עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתום תפה שלךבנץ' אונלי
אימון מספר 291 :
Squat - 2x1 180kg הלך ממש קל . אני כותב את זה ורוצה לבכות , אשכרה היה לי את זה לחמישייה
עשיתי את זה רק כדי להחזיר לעצמי את הבטחון ולראות כמה קל זה 180 ... בסינגל הראשון הלך אחלה אבל איבדתי כיווץ למטה ויצא שנתתי פאוז .. נכנסתי לעוד אחד כדי לשפר את הבטחון , והוא עלה קליל
Pause bench press - 6x3 , 2x2 115kg הלך זורם ביותר . סוף סוף בלוק של בנצ שהולך חלק ברוך השם .. מקווה לתת סוף שבוע את ה8x3 המיוחל ולהעיף 130 בתחרות
Bent over row - 3x8 70kg
Hardness - 7 הלך אחלה . חזר הבטחון בסקוואט , מקווה ל200 נחמד ו"לצאת לידי חובה" .. למרות שאני בטוח שיכלתי בכיף להגיע ל215 אם לא הייתי נותן רצועות ועוצר את ההתקדמות
בנצ פצצה בזמן האחרון
אימון מספר 292 :
Deadlift - 3x3 150kg באתי ממש ממש עצבני כי נהרס לי הפלאפון בדיוק כשנכנסתי למכון
המטרה שלי הייתה לעבוד על טכניקה ופשוט זרקתי זין על זה ורציתי רק לסיים את האימון הזה
כל החימום הייתי באמת עצבני מדי בשביל לעבוד לאט ולשמור על טכניקה .. בסט האחרון של ה150 הפלאפון חזר לחיים . שמתי שיר , נרגעתי קצת , ונכנסתי . הבנתי מה הייתה (כנראה) הבעיה בטכניקה שלי , הייתי מתחיל כשהמוט לא במרכז הכובד (ממש צמוד לרגל , וזה לא היה משאיר לי טווח תנועה להתכופף אליו עם השוקיים , ובגלל זה תמיד הניתוק שלי היה קשה מהרגיל)
הניתוק הרגיש אחלה ככה .. מקווה שיעזור לי עם מספרים קצת יותר גבוהים
Pause bench press - 8x3 115kg חייב לבכות קצת על זה שהספה הייתה זוועה . ממש צרה , בחלק מהחזרות הרגשתי שהשכמות שלי בורחות החוצה . לא היה ממש קל כמו באימון הקודם . אבל עלה הכל
בסט האחרון ניסיתי חזרה רביעית , בירידה פשוט נתקעתי בוו של הראק , איבדתי שיווי משקל והספוטר לקח . לונורא .. בוודאות היה לי אותה
Hardness - 6 אימון נחמד . לא התאמצתי יותר מדי . העיקר שלמדתי את הטעות בדדליפט
אימון מספר 293 :
Squat - 1x5 100kg
Pause bench press - 1x3 80kg
Deadlift - 1x5 100kg
הזרמת דם קלילה .. מקווה שיילך טוב עוד יומיים
נקווה שבאמת אתןתן בראש
כמה פותח?
אז אחרי תחרות ממש טובה אני חוזר לעניינים לאט לאט , בתוכנית די שונה , וכמובן חיטוב
התוכנית המפורטת תוצג כאן כשאסגר עליה לגמרי
בנתיים נתתי בראשון אימון קליל
אימון מספר 294 :
Squat- 3x3 100kg שני הסטים הראשונים היה פאוז . בעיקר עבודה על טכניקה , שממש טובה , למעט שאני נהיה עקום בבור .
עד כה לא הצלחתי להבין מאיפה זה בא (הרחבתי/הצרתי אחיזה , הרחבתי/הצרתי עמידה , נכנסתי מכווץ/לא מכווץ , ותמיד וידאתי עם עוד מישהו שאני במרכז . כשירדתי ממש איטי ומבוקר זה השתפר , אמנם לא לגמרי , אבל כנראה שזה המקור לבעיה)
Pause bench press - 3x5 80kg קליל
Facepulls - 3x12
------------------------------------
כנראה שהתוכנית לחיטוב תהיה 531 עם שינוים , ללחיצות אשאר כמובן עם דאג הפבורן
אני לצערי אפרד מדדליפט לכמה שבועות , כדי לתת לנהר דם שזורם לי מהשוקיים במהלך דדליפט להפסיק , ולפצעים שיש שם שנפתחים כל פעם מחדש - להתאחות
אולי אבצע בלוק פולס בסבב הראשון , כדי לא למצוא את עצמי לא מדדלפט חודש
לכמה זמן אתה מתכנן למשוך את החיטוב? אני גם באותו סיפור לצערי, הייתי ממשיך להתקדם אבל אני רוצה להישאר בקטגוריה שלי בדצמבר לא בא לי לטפס לעד 110
תתעדכן במטרות של עד 100 הן גם די ריאליות יש המון זמןלמה לא ?
כשהשיאים כל כך צמודים אם תוכל לתת 250 דדליפט ו200+ סקוואט אם תשקול 108 לדעתי זה שווה את זה חחח
😭
תתחרה בדצמבר או עוד שנה?
לכמה זמן אתה מתכנן למשוך את החיטוב? אני גם באותו סיפור לצערי, הייתי ממשיך להתקדם אבל אני רוצה להישאר בקטגוריה שלי בדצמבר לא בא לי לטפס לעד 110
אימון מספר 295 :
Squat - 5,5,3 140kg ללא. סתם כדי לתרגל את התנועה ולחזור לעניינים
אימון מספר 296 :
Pause bench press - 8x2 110kg עבדתי בעיקר על טכניקה . המוט עדיין עקום ואין לי מושג מאיפה זה נובע ... מה שבטוח שזה לא מטכניקה לקויה או חוסר סימטריה
לא היה כל כך קל ..
Incline bench press - 8,8f,7 80kg אפס.
Chin ups - 5,4,5 bw+25kg
Facepulls - 4x12
Hardness - 7 הבנצ לא היה קל . לא כזה פשוט לחזור לאימונים אחרי תחרות .. מקווה שהמשקלים יחזרו
אימון מספר 297 :
Squat :
115x5
132x5
147x8 חגור . לא היה קל , השארתי איזה 2 חזרות בטנק
115x12 ללא . מעייף
Press - 8x2 75kg אשכרה 75קג ולא הלך לי קל ..
Hardness - 8 עדיין תפוס ותשוש ... הסקוואט עדיין עקום (אותה בעיה של הבנצ) . אין לי ככ איך לטפל בזה חוץ מלהתאמן על כתף אחורית (פייספולס) ששם נראה לי מקור הבעיה
משקל גוף - 80.9
אימון מספר 298 :
Pause bench press :
3,2,2,2,2f,2,2,3 110kg ניסיתי לעבוד על הסימטריות ברגליים . גם כשמיקמתי את הרגליים בצורה שווה עדיין המוט היה עקום
מה שכן הבנתי זה שאם אני מנסה לשים את האצבע על הטבעת במוט - בצד שמאל שלי יותר קשה לי להגיע לשם , משמע השכמה יותר מכווצת מבצד ימין ... ככול שהשכמה מכווצת יותר ככה יותר קשה לי להרחיב אחיזה (כי אורך היד "מתקצר")
ניסיתי בכל שמונת הסטים כל מיני משחקים עם השכמות (בסט של הכשל זה כי התמקדתי בכיווץ ממש חזק שזה כבר פגע לי בביצוע) , לכווץ שכמה אחת פחות , להכנס לא מכווץ , שום דבר לא עזר
קבעתי תור לפיזוטרפיה , אנסה לאבחן את זה , אולי זה סתם שריר מתוח שישתחרר עם עיסוי טוב
בגדול הבנצ הלך לא קל ביחס ל110 . החוסר בקלוריות כן מורגש לצערי
אימון מספר 299 :
בוצע בסביבות 5 וחצי , לא אכלתי כלום עד 3 , שגם שם לא אכלתי יותר מ600 קלוריות
Deadlift :
140x5 ללא
160x5 ללא , לא קל
פה הגיע הבעלים של המכון וביקש שלא נעשה עם המוט שאני עושה איתו (מוט גמיש) כי הוא מתעקם והוא מפחד שהמוט יישבר (הוא לא מבין שהמוט גמיש ונועד לזה , וגם אם אשים עליו 300 קג הוא יחזור לצורתו המקורית)
עשיתי את האימון בפרופיט , מי שמתאמן שם יודע כמה המוטות זוועה (עבים בטירוף , אני בקושי מקיף אותם) וידעתי שזה יזיין לי את הדדליפט
182.5x2F הרגשתי שהמוט כל כך חראאאא , אשכרה נכשלתי עם 180
נחתי איזה 5 דק , חיכיתי שהבעלים יילך , וטענתי את אותו משקל על המוט הגמיש
182.5x5 משמעותית הרבה יותר נוח , אבל עדיין לא משהו , הייתי אמור לתת + , כלומר 5 חזרות ויותר , הרגשתי שאם אני נותן חזרה שישית היא תהיה לא קלה , ואני לא רוצה להגיע ליותר מ RPE 8 בחיטוב ... ככה שנאלצתי להסתפק ב5 כמו אפס , מאמין שבלי הFAIL סט לפני כן , הייתי נותן 6-7 חזרות
אני לא יודע אם אני סתם מתבכיין על המוט או שזה באמת פקטור משמעותי , אבל לא הגיוני שעם מוט אחד אתן חזרה אחת ועם אחד אחר 5 חזרות .. אמנם אני לא מצפה למוט גמיש , אבל לפחות שיהיה בעובי הגיוני לאחיזה
ניסיתי לתת ספיד דדליפט . זה עורר לי את הכאבים של הפציעה (שאגב , אני הולך לטפל בה בקרוב) והעדפתי לא לתת את זה , כנראה שאחליף את זה בFSL
Box squat - 5x3 125kg מוזר אבל לא היה קל .. אתן את זה בבלוקים לפי סבבים של 531 .. אגיע ל140 בסוף הסבב
קצת סקוואטים עם 100-125 ק"ג כדי לפענח שוב למה הוא עקום , לצערי לא הצלחתי לפענח , אני נשאר עם ההשערה שזה כתף שמאל גדולה מכתף ימין , לפחות עד שאבקר אצל פיזוטרפיסט ואציג לו את הבעיה , עד אז אטחן הרבה Facepulls כדי לנסות לצמצם את ההפרש
Facepulls - 3x12
FR
Hardness - 7 הדדליפט הפתיע אותי לרעה , מקווה שזה לא עוד תוצאה של הגרעון הקלורי וזה ישתפר לאט לאט
לפי מה שהבנתי המוט הגמיש הזה שוקל 15 ק"ג.BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:
עדכון לוג: 10/06/17
קרא את שאר עדכון הלוג...
ידוע , אמנם שוקל 15 , אבל הוא אחלה (סחב לי 195 ק"ג והרגיש טוב) .. מה גם שהאורך שלו סטנדרטי ולא קצר מהרגיללפי מה שהבנתי המוט הגמיש הזה שוקל 15 ק"ג.
נראה לי שפרופיט הוא היחידי הנורמאלי באזור. המכון היחידי בחדרה שהייתי בו זה אייקון אבל לא בדקתי מה הם חושבים על דדליפט.ידוע , אמנם שוקל 15 , אבל הוא אחלה (סחב לי 195 ק"ג והרגיש טוב) .. מה גם שהאורך שלו סטנדרטי ולא קצר מהרגיל
תגיד , יש לך המלצה על מכון טוב באיזור ? אני חושב שניסיתי את כל המכוני כושר בחדרה , ובכל אחד מצאתי חסרון כזה או אחר שמונע ממני להתאמן שם