הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 11/08/17

אימון מספר 329 :

Press - 6x2 , 1x3 , 1x3F 77.5kg לא קל . כבר אימון שני כבר שאני מגיע לפייל בפרס , חושב להחליף את ההפבורן , לפחות עד שאסיים חיטוב

Defcit deadlift - 5x3 145kg קל

הייתי גמור , ניסיתי לעשות תרגילי עזר ובקושי הצלחתי 2 חזרות עם 75 אינקליין . ויתרתי על העזר

Facepulls - 4x12

Hardness - 8 החיטוב משפיע עליי הכי הרבה בתשישות באימונים . כל אימון מרגיש לי נאצי , ואין בי טיפת כוח אחריו

אימון מספר 330 :

Deadlift - 5x5 175kg ללא . לא היה קשה במיוחד .. הבנתי את הפאקים בטכניקה וניסיתי לשפר . עדיין לא מושלם אבל לאט לאט . בגדול היה קל נורא . שבוע הבא משווה שיא על 6 קג פחות

Box squat - 5x3 145kg חגור . קשה . מפתיע...

Hardness - 7 עכשיו זה המבחן שלי אם החזקתי בחיטוב הזה . בבנצ לא ירדתי יותר מדי , בסקוואט אני מרוצה , רק הדדליפט בסימן שאלה

אימון מספר 331 :
אני עם כאבים חזקים ביד (אמה) שמאל כבא מראשון . זה כאב סביל , כואב רק במאמץ .. אז הסכמתי לעצמי לתת אימון בנצ

Pause bench press - 2x3 115kg היד התפוצצה לי מכאבים מסט לסט עוד מהחימום . בסטים של העבודה זה כבר היה בלתי נסבל והייתי חייב לחתוך וללכת למרפאה .. נקווה שיעבור עד ראשון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/08/17

אימון מספר 332 :

Squat :
1x3 130kg
1x3 147.5kg ללא
1x4 167.5kg - לא היה ממש קל , ציפיתי לחמישיה . הייתי אחרי יום לא משהו אז לא התפלאתי מהתוצאות

FSL - 1x9 130kg מת

עשיתי איזה סט אחד של 150 דפציט דדליפט ואז המוט ונשבר והלך האימון . עד מתי ?!

Facepulls - 4x12

Hardness - 7 הסקוואט סה"כ די סבבה , לא אידיאלי אבל לאט לאט . המטרה הכללית היא 190@72-73 , לדעתי יש לי 190 ביום טוב . עוד קצת לרדת במשקל גוף ואני שם
המוט שנשבר ממש עצבן אותי

אימון מספר 333 :

Deadlift - 5x5 180kg ללא . השוואת PR על 6 ק"ג פחות . הרגיש יותר זורם מפעם קודמת מבחינת רמת קושי . אבל הגבבבבב מה יהיה איתו !?!?? חייב כבר לעבוד על זה כי זה יכול לזיין אותי במשקלים כאלה

מקווה מאוד לסחוב עוד קצת ללא ולהגיע ל190

לא היה לי זמן לבוקס
---------------------------------------

שבוע קשה . לא הצלחתי לעשות אימונים כרגיל השבוע . אני גם קצת נתקע לאחרונה במשקל גוף . תקוע על 75 .. אחזור לספור קלוריות לצערי כי כנראה שהניטרלי שלי השתנה יותר ממה שחשבתי מאז שהתחלתי (על 82)

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/08/17

אימון מספר 334 :

חימום הלך חרא , ידעתי שיהיה לא וואו

(Pause bench press (115kg :
2
3
1
3
3
3F
2
1

חרא טהור . הגעתי ל115 הראשון כשהרגשתי ממש לא חם , ושהמשקל כבד לי מאוד . נתתי רק 2 . ירדתי ל100 כדי להתחמם שוב וזה לא עזר מי יודע מה. היה ממש חרא , הגיע זמנו של הבנצ להיות קקי . מאשים את החיטוב ואת הזלזול שלי בשעות השינה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/08/17

אימון מספר 335 :

Squat :

