תנסה almond butterלא אוהב חמאת בוטנים זה עושה לי רע בגרון , אבל בכל מקרה אני אסתדר , כל עוד יש לי כסף אני בטוח שאני אמצא בסופר דברים בשבילי
השאלה מה הכי זול+קלוריות איכותיות(לא חובה)+קל לאכול הרבה
שכח לי השם בעברית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה almond butterלא אוהב חמאת בוטנים זה עושה לי רע בגרון , אבל בכל מקרה אני אסתדר , כל עוד יש לי כסף אני בטוח שאני אמצא בסופר דברים בשבילי
השאלה מה הכי זול+קלוריות איכותיות(לא חובה)+קל לאכול הרבה
חמאת שקדים.תנסה almond butter
שכח לי השם בעברית.
האמת שראיתי את זה מכמה ליפטרים אחרים.חמאת שקדים.
יקר אחושרמוטה, ואל תיקחו את בנדיקט כדוגמה, הוא מקבל את זה בחינם.
מכון בצפרירים אחי , שמע זה מכון די חרא , אבל מאמנים לא מדברים מילה , לא מעירים על רעש , אפשר מגנזיום , החסרון שאין הרבה פלטות וזה מכון די קטן , העלות ממש זולה , 300 ל3 חודשלפי התכנית 3 כשלים לפני ריסט. איפה אתה מתאמן? מחפש תחליפים לספורטן
תבוא אלינו , חסר לנו ליפטרים במכון 🤩לפי התכנית 3 כשלים לפני ריסט. איפה אתה מתאמן? מחפש תחליפים לספורטן
סבבה אחי בכיף אני אשמח אפ תבואהמנוי שלי עד ספטמבר אבל אני יכול לקפוץ פעם אחת בכיף שבוע הבא
יפה בסוף הסתדרת על מגנזיום?
אימון מספר 23 , A :
Squat - 5,5F 107.5kg אני מפגר שלא המשכתי לשלישית , כאבו לי הקוואדס בצורה מטורפת , זה עבר אחרי כמה דקות והחלטתי לא להסתכן ולעשות עוד סט , בכל אופן צריך עזרה , כבר 2 אימונים שאני על 5,5F במשקל הזה בסקווט , לנסות ריסט ? או לעשות עוד פעם את המשקל הזה ?
Pause bench press - 1x5F 62.5kg , 5,5F 60kg PR החלטתי לעבור לבנצ עם עצירה (יש לי חבר שעושה לי פקודת פרס) עקב התחרות שמתקרבת
ניסיתי בהתחלה 62.5 וגיליתי שזה לא המשקל שמתאים לי , 60 זה מה שמתאים נכון לעכשיו ואני אעשה אימון הבא 60 ואתקדם משם
Deadlift - 1x5 115kg סוף סוף הצלחתי לסגור חמיישיה עם טכניקה טובה , אימון הבא 120 כמובן
בנצ' פרס עם עצירה 1x5F 60kg :
דדליפט 1x5 115kg :
בקשר לסקוואט, תן עוד אימון למשקל, אתה בטוח שאתה יושן מספיק? כמה שעות אתה יושן ובאיזה שעות?
בנץ' - הגבתי באשכול.
דדליפט - גם הגבתי באשכול. אבל, היית מתקדם עד עכשיו בעשיריות? אם כן סבבה תמשיך ל120. אם לא, והיית מתקדם בחמישיות תחתוך ל2.5 ותתקדם ל117.5.
השעות שינה בסדר אבל השעות שאתה הולך לישון בהם קצת פחות. ללכת לישון בעשר עדיף על 12 ו-4. אני יודע שעכשיו חופש ואתה אומר מה למה שלא אצא בערב אבל אין מה לעשות, צריך לעשות הקרבות. אני לדוגמא הולך לישון מקסימום ב11 וחצי במשך השבוע וחמישי שישי מתי שבא לי, לדוגמא חזרתי היום הביתה רק בחמש בבוקר.אני ישן 7-9 שעות , מה שבטוח אני קם תמיד יקיצה טבעית ולא מעירים אותי או משהו , ככה שגם אם אני ישן 7 זה בסדר גמור
תזונה בשבוע האחרון הייתה קצת חסרה , שכחתי לעשות להורים רשימת קניות ודי נדפקתי שבוע בלי הרבה מצרכים , אבל ביום רביעי חזרתי לעצמי לאכול 3K ביום כמו שצריך , ככה שכן אכלתי טוב ביום האימון
אני יושן מתי שבא לי , יכול להיות ב12 יכול להיות ב4
אני באמת אתן לסקוואט עוד ניסיון ביום ראשון אתה צודק
לגבי הדדליפט התקדמתי עד עכשיו ב5 ועשיתי ריסט , אני חושב שזה לא הזמן לחתוך במשקלים עדיין
השעות שינה בסדר אבל השעות שאתה הולך לישון בהם קצת פחות. ללכת לישון בעשר עדיף על 12 ו-4. אני יודע שעכשיו חופש ואתה אומר מה למה שלא אצא בערב אבל אין מה לעשות, צריך לעשות הקרבות. אני לדוגמא הולך לישון מקסימום ב11 וחצי במשך השבוע וחמישי שישי מתי שבא לי, לדוגמא חזרתי היום הביתה רק בחמש בבוקר.
בקשר לדדליפט, עדיף שתחתוך משקלים. אחרי ריסט חותכים. אתה חושב עכשיו רק על הטווח הקצר ולא הרחוק.
מתקדם יפה
לדעתי הפרס נראה סבבה
יכול להיות, לי אישית קשה להבחין.תודה רבה אחי , המטרה שלי לסקוואט היא 115 ל3x5 עד אוגוסט , נקווה לטוב
לגבי הפרס , אתה לא חושב שאני נשען קצת יותר מדי אחורה ? אני פשוט מנסה להבין מאיפה באים הכאבים בגב ולא עולה לי כלום חוץ מזה