הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 15/02/17

זלזול מוחלט באימונים השבוע .. בגלל חוסר זמן לצערי

אימון מספר 245 :

Squat - 5x5 155kg עם חגורה . נורא נורא קשה . לא ציפיתי שיהיה ככה קשה.
אחרי הסט החמישי פשוט לא יכלתי לזוז , כל הגוף שלי היה מפורק ולא ראיתי את עצמי מצליח לעשות בנצ ... פשוט זחלתי כל הדרך החוצה עד ליציאה מהחדכ , הרגשתי זוועה
רציתי להשלים את האימון בנצ וחתירה בראשון .. אבל צהל שם לי זין בפנים

אימון מספר 246 :
לא יודע אם לקרוא לזה אימון .. אבל גם כן הרגשתי זוועה . והייתי ממש לחוץ בזמן . הייץי צריך להספיק פרס ב40 דקות .. וזה לא ממש אידיאלי

Press - 3,3f,1 82.5kg מנוחות ממש קצרות בין סט לסט .. כי באמת הייתי אופטימי שאצליח חימום+8 סטים של פרס ב40 דקות . בסט השלישי הבנתי שזה לא זה , וגם נשארו לי כולה 15 דקות ... ממש לא מצב להתאמן בו

וכמובן איך אפשר בלי חדשות רעות ... המוט שקנינו לבסיס נדפק ... לא משהו שאפשר לסדר לפי איך שזה נראה ... השרוול יצא ממקומו כ1.5-2 סמ וזה גורם לחוסר איזון לפעמים ... הפתרון שכרגע נראה לי היחידי שיעזור זה להדביק עם דבק כלשהוא ממש חזק את השרוול למוט ... לא יודע עד כמה זה יחזיק כשטורקים אותו בדדליפט .. אבל אין ברירה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/02/17

אימון מספר 247 :

Squat :
1x3F 180kg - שמו רצפה חדשה באיזור של הראק שיותר מועדף עליי . הרצפה הייתה שומנית וממש ממש מחליקה . ניסיתי לנקות אותה וזה לא עזר . כשהוצאתי את ה180 פשוט היה לי קשה להתייצב ולא להחליק . אחרי 2 חזרות הרגליים שלי פשוט החליקו והייתי במצב של שפאגט , היה ברור שאכשל בשלישית כי פשוט הייתי בעמידה רחבה מדי בגלל שאני מחליק .
החלטתי לתת עוד צ׳אנס ל180 הזה . אמרתי לעצמי שאין מצב שאני שוב נכשל עם 180 . פירקתי את המוט , ועברתי לראק אחר (פחות נוח , אבל לא באיזור המחליק) לקח לי איזה 10 דקות כל הפירוק וההרכבה מחדש .. מאמין גם שגזל ממני הרבה כוח .

Squat - 1x5 180kg PR עם כמה שהייתי סקפטי , המוטיבציה ניצחה וזה עלה . היה נורא נורא קשה .. עוד מהחזרה ראשונה זה היה גריינד ופשוט סחטתי את חזרות 4-5 . יצאתי נורא מסופק מהסט הזה . להגיד שיצאתי מרוצה ? לא נראה לי .. ציפיתי להתקדם בסקוואט עצימות לפחות עד 195 .. אבל כנראה שזה לא יקרה
Squat w/wraps - 1x1 150kg אני פשוט לא מצליח להתרגל אליהן .. ממש ממש קשה לי להוציא וללכת אחורה עם המוט . זה מרגיש כאילו זה יותר מכביד עליי מאשר מקל ... מאימון עצימות הבא אתן יותר דגש לרצועות ... כנראה שאפסיק עם ה1x5 בעצימות ואתן סקוואט ברצועוץ כדי להתרגל

Pause bench press - 2x3 , 6x2 112.5kg
PR היה סבבה לגמרי . ממש מרוצה שהצליח לי השלשות . הדאבלים היו קצת קשים לקראת הסוף אבל יהיה בסדר . סהכ אחלה

Bench press T&G - 3x6 92.5kg

Deadlift - 5x5 175kg ללא . שיא לנפח ללא . לווה בכאבים בירך של בערך 2 מתוך 10 , אבל לא נתתי לזה לעצור אותי . לא היה ממש ממש קשה , ובגלל זה אני שוקל לתת גם 180 ללא .. נראה מה יהיה עד אז . ממש מרוצה מהדדליפט שחוזר לעצמו

FR

Hardness - 9 לא בחרתי 10 רק בגלל הבנצ שהלך די סבבה . אין ספק שאימון חזק ביותר אבל כמה שהיה טוב ככה היה מתיש . אחרי הדדליפט התחילו לי כאבים בשריר כל שהוא בגב בצד שמאל .. לא עזר fr ומנוחה ... שמתי בנגיי וזה השפיע קצת .. כנראה שסתם מתיחה קטנה
התכנון עכשיו הוא כנראה לעצור את הסקוואט בעצימות ולהקדיש את הזמן הזה לטובת סקוואט ברצועות
סה"כ לקח סביבות ה2:20 שעות . לא כזה נורא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/02/17

אימון מספר 248 :

Squat - 5x5 157.5kg לא היה קל . סתם יום רע .. זה יכל לעלות הרבה יותר בקלות . לא הצלחתי להכנס מרוכז לכל הסטים

Pause bench press - 5x5 97.5kg גם לא כזה קל . סביר סך הכל

לא היה לי מוט לדפיצט דדליפט / חתירה

Hardness - 8 האימון סתם נסחב יותר מדי זמן כי היינו הרבה אנשים על הסקוואט ומלא על הבנצ , מה גם שחיכיתי הרבה זמן למוט לבנצ שיתפנה .. יכלתי לתפור את האימון הזה בשעה ו40 שעה וחצי בקלות..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/02/17

אימון מספר 249 :

Squat - 3x3 100kg לא רציתי לשים 80% בגלל שלמחרת אני נותן דדליפט ופחדתי שה30 קילו הנוספים האלו יכולים לזיין אותי

Press - 3f,3,3,3f,2f 82.5kg הפעם אין לי תירוצים . פשוט אין לי את זה . כנראה שתקופת ההתקדמות בפרס נגמרה לה . הגיע הזמן לריסט קטן

Incline bench pres - 3x8 80kg

Chin ups - 3x5 bw+26kg

Facepulls - 3x10

Dips - 1x10 מיהרתי ממש אז לא היה לי זמן לעוד 2

Hardness - 8 הפרס באמת היה קשה . מופתע שהצלחתי את ה2x3 האלה ... ארד כנראה ל77.5 , אם הבלוק יילך טוב אחזור ישר ל82.5

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/02/17

אימון מספר 250 :

שוב , לחוץ בזמן . הייתי צריך לוותר על תרגיל , החלטתי שזה יהיה הבנצ ואשלים אותו מחר . רציתי להתחיל בסקוואט אבל קוקספיטרים תפסו את כל הראקים כי היה להם חוג סגור שם . החלטתי להתחיל בדדליפט ומשם לתת סקוואט

Deadlift - 5x5 180kg ללא .שיא לנפח ללא .
החימום הלך לא משהו , בגלל שהייתי בלחץ של זמן לדעתי . ניגשתי ל180 הראשון והניתוק היה לא משהו .. אבל נעלתי חמישייה . קצת נלחצתי אבל לא נתתי לעצמי לוותר . בסט החמישי היו רעידות מטורפות בחזרה האחרונה . אחרי המון זמן בלי דדליפט ברעידות חייב להגיד שהתגעגעתי
הדילמה עכשיו איך להמשיך מכאן . להמשיך עם הללא ? או לא לקחת את הסיכון ולחגור .. אחליט עד שבוע הבא

Squat w/wraps :
1x1 140kg
1x1 160kg
אני צריך להתרגל לרצועות .. החלק שהכי קשה לי זה ללכת אחורה אחרי שהוצאתי את המוט . אני פשוט לא יכול איתן

Hardness - 9 דדליפט היה ממש טוב . התגעגעתי לדדליפט כבד .. מקווה שהמגמה הזו בדדליפט תמשיך ככה , יש לי שלושה חודשים לתת בראש כמה שיותר

הסקוואט היה די מהיר ביציאה מהבור .. לא מתרגש כי זה כולה 160

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/03/17

אימון מספר 251 :

Squat - 5x5 160kg ממש קשה . נחתי המון בין סט לסט .. הייתי אומר שאפילו יותר מדי

Puase bench press - 5,5,4,4 100kg הרגשתי זוועה אחרי הסקוואט , פשוט לא היה לי כוח לבנצ

Defict deadlift - 5x3 140kg החלטתי לחזור לתרגיל הזה בעקבות הניתוק האיטי שיש לי לאחרונה בדדליפט ... מקווה שיעזור

Hardness - 8 נמאס כבר מאימונים בבסיססס

אימון מספר 252 :
קמתי ב9 והתחלתי להתאמן ב10 .. ידעתי שזה ידפוק אותי

Squat - 3x3 127.5kg לא קל בכלל . בקושי זזתי . עדיין תפוס מהסקוואט נפח

Press - 8x2 77.5kg לקחתי ריסט . היה ממש לא קל .. בעיקר עייף

Incline bench press - 3x8 80kg

Chin ups - 5,5,4 bw+27kg

Facepulls - 3x10

Hardness - 9 פשוט חראאא של אימון. שונא אימוני בוקר אבל הייתי חייב לעשות אימון בוקר מאשר בכלל לא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/03/17

אימון מספר 253 :

Squat w/wraps :
1x1 150kg הרגיש טוב
1x1 170kg לא כזה קליל

ההליכה אחורה וההוצאה מהראק הורגים אותי עם הרצועות ... מאמין שזה גם מוריד לי לא מעט למשקל
בכל מקרה אתקדם ב10קג בשבוע עד 200~

Pause bench press - 5x3 , 1x3F , 2x2 112.5kg המון זמן לא עשיתי בנצ כבד בהפבורן ... היה סבבה .. ציפיתי ל6 שלשות , השלישית לא הלכה כל כך ... אנסה בפעם הבא 7 שלשות

Deadlift - 5,4F,4F 185kg ללא חגורה . החימום הרגיש לא הכי טוב , הלכתי על ה185 הראשון ועלה קצת קשה מסט ראשון שבדרך כלל . החלטתי להמשיך לסט שני ועדיין לא לשים חגורה . בסט השני לא הצלחתי להתרכז ולהכנס לסט כמו שצריך .. בחזרה השלישית היה לי כאב בירך שכנראה עדיין לא השתקמה 100 אחוז מהפציעה ... החלטתי לנוח קצת ולהכנס לעוד סט ביותר ראבק . כאן כבר לא הצלחתי לנתק את הרביעית ושוב כאבה הירך . החלטתי להפסיק את האימון לפני שאני גורם נזק . המטרה שלי הייתה להגיע ל170 ללא חגורה . איכשהו סחבתי עד 180 ואפילו ננתי חמישייה אחת עם 185 , אסתפק ב"מועט" במקום להיות חזיר ולשאוף ליותר משקל ללא חגורה ... הגיע הזמן לחגור
יש לי בערך חודש וחצי לתת בראש עכשיו בדדליפט .. המטרה היה 200-205 לנפח ... משער שזה יתן לי את הרבע טון הנחשק

FR

hardness - 9 אין ספק שהיה קשה מאוד . גם בבנצ וגם בדד . בסקוואט אני מתחיל להתרגל לרצועות עצמן , אך לא לכניסה ויציאה מהראק איתן ... הירידה שלי בסט אומנם איטית נורא אבל זה לפחות מבוקר , והעלייה כן מתפוצצת ונראה שאני מנצל את הבאונס

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/03/17

אימון מספר 254 :

לא יצא לי להתאמן מהאימון האחרון (שישי) עד האימון הזה (שלישי) . הייתי בתנאים ממש גרועים ובלי אופציה לאימון באף יום השבוע .
החלטתי להתאמן ולעשות הכל כדי להצליח .. לפחות בסקוואט.
החימום לא הרגיש קל . חזרו לי הכאבים בירך . מתעלם מהם .

Squat - 5x5 162.5kg שיא לנפח . בין הקשים שהיו לי אי פעם . המון מנוחה בין סט לסט (12-13 דק) .. אחרי הסט נאחרון הרגשתי שאני עומד להתעלף ולהקיא . פשוט שכבתי על הרצפה עד שהצלחתי להסדיר את הנשימה ... הרגשתי זוועה אחרי האימון וממש רציתי להקיא . מקלחת חמה עזרה לי להעביר את ההרגשה הזו
לא היה לי טיפת כוח אפילו לחשוב על לעשות בנצ . לצערי זה האימון היחיד שיהיה לי השבוע

קרא את שאר עדכון הלוג...

סליחה שאני מפריע למהלך הלוג, אבל מישהו יכול להגיב בלוג שלי? לא משנה מה, רק כי זה לא נותן לי להגיב
הודעה רגילה וזה נראה לי כי אף אחד לא הגיב אחרי אז זה מעדכן את ההודעה הראשונה שלי באשכול.
נפח עם ה-משקל 😉
כמה מג

תסתכל למעלה, יש מצב גבר?

למה לעזעזל אני לא יכול להגיב תגובה אחר תגובה? זה רק מעדכן לי

סליחה שאני מפריע למהלך הלוג, אבל מישהו יכול להגיב בלוג שלי? לא משנה מה, רק כי זה לא נותן לי להגיב
הודעה רגילה וזה נראה לי כי אף אחד לא הגיב אחרי אז זה מעדכן את ההודעה הראשונה שלי באשכול.

תסתכל למעלה, יש מצב גבר?

למה לעזעזל אני לא יכול להגיב תגובה אחר תגובה? זה רק מעדכן לי
כי נרשמת לאתר היום וכו.. תשאל מנהלים למה צריך להפריע למהלך הלוג

עדכון לוג: 12/03/17

אימון מספר 255 :
עשיתי והולך לעשות קצת שקשוקה באימונים לשבוע הקרוב .. ככה זה כשאין זמן להתאמן .. ועד שיש אני תפוס מת

Squat w\wraps:
1x1 160kg קליל
1x1 180kg לא כזה קל ביחס למשקל שהיה לי לחמישייה בלי הרצועות . זה היה בבסיס , אז הייתי צריך ללכת 3 צעדים אחורה עם רצועות בגלל שיש לי ספה בין הרגליים כשאני מוציא את המוט מהראק . עלה סבבה , שובר מקביל , אבל לא עמוק כמו שאני רגיל ואוהב . לקראת הנעילה מעדתי קדימה , לא עובר תחרות אבל זה נטו בגלל שאני לא רגיל לרצועות עדיין ... יהיה בסדר מקווה

Deadlift - 5x5 185kg עם חגורה . לא חגרתי בדדליפט איזה 3-4 חודשים . לא הידקתי אותה עד הסוף (חור אחד פחות) בגלל שעלה לי הקיא בחימום . לא הרגשתי שהיא כזו עוזרת . היה מאוד מאוד קשה . רעידות עוד מהסט השלישי . אין לי מושג איך סגרתי את הסט החמישי . נטו רייג' . חזרה 5 פסולה . המוט ירד לי קצת ... מפחד שזה יקרה לי בתחרות , זה קורה לי הרבה כשאני רועד , וזה מסוכן ויכול להוביל לפסילה . ואני לא רואה את עצמי מתחרה בלי לתת רעידות בדדליפט

Hardness - 9 הדדליפט היה בין הקשים שעשיתי . אני מתנחם בזה שזה היה בבסיס ולמרות זאת הצלחתי 4 פלטות סקוואט וגם נפח משוגע כזה לדדליפט . בבית היה הולך כנראה זורם יותר

עוד 15 קג למטרה בדדליפט . יש לי עד אפריל (חודש) לתת את ה200 לנפח כדי להבטיח לעצמי את הרבע טון . מקווה מאוד שאצליח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/03/17

אימון מספר 256 :

באתי כדי להשלים את הבנצ שלא עשיתי באימון הקודם . אימון במכון בבית . אבל בגלל איזה חוג קרוספיט לא יכלתי לעשות בראק ובספה שאני רגיל אליהם , ונאלצתי לעשות בספה הפשוטה של החדרי כושר , ממש לא נוחה , וגם הווים ששמים את המוט עליהם היו ממש גבוהים ולא נוחים
Pause bench press - 5x3 , 2x3f , 1x2 112.5kg הופתעתי שעלו 5 שלשות למרות כל התנאים האלו ... אבל פשוט לא הצלחתי לתת את השלשה השישית
Bench press T&G - 6,6,5 92.5kg

Hardness - 8 הבנצ היה במגמה ממש טובה עוד מסוף בלוק של ה110 . אבל לצערי לאחרונה אני די מזלזל באימוני פלג גוף עליון וזה ניכר בבנצ . חייב לחזור לעצמי

אימון מספר 257 :

Squat - 5x5 165kg אחד הנפחים הכי קשים בחיים שלי . ממש לא רציתי לטעון 165 . אבל לחצו עליי שאני חייב . החימום הרגיש טוב ושמתי 165 . היה ממש קשה . בעיקר בין הסטים . נחתי 13 דקות בין סטים והרגשתי שאם הייתי נח דקה פחות - לא הייתי מצליח .
הכאבים בירך עדיין קיימים ומפריעים לנעילה . מקווה שאני לא עושה יותר מדי נזק
כמובן שלא נשאר בי טיפת כוח להמשיך לחתירה .

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית