הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

נתתי צפייה על הסרטון שלך מהתחרות, ממה שרואים יש מצב שזה העניין של getting the slack out of the bar
אין לי מושג איך לתרגם בצורה נורמלית, אז במידה ואתה לא מכיר את קבל סרטון של 2 דקות:

לפי מה שהבנתי מהסרטון , זה שצריך למשוך טיפה את המוט לפני ה"התפוצצות" של הניתוק .. לפי מה שאני חושב אני עושה את זה , אבל בכל מקרה אעבוד על זה באימון הבא
תודה רבה על העזרה
עולה לך עוד פתרון חוץ מזה?

חשבתם לפתוח לעצמכם מקום לפאורליפטינג?
נראה שיש כמה מתאמנים מהאזור שלכם, לא צריך שטח גדול, השקעה ראשונית בציוד והשמיים הם הגבול.

לפי מה שהבנתי מהסרטון , זה שצריך למשוך טיפה את המוט לפני ה"התפוצצות" של הניתוק .. לפי מה שאני חושב אני עושה את זה , אבל בכל מקרה אעבוד על זה באימון הבא
תודה רבה על העזרה
עולה לך עוד פתרון חוץ מזה?

ממה שאני יודע, הדברים המרכזיים שיכולים להשפיע על הניתוק זה מה שרשמתי (כיווץ בטן/גב, slack out of the bar)
במידה ואתה אומר שהכל תקין עם זה אז אין לי מושג חח

חשבתם לפתוח לעצמכם מקום לפאורליפטינג?
נראה שיש כמה מתאמנים מהאזור שלכם, לא צריך שטח גדול, השקעה ראשונית בציוד והשמיים הם הגבול.
זה ממש לא פשוט , צריך מקום שזה דבר בעייתי בפני עצמו , ובנוסף לכל הפלטות מוטות ראק וספה צריך גם רצפה מיוחדת שעולה הון
מה גם שאין הרבה רציניים

ממה שאני יודע, הדברים המרכזיים שיכולים להשפיע על הניתוק זה מה שרשמתי (כיווץ בטן/גב, slack out of the bar)
במידה ואתה אומר שהכל תקין עם זה אז אין לי מושג חח

אנסה לעבוד על זה בכל זאת יותר חזק . תודה על העצה

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 04/07/17

20 דק אינטרוולים במוצש (50 שניות ריצה קלה 10 שניות ספרינט) יצא 3 ק"מ והרבה זיעה

אימון מספר 310 :
האינטרוולים ממש תפסו אותי , מקווה להתאושש עד הסקוואט

Pause bench press - 2x3 , 6x2 112.5kg לא קל, לוקח תזמן ומתקדם חזרה אחת באימון , ככה שחודש הבא אחזור ל115 לאט אבל בטוח

Incline bench press - 3x8 80kg

Chin ups - 3x5 bw+23kg

Facepulls - 4x12

Hardness - בנצ לא קל . צריך לתת בראש

אימון מספר 311 :

באתי לאימון פשוט גמור , אחרי יום ממש מתיש , לא ציפיתי לכלום
Squat :
117.5x5
135x5 ללא
152.5x5 הייתי אמור לתת 5+ אבל בגלל המצב שבו הייתי ואחרי יום ממש מפרך , נאלצתי להסתפק במינימום

Fsl - 117x12 ללא . מתיש מאוד

דילגתי על פרס

Defcit deadlift - 5x3 135kg לא קל . אבל עבדתי על טכניקה חדשה לניתוק והלך ממש סבבה . מקווה שיהיה ככה גם בדדליפט הרגיל

Hardness - 8 אני באמת מבסוט שבכלל הלכתי למכון אחרי יום כזה , ועוד יותר מבסוט שהצלחתי במה שעשיתי , ויתרתי על פרס מראש , פשוט לא היה לי את הכוחות לתת את זה
בקושי הצלחתי לעמוד על הרגליים אחרי האימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/07/17

לראשונה היום , אחרי 4 שבועות במאזן שלילי , וכ4 ק"ג פחות , קיבלתי פידבקים מכמה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן , שאמרו לי שנראה שרזיתי וירדתי יפה

הדבר המוזר הוא , שהיום נשקלתי 79.1 כלומר עליתי במשקל מאתמול ב300 גרם ... קצת מוזר , אמשיך לעקוב אחרי כל זה , אבל עדיין המדד שלי יהיה משבוע לשבוע

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחלה שהניתוק בדדליפט מרגיש יותר טוב.
אם זה הרגיש ככה בדפיסיט עם משקל שהוא לא כזה רחוק ממה שעשית, בדוק בדדליפט הרגיל ילך מעולה.
אז מה שינית בסוף בטכניקה?

אחלה שהניתוק בדדליפט מרגיש יותר טוב.
אם זה הרגיש ככה בדפיסיט עם משקל שהוא לא כזה רחוק ממה שעשית, בדוק בדדליפט הרגיל ילך מעולה.
אז מה שינית בסוף בטכניקה?
שמתי דגש על המשיכה לפני הניתוק , מקווה שיעזור בדד היום

עדכון לוג: 09/07/17

אימון מספר 312 :

Deadlift - 5x5 150kg קליל . הטריק של המשיכה לפני ההרמה עוזרת לי בניתוק

Box squat - 5x3 140kg נחמד

Hardness - 6 הדדליפט מרגיש ממש טוב . מקווה להמשיך ככה לפחות עד 185 רצוף

אימון מספר 313 :

Pause bench press - 3x3 , 5x2 112.5kg לא קל . עשיתי את המינימום שנדרש ממני לפחות

Bench press T&G - 3x6 92.5kg נחמד

Hardness - 8 הבנצ לא קל . וזה בסדר גמור כי ירדתי 4 ק"ג .. אבל לאט לאט

--------------------------------------------

במוצ"ש שיחקתי כדורגל , ועוד לפני שהתחלתי , עשיתי ריצה קלה (בלי חימום) אחרי הכדור , נתפס לי השריר בצורה מטורפת (החלק העליון של הארבע ראשי , קרוב מאוד למפרק הירך , אבל 99 אחוז שזה שריר)
אני אמרח המון וולטרן ואתן הרבה סשנים של קרח היום כדי שעד הסקוואט של מחר זה יעבור

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/07/17

כנראה שמתחתי/קרעתי/יש לי דלקת בגיד בירך
זה משהו שעובר עם הזמן , עם מנוחה , ומשחות . אני לוקח גם משכחי כאבים כדי לא לסבול בזמן ההחלמה
כואב לי בעיקר שאני מתכופף , או מכופפף את מפרק הברך
נותן שבוע מנוחה , לא דדליפט ולא סקוואט . לא ממהר לשום מקום. עדיף להתעכב שבוע מאשר להפצע לחודשים
כרגע רק לחיצות

אימון מספר 314 :

Pause bench press - 5x3 , 3x2 112.5kg התקדמות כפולה . היה ממש קל וזה החשיד. אני בטוח שאם הייתי הולך על זה - הייתי מצליח לתת גם 8x3. אבל אני לא ממהר לשום מקום

Incline bench press - 3x8 80kg קל מאוד . לדעתי הגיע הזמן ל85

Chin ups - 3x5 bw+23kg

Facepulls - 4x12

FR

Hardness - 7 אימון נחמד

אימון מספר 315 :

רק פרס . עדיין כואב בירך
Press - 7x3 , 1x5 75kg לדעתי זה פיאר , לא בטוח בכל מקרה הלך קליל. יכלתי להוציא עוד חזרה אם הייתי מתאמץ יותר

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/07/17

אימון מספר 316 :

Pause bench press - 6x3 , 2x2 112.5kg נחמד ביותר . סט אחרון של השלשות היה חתיכת גריינד

Bench press T&G - 3x6 90kg

Hardness - 8 לא היה קל , אבל עושה רושם שהבלוק הולך להתסתיים בקרוב , ושאני אחזור לאותו משקל בבנצ על 5 ק"ג פחות משקל גוף

אימון מספר 317 :

על הבוקר . 0 כוח

Deadlift - 5x5 155kg לא היה קליל . בטוח כי זה היה על הבוקר

Box squat - 5x3 145kg נחמד מאוד

Hardness - 7 דדליפט על הבוקר זה השטן

-----
לצערי נאלצתי לפספס אימון בנצ
-----

אימון מספר 318 :

Squat :
1x3 127kg
1x3 145kg
1x5 162.5kg טיל . הרגיש אחלה . הרבה זמן לא היה לי משקל כבד על הגב

FSL - 1x8 127kg ללא . יכלתי הרבה יותר . לא היה בא לי

Press - 8x2 77.5kg לא קל בכלל . מקווה שלא ילך קשוח מדי

Defcit deadlift - 5x3 135kg אחלה

Hardness - 8 אימון מעולה . מרגיש שהסקוואט חוזר לעצמו

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/07/17

משקל גוף - 76.5 בערך (משקל סקאלה)

אימון מספר 319 :

באתי נורא תשוש , אחרי יומיים די קשים וחסרי שינה , אז לא הופתעתי מהקושי

Deadlift - 5,5,5,5F,5 160kg הרגיש בכללי די עייף , סט רביעי חזרה חמישית לא התנתקה , זה שאני לא מנתק 160 קג מהרצפה רק מראה לי כמה גמור הייתי . העיקר שנתתי 24 חזרות , אני אתקדם אימון הבא

Box squat - 5x3 140kg בעיקר עבודה על טכניקה , דגש על ירידה איטית , אז לא היה קל . אבל אני ממש אוהב את התרגיל הזה

FR

Hardness - 8 בקושי הצלחתי לעמוד על הרגליים לפני האימון , אז אני מופתע בכלל שהלכתי לאימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/07/17

אימון מספר 320 :

Pause bench press - 7x3 , 1x4 112.5kg סוף בלוק . השוואת PR על 6 ק"ג פחות משקל גוף
סה"כ לא היה קל . הרגיש די כבד , אבל זה היה מהיר מספיק כדי שאבנה על חמישייה בסט האחרון . לא הלך. וגם אם אהיה אמיתי - ב2 חזרות הראשונות קצת זלזלתי בפאוז .. יאללה 115

Bench press T&G - 6,6,5F 92.5kg חתיכת SHAME . בסט האחרון הייתי נורא עייף , בלי ספוטר , ונאלצתי לעשות רול אוף שיים עם 92 ק"ג אשכרה .. הצלעות חטפו , אבל שרדו סה"כ

FR

Hardness - 9 לא היה בכלל קל . אבל עבר בהצלחה ואפשר להכנס ל115 עם חיוך

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/07/17

אימון מספר 321 :

שוב קצת ערבבתי בין האימונים מאילוצים כאלה ואחרים..

Squat :
1x5 135kg
1x3 152.5kg
1x3 170kg היה ממש טוב , לא אהבתי את הטכניקה בחזרה השלישית , הגב קצת קרס לי , אבל היה נחמד ביותר

Fsl - 1x8 135kg ללא . השארתי הרבה בטנק (מעל 2)

Press - 6x2 , 1x3 , 1x3F 77.5kg הרגשתי מפורק אחרי הסקוואט .. אפילו החימום הלך לא משהו .. אחזור על האימון שבוע הבא

Hardness - 8 הסקוואט הלך די טוב , הפרס היה עייף מאוד
אימון מספר 322 :

Pause bench press - 8x2 115kg לא היה קל בכלל , הספוטר היה גרוע ממש והקשה עליי , מה גם שבאמצע החימום עשיתי הפסקה ארוכה כי הייתי צריך לריב עם דבילדר על הראק .. אז עשיתי חימום מחדש ...
מקווה שבאימון הבא יהיה טוב יותר

לא הייתה בי טיפת כוח לתרגילי עזר , אז השלמתי את הדדליפט מאתמול

Defcit deadlift - 5x3 140kg נחמד ביותר

Facepulls - 4x12

FR

Hardness - 8 הבנצ שחק אותי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/07/17

משקל בוקר - 76kg

אימון מספר 323 :

Deadlift - 5x5 165kg ללא . קליל מאוד . קצת זרקתי על טכניקה ולא שמרתי על גב תחתון . אם הייתי עוצם עיניים ומנחש את המשקל לפי רמת הקושי , לא הייתי נותן לזה יותר מ130 מרוב שהיה קל

Box squat - 5x3 145kg לא קל . שוקל לחגור ב150 אימון הבא

Hardness - 7 אימון לא קשה ממש . הבוקס היה קצת קשה , היה בין הסטים דקה - דקה וחצי מנוחה

אימון מספר 324 :

Pause bench press - 1x3 , 7x2 115kg לא היה פשוט בכלל . הדאבלים היו נורא קשים . יהיה קשוח

Bench press T&G - 3x6 92.5kg קשה

Hardness - 8 הבלוק הזה הולך להיות קשוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/08/17

משקל גוף - סביבות ה75.5

אימון מספר 325 :

אחרי יום ממש ארוך , על 4 שעות שינה , ועל 800 קלוריות מהבוקר , פשוט לא הייתה בי טיפת כוח להתאמן , ועשיתי את זה בכוח ובלי מוטיבציה

Pause bench press - 2x3 , 1x2 , 1x2f , 3x2 115kg סהכ 7 סטים . העיקר שהשלשות הלכו אחלה .. כל השאר לא מעניין כי סתם לא היה לי חשק

-----
דילגתי על אימון אמצע שבוע בגלל צום תשעה באב שהיה . זה לא אמור להזיק לסקוואט כי ממילא זה שבוע דילואד
-----

אימון מספר 326 :

Deadlift - 5x5 170kg ללא , קל , אבל עדיין טכניקה צולעת וגב קצת עגול . אתן על זה דגש מעכשיו

Box squat - 5x3 150kg האחרון היה עם חגורה . לא היה קל בכלל . חושב שאתחיל לחגור בזה

Hardness - 7 סהכ ה170 לא היה קשה בכלל . מקווה שאסחוב עם ה"קל" הזה עד 180

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/08/17

אימון מספר 328 :

3 שעות שינה , ובכללי תחושת עייפות . החלטתי לעשות סקוואט ובנצ' (בדיעבד היה טעות) כדי לחסוך זמן באימון של מחר כי מחר אהיה לחוץ בזמן

Squat :
1x5 120kg
1x5 140kg חגור , לא היה קל

1x6 157.5kg רציתי 7 . בתכלס יכולתי , אבל העדפתי להמנע מגריינד . היה אחלה

FSL - 1x13 120kg ללא . אחד המתישים

Pause bench press - 4x3 , 4x2 115kg לא קל בכלל . גם הדאבלים הלכו חרא . צריך לחזור לתת בראש כי אני בדרך הטובה

אפיסת כוחות - 1x1

Hardness - 8 האימונים מתחילים להיות קשים יותר ויותר , אני מאשים את החיטוב בתכלס , אבל אני גם מזלזל לאחרונה באימונים , ובקושי מתאושש , בקושי ישן בלילות

אחרי האימון הרגשתי כאבים בזרוע שמאל (כולנו מכירים שזה יכול להיות רמז למשהו רע שאני סקפטי לגביו) אהיה ערני לגבי זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית