg אעלה משקל באימון נפח הבא

FR

Hardness - 8 סה"כ שעתיים ורבע אימון . הסקוואט ממש התיש אותי , לקח לי זמן עד שהייתי מוכן לבנצ אחרי הסקוואט האחרון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/12/16

אימון מספר 217 :

Squat - 3x3 110kg

Press - 8x2 80kg PR היה די קשה .. בחזרות שנכנסתי ברייג׳ עלה טוב .. אבל קשה להחזיק רייג׳ לכל ה8 סטים

Incline bench press - 3x8 60kg

Chin ups - 3x5 bw+24kg

Good morning - 3x10 20kg רוצה להכניס את התרגיל לתוכנית

FR

Hardness - 8 הפרס היה די קשה וסחט אותי .. מקווה להפציץ בשלשות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/12/16

אימון מספר 218 :

Squat - 1x5 170kg PR באתי במצב ממש לא אופטימלי לאימון pr .. אפס שעות שינה ואפס קלוריות . החימום הלך חרא וממש פחדתי
ה170 הרגיש נורא נורא כבד על הגב ואפילו להוציא אותו מהראק היה אתגר
ללא ספק הסקוואט הכי קשה שהיה לי בחיים . עוד מהחזרה השנייה זה התחיל להיות נורא נורא איטי אבל לא ויתרתי ופשוט עלתה חמישיה איכשהו

Pause bench press - 2x3 , 4x2 , 2x3F , 1x2 110kg לא היה קל בכלל (בבסיס) . השלשות הלכו טוב והתחלתי לזלזל בדאבלים כי באתי בגישה של "שטויות ..הצלחתי שלשות עם המשקל הזה אז מה זה דאבלים" אז נכנסתי בלי ריכוז ונכשלתי פעמיים . להבא לא אזלזל בדאבלים גם אם הצלחתי רביעייה

לא היה זמן לעזר

Hardness - 10 ללא ספק הסט סקוואט הקשה בחיי . גם הבנצ לא הלך קל בכלל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/12/16

אימון מספר 219 :

Squat - 5x5 140kg ללא . קצת כאבים בנעילה כשאני נועל מהר , אז החלטתי פחות להתפוצץ כשאני נועל
היה די קשה אבל עדיין לא קשה מספיק בשביל חגורה .
בסביבות 6דק מנוחה בין סט לסט

Pause bench press - 3x3 , 5x2 110kg הלך אחלה . דאבלים לא קלים

Bent over row - 3x8 72.5kg לא קל

Hardness - 9 הייתי חצי מת אחרי האימון ובעיקר אחרי הסקוואט שארך הפעם די הרבה זמן . בנצ מרגיש ממש טוב (בסיס) .. מקווה שימשיך ככה
העלייה במשקל מראה את תוצאותיה . כרגע מתקדם לעבר ה80קג

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/12/16

אימון מספר 220 :

Squat - 3x3 112.5kg באפיסת כוחות

Press - 4x2 , 4x3 80kg PR היה ממש זורם. לא קל אמנם . בסרטון של השלשה האחרונה זה היה נראה ממש מכוער אבל כנראה שזו הזווית , בגדול זה הרגיש טוב .

Incline bench press - 3x8 60kg

Chin ups - 5,5,4 bw+25kg מתחיל להתחלש בזה

Facepulls - 3x10

Hardness - 7 אימון ממש טוב . פרס מרגיש סוס

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/12/16

אימון מספר 221 :

Squat - 1x5 175kg PR היה יותר קל מה170 . בטח בגלל שזה היה בבית
התאמנתי בשעה 8 בערב , אחרי יום נורא ארוך שקמתי אליו די מוקדם
חזרה רביעית הייתה ממש איטית וחשבתי פעמיים אם לרדת לחמישית ... ירדתי לחמישית במחשבה שאני נותן בה הכל - והיא עלתה הרבה יותר קל מהרביעית

האם אימון הבא 4 פלטות ?
אגב .. זה היה השיא לסינגל שהיה בדצמבר 15 בתחרות
מרגיש שהטקסס עושה לי טוב לסקוואט בנתיים

Pause bench press - 4x3 , 4x2 110kg קל וטוב . מרגיש מעולה

Spoto press - 3x6 80kg החלפתי את הבק אוף של הטאצ׳ אנד גו בספוטו פרס על מנת לשפר את הנעילה . ה80 הרגיש קל .. אעלה בהדרגה

Deadlift - 5x5 60kg חוזר לזה ועל הזין שלי הכאבים
ברביעי רואה רופא שיתן לי תמונה לגבי הנושא
אגב . ה60 קג היה מלווה בכאב ממש קל
בנתיים התכנון הוא להמשיך ב5x5 ולהעלות כל שבוע לפי איך שנראה לי

Hardness -8 אחלה אימון . סקוואט בלי עין הרע סוף סוף מתקדם . מקווה שהבנצ ימשיך להתקדם ככה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/12/16

רותקתי ל21 יום . על זה שמצאו אצלי טוסטר מזדיין בחדר
צהל וההגיון לא מפסיק להפתיע
אז אהיה בבסיס ל3 שבועות הקרובים . שזה אומר שכל הבלוק של ה110 יהיה בבסיס בספה חרא , שהסקוואט 180 ואלה שיהיו אחריו יהיו בבסיס .. ועוד לא התחלתי לדבר על התזונה שתהיה לי ב3 שבועות הקרובים
אנסה כמה שיותר לתת בראש

אימון מספר 222 :
מוצ"ש .
כדי לתת אימונים השבוע במוצש שני רביעי ושלא ייפול לי אימון על התחרות או על היום שאחרי

Squat - 5x5 142.5kg ללא . לא קשה מדי , אבל מאוד מאוד מעייף . לא חכמה כשזה בבית
השתדלתי נורא לא לעבור את ה5 דק מנוחה בין סטים .. הסקוואט עצמו כולל חימום לקח לי סביבות ה40-45 דקות .. ככה שזה עוד סביר

באתי להתחמם לבנצ והבנתי שהמכון נסגר עוד 5 דקות .. ככה שהבנצ יידחה למחר

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך בא לתחרות אם מרותק?
סחטיין על הסקוואט, לך על 177.5 לדעתי תשמור את ההתקדמות איטית וטובה

איך בא לתחרות אם מרותק?
סחטיין על הסקוואט, לך על 177.5 לדעתי תשמור את ההתקדמות איטית וטובה
מתחיל את הריתוק בשישי כי ביקשתי לצאת לתחרות
ולגבי ההתקדמות .. חשבתי על זה .. אבל עדיין לא קשה לי מספיק בשביל לחתוך התקדמות ..אשקול את זה להמשך

עדכון לוג: 26/12/16

אימון מספר 223 :

Pause bench press - 4x3 , 3x3F , 1x2 110kg כמה שניסיתי לא הצלחתי לתת את השלשה החמישית . נכנסתי לרייג׳ שאני לא זוכר את עצמי מגיע למצב כזה בזמן האחרון ... רייג׳ סטייל תחרות וזה סתם היה מיותר , כי הייתי צריך להפנים החל מהכשל הראשון שאין לי היום את ה5x3 ..
אנסה בפעם הבאה וגם מקווה שאצליח

בבסיס כמובן ..

Bent over row - 3x8 75kg אשאר על המשקל הזה לכמה שבועות הקרובים .ת אין טעם להעלות עוד ולתת צ׳יטינג

Hardness - 9 לא משנה מה שעשיתי - הבנצ פשוט לא עלה ... בכל זאת אני לוקח מכאן את הצד החיובי שבאמת לא ויתרתי על השלשה הנוספת הזו .. וניסיתי כמה שאפשר להשיג אותה כדי להתקדם באימון הבא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/12/16

משקל גוף - עדיין 79
אימון מספר 224 :

Squat - 3x3 115kg בקושי זז , לא היה לי כח

Press - 3,1,3,3,3,3,2,4F 80kg היה ממש על הפנים . הרגשתי שהכשל בבנצ אתמול שרף אותי לגמרי . הייתי ממש לא יציב בסטים של הכשלים , וזה נבע נטו מחוסר שיווי משקל וחוסר ריכוז . אני בטוח שאם הייתי מחכה עוד יום אחד להתאושש קצת מהבנצ' העלוב שהיה יום קודם לכן - הייתי מצליח לסגור 8x3
ניסיתי בכל זאת לכפר על כל שבעת הסטים ולתת בסט האחרון רביעייה . לא צלח לצערי
אמתין קצת לפני ה82.5 ואתן עוד ניסיון ל8x3x80

הייתי אמור לתת גם תרגילי עזר . אבל הרגשתי גמור . פעם ראשונה בחיים שהרגשתי שאני מגיע לover training . הפסקתי מיד אחרי הפרס

לתלה סט אחרון :

אשתדל יותר לתת סרטונים מהיום

Hardness - 9 צריך להכניס לעצמי עמוק לראש שלא לתת פרס יום אחרי בנצ , או להפך , אלא אם כן ממש אין ברירה
אימון זוועה . לא הייתי מסוגל להמשיך לתרגילי עזר . הרגשתי מרוסק

קרא את שאר עדכון הלוג...
סקוואט 1x5 175kg מהאימון עצימות האחרון :

עדכון לוג: 01/01/17

אימון מספר 225

Squat - 1x5F 180kg PR יישמע קצת שטותי , אבל המאמן של החד"כ התעקש לתת לי כאפות ולהכניס אותי לרייג׳ וכמובן הסכמתי . שמתי את השיר ונכנסתי למוד , בסוף הוא נתן לי 2 ליטופים בתקווה שזה מה שיעזור לי . רק הוריד לי את כל הרייג׳ ונאלצתי להכנס כשאני לא מרוכז בלהעיף את זה . בסוף החזרה הרביעית פשוט לא יכלתי לעמוד על הרגליים והחלטתי להתאבד על החמישית שנכשל
שבוע הבא אעיף את זה

Pause bench press - 6x3 , 2x2 110kg הלך בובה . אשכרה מתקרב לסוף בלוק

Spoto press - 3x6 85kg הכתפיים מתות

Deadlift - 5x5 90kg ללא כאב . לאט לאט

Hardness - 9 סהכ הסקוואט היה ממש לא קל . אבל אני מבסוט שלא ויתרתי , ואעיף את זה באימון הבא

אימון מספר 226 :

אצי
אציין שהייתי טוען בתחרות וזה פשוט שבר אותי פיזית . היה נורא נורא קשה והרגשתי שאני לא עומד על הרגליים ביום התחרות וביום שאחרי
התחלתי את הריתוק 21 שלי בשישי . ככה שכל הסקוואטים ל3 שבועות הקרובים הולכים להיות עם מוט זבל וגמיש , והבנצ הולך להיות זבל עוד יותר . אבל אנסה להפיק את המיטב .

Squat - 5x5 145kg ללא . היה ממש קשה . חשבתי על לחגור אחרי הסט הראשון אבל אני לא מתכוון לוותר על ה150 לנפח ללא . ב150 אולי אחגור
6 דקות מנוחה בין סטים בערך

Pause bench press - 6x3 , 1x3F , 1x2 110kg הלך טוב ב6x3 . אין לי מושג מאיפה בא הכשל הזה . פשוט הרגשתי שאני מת והכתפיים שלי לא מסוגלות לתת מקסימום . אני הולך להתבכיין הרבה על זה , אבל זה בנצ בבסיס ותמיד זה יהיה חרא

Bent over row - 3x8 75kg קצת צ׳יטינג בחזרות האחרונות לצערי

Hardness - 8 אין ספק שאימון סוחט לגמרי . לקח לי 2:35 שעות הפעם . מקווה מאוד שהנפח המוצלח ייתן לי את ה180 באימון עצימות

לתלות כשיהיה לי אינטרנט

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/01/17

אימון מספר 227 :

קמתי בבוקר עם כאבי אוזניים חריפים . מסתבר שיש לי דלקת באוזניים . התבאסתי שזה הולך לבטל לי את האימון

לקראת הערב הכאב עבר קצת אבל הדלקת נשארה , וברוב טיפשותי הלכתי להתאמן
האימון בין הגרועים שהיו לי בחיים . היו בסביבות 50-60 אנשים בחדר כושר שלא יותר מ60מ"ר . היה זוועה . כל שניה נכנסו לי במוט ולא הצלחתי להתרכז . חתכתי את האימון באמצע בעיקר בגלל זה וגם כי התחילו לי כאבים באוזן ופחדתי

מה שהיה באימון :

Squat - 3x3 115kg ממש לא קל . הייתי נורא תפוס והרגשתי שהמשקל די כבד

Press - 2x3F 80kg גועל נפש . רציתי לרצוח את כל הבילדרים שהיו מסביב לראק רק כי רוצים מראה כשהם מפמפים בייספס . חתכתי את האימון כי הרגשתי שאני יוצא משליטה מהכעס וזה כבר הרבה מעבר לרייג׳
יהיה בסדר ...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית