עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי קשר לפציעה, אני לא מבין איך אף אחד לא העיר לך עדיין על הטכניקה של הסקוואט.
אתה מסתכל מעט נמוך מידי, תסתכל במטר וחצי קדימה,
שמור על חזה בחוץ וזקוף לכל אורך התרגיל,
שמור על כיווץ,
ואל תמהר בחזרות!
קח הרבה אוויר בתחילת התנועה, שמור אותו חזק בבטן ושחרר רק בעלייה, אל תמהר לצנוח למטה כי אתה פשוט מאד כיווץ ויש באטווינק.
למדתי על הבשר שלי את העניין של לא להגזים עם הרייג' אחי , אני בטוח שזה לא יקרה יותרתשמע אתה צריך רופא בשביל הפציעה, מקווה שזה ברור לך.
מעבר לזה גם כשיש תנאים טובים זה לא חכם לזרוק תמוט על הראק, כי בסהכ כשאתה זורק משקל כבד התופסנים צריכים להתמודד בעצם עם משקל כבד פי כמה.
במכון החדש שלי למדתי בדרך הקשה שבקטע הזה צריך לאפק את הרייג', כש180 קילו קפצו משלב אחד לאחד שמתחתיו בצד אחד.
תסכים איתי שרופא משפחה ישלח אותי לרופא אחר וזה קצת סיבוך , לפי ההרגשה האישית שלי אני בטוח ב99 אחוז שלא קרה כלום , אבל אלך בכל מקרה יום חמישי בעזרת השם לרופא לוודאקיבלת מכה בגב, תלך לבדוק בלי שום קשר לכלום. לא הייתי מתאמן בינתיים
לגבי האימון יש לך מדריך מפורט בקילוגרם שיכול לעזור לך הרבה יותר ממני
פאום רולר אין באפשרותי לקנות כרגעצריך וידאו לראות
בגדול פאם רולר ועיסוי למקום
עבודה עם משקלים קלים
וולטרן וטראומיל (משחות אלא אם כן אתה אלרגי תבדוק)
קרח על המקום אחרי אימונים
אחרי שזה עובר להתקדם לאט לאט בטכניקה נכונה
ממולץ לחזק שרירי בטן (כפיפות צדיות, גלגל, פלאנקים למינהם) ולעבוד עם חגורה בסטים כבדים
קודם כל מבחינת הפציעה, יש סיכון לשבר בחולייה או משהו בסגנון, אבל הסיכוי דיי נמוך, במיוחד אם אתה מרגיש טוב. בכל מקרה הייתי הולך לרופא, הדבר הראשון שהוא יעשה זה ישלח אותך לרנטגן על מנת לשלול בדיוק את זה (ואולי גם מיפוי עצמות). ברגע שזה נשלל הכל צריך להיות בסדר. תזהר פעם הבאה.
מבחינה ביטוחית, אם היית מפסיק את האימון והולך למיון ותובע את המכון וכו' היית יכול לקבל סכום יפה
פינים של כלוב שלא מחזיקים 90 קילו כי הם חלודים זו תקלה חמורה. לא יודע אם זה יכול להחשב רשלנות או לא אבל בכל מקרה אתה יכול לקבל סכום יפה עד כמה שהניסיון שלי אומר לי.
מבחינת משקל - תשאף לפחות לקילו בשבוע אם אתה רוצה שההתקדמות תמשיך מהר בלי בעיות.
בהצלחה
אתה שוקל 60אני ממש מפחד להשמין יותר מדי
אני מתכוון להשמין מבחינת אחוזי שומן לא משקל גוףאתה שוקל 60
את החשבונות האלה תעשה ב90
אתה מפריע לעצמך להתקדם בצורה אידיאלית
הצלם מוזמן לכפר על הטעות ולשפוט את הטכניקה בסקוואט ובדדליפט , ורק אז יימחל לו 😉הצלם חשב שעשית 5 🤬
תודה רבה אחי ! שמח לשמוע !אני אוהב הסקוואט והדדליפט שלך, נקי