הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

לא עדיף לחיצת כתפיים כמו בילדר או משהו ? לא משקל גבוה וחזרות 6-8 ?

@yanivgoft
מדובר פה על כתף אחורית ולכן פרס לא יעזור פה. פייספולס זה אחלה של תרגיל. התחלתי לעשות אותו לא מזמן, מפמפם גב עליון וכתף אחורית ותוך יום-יומיים אני חדש דנדש מהניילונים. אין בעיה גם להוסיף את זה לעצימות לדעתי. כמובן שתתנסה עם זה
תן איזה 3-5x10-20 ואתה תהיה מסודר

הייתי עושה את המתח ללא משקל (אולי מוסיף קצת נפח) ומעביר את הbe לאחריו.

מדובר פה על כתף אחורית ולכן פרס לא יעזור פה. פייספולס זה אחלה של תרגיל. התחלתי לעשות אותו לא מזמן, מפמפם גב עליון וכתף אחורית ותוך יום-יומיים אני חדש דנדש מהניילונים. אין בעיה גם להוסיף את זה לעצימות לדעתי. כמובן שתתנסה עם זה
תן איזה 3-5x10-20 ואתה תהיה מסודר

מצטער על הבורות , אבל מה זה פייס פולס ?

הייתי עושה את המתח ללא משקל (אולי מוסיף קצת נפח) ומעביר את הbe לאחריו.

מה הכוונה שלך להוסיף קצת מתח ?
השיא שלי לחמישייה זה מ"ג+16.25 , ככה ש5x5 בלי משקל יהיה לי קל מאוד , מה הטעם ?

אימון טרום טקסס בהרקולס :

באתי במטרה של שבירת שיאים ועל הדרך בדיקת משקלים
הלך טוב מאוד , בסקוואט היה לי הרבה יותר אבל לא רציתי להסחט לפני הדדליפט

Squat - 1x130kg , 1x140kg , 1x145kg
PR היה די סבבה , היה לי הרבה יותר , רציתי לתת 150 אבל לא המליצו לי על זה כל עוד אני רוצה להצליח בדדליפט , 140 הייתה טכנקיה מאוד טובה לדעתי , 145 קצת נדפקה כי זה PR , על הזין

Pause bench press - 3x75kg , 3Fx80kg
PR פה רציתי לראות מה ה3RM שלי לקראת הטקסס , כי מעולם לא לחצתי שלשה כבדה , הופתעתי לגלות ש75 היה לי די סבבה (בתחרות נתתי 77.5 לסינגל)

Deadlift - 1x5 150kg
PR המטרה העיקרית שלי הייתה לשבור את מחסום ה5x150 המזדיין הזה , הצלחת ואפילו בטכניקה די טובה

עושה בטקסס שלי קצת שינויים במשקלי העבודה בגלל שהופתעתי לגלות שהם גבוהים משחשבתי
בנוסף החלטתי לתת שבוע אחד של דילואד , השבוע השני יהיה השיאים הנוכחיים (בעצימות) , ומשבוע 3 אתחיל לשבור שיאים... אני לפני תחרות , אין זמן לדילואד , אני מתחיל להתקרב למטרות שהצבתי לעצמי

אפרסם את הטקסס הסופית מאוחר יותר

תודה רבה ל @nlr666 @WeaKid @omerh84 על ארגון האימון המטורף הזה , על העצות , הרייג' , הספוטינג , וכל השאר

מישהו מעוניים בסרטונים של הסקוואט ? הבנצ+דדליפט אצל @WeaKid שאמור להעלות את הכל בסרטון סיכום , גם הסקוואט יככב שמה אבל חשבתי לעצמי אולי מישהו רוצה הצצה לפני זה ...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית