עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא ממש מנצל את הבאונס עד הסוף, עומק סביר, קורס עם החזה וגם יש גוד מורנינג@Psycho - אם נוח לו, מה ההבדל? שואל לא כדי לפסול אלא באמת כדי לדעת.
בכל אופן, כמו שאמרתי, הרבה שם גבולי. במחשב על מסך גדול זה נראה טוב יותר אבל עדיין - יש מקום לרדת עוד לדעתי.
הוא לא ממש מנצל את הבאונס עד הסוף, עומק סביר, קורס עם החזה וגם יש גוד מורנינג
בשביל לקבל באונס טוב צריך לעמוד כמו שצריך, זה אומר בשבילך להצר את העמידה. גם לי הייתה את הבעיה הזו בדיוק. בנוסף שמתי לב כשאני עומד צר יותר אני פחות קורס ועושה בוקר טובהעמידה די אינדבידואלית , אם אני עושה קצת יותר צר הרגליים פשוט נפתחות לי אוטומטית
בשביל לקבל יותר באונס אני צריך פשוט לרדת עוד ? מה הכוונה קורס עם החזה , זה גוד מורנינג לא ? יש לך עצות איך לשפר את זה ?
תראה בסרטונים מאימון קודם , ניסיתי לעבוד על הגוד מורנינג הפעם , השתפר לפחות
ומה הבעיה עם זה?אם אני עושה קצת יותר צר הרגליים פשוט נפתחות לי אוטומטית
בחזרה השלישית בסט הראשון לא שברת בוודאות. השאר סבבה.
בשביל לקבל באונס טוב צריך לעמוד כמו שצריך, זה אומר בשבילך להצר את העמידה. גם לי הייתה את הבעיה הזו בדיוק. בנוסף שמתי לב כשאני עומד צר יותר אני פחות קורס ועושה בוקר טוב
ומה הבעיה עם זה?
בשביל לנצל יותר את הבאונס אתה צריך להגיע למתיחה מקסימלית של ההאמסטרינגס,
בתור מתחיל עמידה יותר צרה תתאים לך לדעתי.
קורס עם החזה, כלומר החזה לא נשאר בחוץ, יש לך נק' עומק שבה הגב העליון קורס ומתעגל קדימה, והחזה לא נשמר בחוץ,
זה לא בהכרח גוד מורנינג, אבל זה בהחלט מוביל לכך.
היית לי גם בעיה כזאת, אצלי זה היה בגלל הפעלת כוח עם הידיים על המוט קדימה, שגרם לזה שהמוט היה זז קדימה בתחתית.
כדי לקבל באונס צריך גם לעמוד ברוחב שתוכל להפיק ממנו הכי הרבה באונס וכנראה שברוחב הזה אתה לא מצליח.זה ממש לא נוח לי העמידה הצרה , ממש ממש לא נוח מרגיש לא יציב , אני לא חושב שהרחבת העמידה בעוד 3-4 ס"מ זה מה שגורם לי לליקוי בטכניקה
אין אפשרות להסתדר בעמידה כזו ?
כדי לנצל את הבאונס אני צריך לרדת טיפה יותר עמוק תקנו אותי אם אני טועה
אני אשתדל פעם הבאה להוציא יותר חזה בחוץ ולשמור אותו לכל אורך התנועה
ממש מבאס שכל פעם יש לי בעיה אחרת בסקוואט
אני אישית מנסה לשמור עם רוב המדריכים על יחסים טובים. בנוסף אם המכון לא אוהב מתאמנים שעושים סקוואט ושוברים את הגב אז אני פרנציפ מלמד ילדים הם כבר לא יכולים להעיף שש/שבע ילדים רק כי הם עובדים כבד.
חוץ מזה? להחזיר ציוד למקום בסוף השמוש.
אם יש מאמן/מאמנת טורדנית להגיש עליה תלונה במקום. זה אוטומטית יוריש מצך את העין.
כשמנהלת מדברת איתך להראות הבנה ולהגיד "כן, כן אני מבין אני אשתדל וכו". חוץ מזה אין הרבה מה לעשות. אם זה לא האופי של המכון והם לא אוהבים אותך\צורת האימון שלך תמיד יהיו התנגחויות.
תסדיר עניינים עם המדריכה. לשכב איתה יהיה רעיון טוב 🤣😆וואלה בדיוק היום באו אליי 2 אנשים שאני ילמד אותם ויעשה להם תוכנית ואסביר להם והכל
במכון הזה לא עושים הרבה סקוואט , אם עושים זה רק איזה 10 מתאמנים , ש4 מהם שוברים מקביל , ו2 מהם עם משקל מעל 40 קילו
אני תמיד מחזיר הכל למקום , המדריכה גם לפעמים מבקשת ממני שאני אעזור לה עם ציוד של אחרים ואני תמיד תמיד עוזר
להגיש תלונה לא יהיה אקטואלי , זה לא רשת של מכונים אלא מכון פרטי מעפן ששיך למתנס , יש שמה 2 מאמנים ובשעות שאני בה אני עם אותה מדריכה
באה המנהלת וראתה אותנו עובדים ואמרה למדריכה שמעי רואים שהם מקצועניים והכל .. ואז אמרה לי שהיא אמרה לה את זה ומבינה את זה ,אבל היא לא יכולה לדלג על זה שמדריכה מתלוננת ... אני באיזה שהוא מקום מבין אותה בתור אחת שלא מכירה תתחום
אבל ראבק מה יש למדריכה ממני ??!!?! זה הכל בגללה
אני תמיד אומר אני משתדל את יכולה לעמוד לידי לראות , ובכללי גם בלעדיה אני תמיד משתדל ולא אפגע בציוד בכוונה תחילה
כבר הבנתי שזה האופי של המכון החרא הזה , הבעיה פה שאין מכון נורמלי בעיר שלי , זה הכי מתאים לליפטינג איכשהו
ואני בודק יום חמישי את ה1RM או את האופנרים שלי לתחרות ככה שכנראה יהיה דדליפט כבד ...
לא תודה , לא מעוניין ביחסים עם מישהי שטוענת שדדליפט זה לא טובתסדיר עניינים עם המדריכה. לשכב איתה יהיה רעיון טוב 🤣😆
כשהיא פונה אליך אל תענה לה ואל תדבר איתה אלה אם זה הכרחי. לי זה עבדלא תודה , לא מעוניין ביחסים עם מישהי שטוענת שדדליפט זה לא טוב
וברצינות , דיברתי איתה הרבה פעמים , מה שהבנתי זה שהיא תקועה בעבר ובדעות קדומות (אני מתכוון על הדברים שעשיתי) ולא שוכחת לי שזרקתי את המוט שנכשתי בסקוואט , היא מצאה עליי משהו קטן ומשמה זה רק מתפתח
ואז עוד יותר יהיה בלאגן כי "אני לא מקשיב בקולה"כשהיא פונה אליך אל תענה לה ואל תדבר איתה אלה אם זה הכרחי. לי זה עבד
אני מתחיל להעריך את זה שאני מתאמן במכון עם חדר הרמת משקולות, במות זריקה, כלוב וטונות של פלטות אלייקו
אז מצטער. אין לי מושג צה להגיד כבר.ואז עוד יותר יהיה בלאגן כי "אני לא מקשיב בקולה"
שמע בתכלס , אם מעיפים אותי מהמכון הזה אין לי מושג איך אני ממשיך בליפטינג , ככה שתנסה להיות ריאלי
רק עכשיו?אני מתחיל להעריך את זה שאני מתאמן במכון עם חדר הרמת משקולות, במות זריקה, כלוב וטונות של פלטות אלייקו
אחי אני די חזק בעניין הרייג' , לפעמים יוצא לי לצעוק כדי לסיים את החזרה , זה לפעמים יוצא אוטומטית וסביר להניח שבלי זה לא הייתי מסיים את החזרהאל תצעק, תנמיך את הדדליפט לאט ותימנע מכשל כמה שיותר
ואל תדבר עם אף אחד ותתן להם רעיונות
פשוט תתאמן בשקט