140x5
157.5x3
175x1 על הבוקר , לא היה לי כוח לתת + .. עשיתי את המינימום וזה לא בא ברגל

FSL - 1x5/6 140kg רע

Press - 5,5,4 65kg על הבוקר . לא כיף

Deadlift משחקים עם 140 קג לעבוד על טכניקה

Hardness - 8 הייתי פשוט גמור , קמתי ואחרי שעה כבר מצאתי את עצמי בסוף החימום לסקוואט . הרגשתי חלודה . אחלה מתכון לפציעה . משום מה באותו רגע זה הרגיש לי עדיף מאשר לפספס אימון

אימון מספר 336 :

ניסיתי בנצ 115 , עוד בחימום כמעט נכשלתי , וכמובן שהסט הראשון לא הלך .

רציתי לתת נפח , הורדתי ל105 ונתתי 5,4
לא הלך , הורדתי ל100 ונתתי 5,4 . התעצבנתי ולא רציתי עוד

Spoto press - 3x5-6 85kg אחלה תרגיל . מאמץ אותו

Facepulls

הרבה עבודת טכניקה על דדליפ עם 140-150-160 קג

Hardness - ? לא יודע מה הולך עם הבנצ בזמן האחרון . אתן ריסט של בלוק שלם , ארד ל110 ואמשיך משם
המטרה היא להגיע לבלוק של 115 שוב , וכנראה לחזור למאזן קלורי חיובי

אימון מספר 337 :

Deadlift

אז ככה . 185 לא התנתק אפילו . פעמיים . גם החימום היה פח
אמרתי לעצמי שלא נורא , ואנצל את זה לאימון טכניקה . הורדתי ל160 וצילמתי את עצמי מאלף זויות .. עשיתי עם 160 לדעתי 5 סטים , לא 5 חזרות בכל סט , אבל לדעתי היו שם איזה 20 חזרות טוטאל
הטכניקה לא משתפרת . אני אתן על זה יותר דגש מעכשיו

Box squat - 5x3 150kg מרגיש סוס ביותר . סוף סוף תרגיל שכיף לי לעשות והולך לי בו

---------------------

תקופה לא טובה באימונים . מאמין שזה שילוב של עומס בצבא+חוסר שעות שינה+תזונה לקויה+עומס באימונים+גרעון שלילי

אקשיב לגוף שלי . ואתן ריסט איפה שצריך
אני מקציב לעצמי שלושה שבועות לגרעון שלילי . הורדתי כרגע 7 קג , נראה יותר טוב , עדיין חסר פינישים , אבל כל עוד זה פוגע לי בטוטאל אני לא מוכן ללכת כזה רחוק

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/08/17

אימון מספר 338 :

Pause bench press - 8x2 110kg קל ונחמד . נראה שאני ממש צריך את הדילואד הזה

Spoto press - 3x5-6 85kg

FR

Hardness - 6 קצת ברקס לבנצ , בפעם הקודמת זה עשה רק טוב

אימון מספר 339 :

כמו תמיד , צה"ל דואג שאפספס אימון ..
לא כזה נורא לי , כי בסקוואט אני בדילואד , פרס אני כבר מזלזל , ודדליפט (אמור להיות דפציט) אני מעדיף שלא להרים כבד בגלל דילואד

Pause bench press - 1x3 , 7x2 110kg טיל . עם מוט ממש ממש חרא

Spoto press - 3x5 85kg לא קל

Chin ups - 3x5 bw+20kg קל בהגזמה . אעלה לפחות ל22.5 להבא

Squat - 75 , 92 , 110 חמישיות , דילואד

Facepulls - 4x12

FR

Hardness - 7 אחלה אימון . אז מה אם זה דילואד/ריסט ואין שיאים . סיימתי אותו עם הרגשה טובה וזה מה שחשוב . בבנצ היה לי ספוטרים לא משהו אז זה הקשה קצת

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/09/17

אימון מספר 341 :

Deadlift - 5x5 130kg בעיקר דגש על טכניקה . נראה הרבה יותר טוב ומרגיש שונה לגמרי
מקווה שזה לא יישבר במשקלים גבוהים

Front squat - 3x10 60kg גם בעיקר טכניקה , נראה טוב .. אעלה ל75 פעם הבאה ואתקדם משם ליניארי

Hardness - 4 אימון דילואד שנועד לטכניקה בעיקר .

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/09/17

אימון מספר 342 :

שוב עשיתי סלט בסדר של האימונים לצערי

Squat :

1x5 125kg
1x5 142.5kg חגור . עף כמו כלום
1x7 162.5kg הרגיש ממש ממש טוב . אני בטוח שיכלתי לתת עוד 2 חזרות , פשוט ממש התנשפתי .. המשקל משום מה הרגיש די קל , ה7 חזרות זה מה שגמר אותי
טכניקה מרגישה פצצה , ממש נהנתי מהסקוואט הזה

FSL - 1x8 125kg ללא , נחתי איזה 8 דק אחרי ה162 ועדיין לא הסדרתי נשימה . פשוט אמרתי נכנס ויהיה מה שיהיה כולה 125
תכלס יכלתי לתת עוד , אבל העדפתי לחתוך באמצע , הרגיש גם ממש טוב

Press - 3x5 67.5kg נחמד . קשה קצת לעשות מעל 2 חזרות בפרס (עם הנשימות) .. אצטרך להתרגל

Chin ups - 3x5 bw+21.25kg קליל ביותר . אעלה לינארית

Hardness - 7 מרגיש שהכוח מתחיל לחזור לי !!! זה גם מסתדר עם העובדה שאני לא כל כך מצליח לרדת במשקל (על 75 כבר שלושה שבועות בערך) .. נותן ל"חיטוב" הזה עוד שבועיים , גג שלושה . כבר שכחתי כמה כיף זה לסיים אימון ולהרגיש סוס . על הזין קטגוריית משקל או כרס

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/09/17

לא היה חדר כושר בשני לאימון בנצ , אז עשיתי קצת שטויות של משקל גוף (בעיקר מתח)
הצלחתי 17Pullups !!

אימון מספר 343 :

עדיין תפוס מראשון , בעיקר בפלג גוף תחתון

Deadlift - 5x5 150kg מכון חדש , בכללי הציוד ממש טוב , אבל בעיה קטנה - המוט של הדדליפט די מחליק , האחיזה לא משהו והיה לי קשה לנעול איתו תוך כדי מתן תשומת לב לגריפ
בגדול הורידו לי את הבטחון קצת , היה שם מאמן שטוען שהוא מאמן פאוורליפטינג ומתחרה ושופט בGPC , אמר לי שאני בכלל לא עושה טוב , וכשבא להדגים לי איך אמור להראות דדליפט - עשה תנועה מאוד יפה , שאין לי מושג איך קוראים לה - אבל דדליפט זה לא . אז לקח לי קצת זמן להבין שאני צריך להתאמן עם אוזניות ולא להקשיב לביקורות
ארבעת הסטים הראשונים הרגישו לא וואו מבחינת טכניקה . כל פעם צילמתי את עצמי כדי לראות מה צריך לשפר

הסט החמישי הרגיש לי ממש טוב , הגב אמנם לא מתוח בצורה מקסימלית , אבל אני לא מצליח למתוח אותו יותר מזה , השאלה עד כמה זה נורא ...

Front squat - 3x10 70kg אש

Hardness - 6 הדדליפט מתחיל לעלות , הטכניקה השתפרה , אבל לא ב100 אחוז . לאט לאט

סט חמישי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/09/17

אימון מספר 344 :

שבוע בלי בנצ
Pause bench press - 5x3 , 3x2 110kg היה ממש זורם , מקווה עוד שבועיים לחזור ל115

Spoto press - 3x6 90kg מאתגר אבל אחלה

My Gym מיי ג'ים חדרה

Hardness - 7 אחלה אימון . קצר וקולע

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/09/17

שוב מפספס אימונים

אימון מספר 345 :

Squat :
1x3 132.5kg
1x3 152.5kg
1x3 170kg עוד מהחימום לא היה וואו . המשקל הרגיש כבד , והחזרה השלישית הייתה איטית קצת , ולא המשכתי לרביעית . לדעתי זה סתם יום רע . יש לי חמישייה עם זה ביום טוב

Fsl - 1x8 132.5kg ללא

Bent over row - 3x10 70kg

Hardness - 8 הסקוואט שוב מרגיש קשה . מעניין איך ירגיש על הגב 180 בשבוע הבא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/09/17

אימון מספר 346 :

Pause bench press - 5x3 , 1x3F , 1x1 110kg הרגשתי מפורק . המשקל הרגיש עוד מהחימום נורא כבד , אין לי מושג איך גירדתי את ה5 שלשות האלו
מרגיש נורא חלש לאחרונה בלחיצות , עוד 8 ימים למאזן ניטרלי , ומאמין שזה יסתדר

Spoto press - 6,5,4 90kg הרגיש רע

Hardness - 9 הרגיש ממש קשה וכבד . מה גם שהייתי גמור מהאימון של יום לפני כן ולא התאוששתי מספיק (שעות שינה לדעתי)

אימון מספר 347 :

Deadlift - 5x5 165kg חגור . מבחינת רמת קושי היה נחמד . לא קשה מדי אבל גם לא קל . הטכניקה הולכת ומשתפרת . צריך להזכיר לעצמי לפני כל דדליפט להשען על העקבים , ולא על אמצע כף הרגל - אחרת המוט ימשוך אותי קדימה . גם אם זה אומר להתחיל עם אגן גבוה יותר וטורסו אנכי יותר !!!

Front squat - 3x10 75kg מתיש מאוד

Hardness - 7 מקווה לשפר את הדדליפט לגמרי . שבוע הבא משקל מאתגר יותר . למזלי יש לי את החגורה וזה יקל עליי , מצד שני יהיה קשה לשלב טכניקה חדשה עם האתגר של משקל כבד
--------------

דילוג על אימון בנצ' כי אני מפורק ולא רואה את עצמי מפיק תועלת מללכת להתאמן במצב הזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/09/17

הרבה זמן לא עדכנתי , החגים הורגים אותי ולא נותנים

אימון מספר 348 :

Pause bench press - 6x3 , 2x2 110kg לא זוכר איך היה , עבר שבוע מאז

Incline bench press - 3x8 75kg

Bent over row - 3x8 75kg

Facepulls - 4x12

אימון מספר 349 :

Squat :
1x5 142.5kg
1x3 160kg חגור
1x2 180kg היה טיל , החלטתי לתת ג'וקר
1x1 190kg השוואת שיא על 8 קג פחות משקל גוף . היה טוב מאוד

Press - 3x5 70kg זורם

Fsl - 1x5 142.5kg ללא , שכחתי לתת אותו אז נתתי בסוף האימון

Hardness - 8 אימון מצויין . לדעתי האחרון במאזן שלילי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/09/17

אימון מספר 350 :

החלטתי לתת אימון דדליפט באמצע שבוע במקום בסוף שבוע , ניצלתי את זה שיצאתי הביתה

Deadlift - 5x5 177.5kg היה אחלה , לא מאוד קשה , אבל כן מתחיל להיות קצת כבד וקצת יותר קשה לנעול
הטכניקה משתפרת , ומרגישה יותר טוב .. הבעיה שהגב עדיין עגול עוד מהסט אפ , בנתיים אשאר ככה עד שאקבל הכוונה מקצועית בעניין . מרגיש שהמוט כבר לא מושך אותי קדימה וזה עושה את ההרמה להרבה יותר נוחה

Front squat - 3x10 80kg נאצי ביותר

FR

Hardness - 7 אימון זורם מאוד . פעם הבאה זה 185 דדליפט , המשקל שבגללו נאלצתי לעשות ריסט - כי לא התנתק מהרצפה . מקווה להשפיל אותו

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/09/17

אימון מספר 351 :
9 ימים בלי בנצ

Pause bench press - 5x3 , 2x2 110kg מה חשבתי לעצמי שאחרי ככ הרבה זמן בלי בנצ אני אצליח להתקדם מהאימון החארון ולתת 7x3
הבנצ לא זז בזמן האחרון , וזה רק בגלל שאני מזניח אותו. התרגיל שהכי נפגע לי בחיטוב

נתתי אחכ רביעייה עם 100 סתם להשלים נפח , לא היה לי כוח ליותר מ4
בנצ קקי סהכ

Incline bench press - 3x8 80kg קל

Chin ups - 3x5 bw+26kg קל . אעלה להבא

Facepulls - 4x12

Hardness - 8 הבנצ מרגיש חרא , וכבר נשבר לי מריסטים . שוקל לתת בלוק נפח ולעזוב את ההפבורן לחודש הקרוב , כדי שאחזור אליה חזק יותר

אימון מספר 352 :

Squat :
75x5
95x5
115x5

Press - 4,3 72.5kg יום אחרי הבנצ קקי . לא מתרגש מזה . שבוע שעבר עשיתי 3x5 עם 70 .. אז זה בטוח בגלל הנסיבות ובגלל יום רע . אחזור על המשקל

Bent over row - 3x8 80kg עם רצועות . קליל

Hardness - 7 יום חלש מאוד , הבנצ פירק אותי . לוקח מנוחה עד שבוע הבא (ארבעה ימים)

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/10/17

אימון מספר 353 :

Bench press - 3x5 , 2X5F 100kg חשבתי לתת עם זה נפח , מסתבר שאין לי את זה
שוקל לקחת הפסקה ארוכה מהבנצ , זה כבר מפריע לי מנטלית להכשל כל אימון , גם כשאני מוריד משקלים

Incline bench press - 3x8 82.5kg

Chin ups - 3x5 bw+27kg קלילללל .. מעלה

Facepulls - 4x12

Biceps - 3x10

Hardness - 7 חייב מנוחה מבנצ , כנראה שמה שאעשה זה איזה שבועיים בנצ בילדינג , לאיזה 8-10 חזרות .. ומשם אחזור

אימון מספר 354 :

Deadlift - 5,5,3,5,3,5 185kg סה"כ 6 סטים (שכללו בתוכם 4x5) . ה2 שלשות קרו לא בגלל כוח . פעם אחת כי נתפסה לי הירך עוד כשנכנסתי והתעלמתי מזה , ואחרי החזרה השנייה זה תפס אותי
בשלשה השנייה - יצא לי קיא מהפה תוך כדי הדדליפט וזה גרם לי להוציא את כל האוויר ולאבד כיווץ , ופחדתי להמשיך כי גם היה קשה לי לנשום
סה"כ ה4x5 הלכו ממש אחלה . שיפור ענק בטכניקה ופחות או יותר הבנתי את הטעות שלי

Safety squat - 3x8 100kg אחלה תרגיל

Hardness - 7 מפתיע כמה שהשינוי בטכניקה הפך את הדדליפט לקל , ניגש ל190 שבוע הבא בלי טיפה של חשש

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/10/17

אימון מספר 355 :

טוב אז החלטתי שיהיה יותר חכם לפלג גוף עליון - לעשות תקופת היפרטרופיה (3-4 שבועות) , כנראה שזה עדיף מאשר פשוט לנוח שבוע שבועיים ולחזור בבום לאימונים הרגילים
נותן דגש על נפח , בעיקר לחזה , שזה השריר שהכי חלש אצלי (יחסית) בלחיצה (מבין כל אלו שמשתתפים)

שזה אומר הרבה עשיריות בבנצ פרס , ובפרס
והמון תרגילי עזר מבודדים לחזה

מתקדם לינארית בשאיפה

Pause bench press - 4x10 75kg קליל אבל מעייף . 80 פעם הבאה

Spoto press - 4x6 70kg קליל מדי , 75 להבא

Cable cross - 3x10

FR

Hardness - 5 אימון בילדינג קליל ומהיר , לקח שעה ועוד מרחתי את הזמן ממש
מקווה שמעבר לנפח שיתן לי לשריר (ויזואלי גם) , זה יעזור לי לקראת הבלוק נפח שעתיד להיות עוד 3-4 שבועות ... עם שילוב של מאזן קלורי חיובי זה יכול לעשות פלאים

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית