- פותח/ת השרשור
לא עדיף לחיצת כתפיים כמו בילדר או משהו ? לא משקל גבוה וחזרות 6-8 ?אתה נח רביעי חמישי...
אם ככה אולי פייס פולז או פרפר אחורי לחזרות גבוהות.
@yanivgoft
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עדיף לחיצת כתפיים כמו בילדר או משהו ? לא משקל גבוה וחזרות 6-8 ?אתה נח רביעי חמישי...
אם ככה אולי פייס פולז או פרפר אחורי לחזרות גבוהות.
מדובר פה על כתף אחורית ולכן פרס לא יעזור פה. פייספולס זה אחלה של תרגיל. התחלתי לעשות אותו לא מזמן, מפמפם גב עליון וכתף אחורית ותוך יום-יומיים אני חדש דנדש מהניילונים. אין בעיה גם להוסיף את זה לעצימות לדעתי. כמובן שתתנסה עם זה
מדובר פה על כתף אחורית ולכן פרס לא יעזור פה. פייספולס זה אחלה של תרגיל. התחלתי לעשות אותו לא מזמן, מפמפם גב עליון וכתף אחורית ותוך יום-יומיים אני חדש דנדש מהניילונים. אין בעיה גם להוסיף את זה לעצימות לדעתי. כמובן שתתנסה עם זה
תן איזה 3-5x10-20 ואתה תהיה מסודר
הייתי עושה את המתח ללא משקל (אולי מוסיף קצת נפח) ומעביר את הbe לאחריו.
מצטער על הבורות , אבל מה זה פייס פולס ?
זה לא כזה מסובך אבל אפשר במקום לעשות פרפר הפוך (reverse flys) ותרגיל למסובבי כתףנראה לי תרגיל ממש מסובך , אין לזה תחליף דומה במקרה ?
מה מסובך? לך למכונה של החתירה, תחליף את מה שיש שם בחבל ותמשוךנראה לי תרגיל ממש מסובך , אין לזה תחליף דומה במקרה ?
שלח ליחשבתי לעצמי אולי מישהו רוצה הצצה לפני זה ...
אעלה ללוג אם יהיה עוד מעונייניםשלח לי
איך שהוא הגעתי לאינסטגרם שלך ומצאתי את הסקוואט 145 ק"ג, עלה מהר, כל הכבוד:)אעלה ללוג אם יהיה עוד מעוניינים
יקח לאיתמר שעות להעלות ולערוך
איך שהוא הגעתי לאינסטגרם שלך ומצאתי את הסקוואט 145 ק"ג, עלה מהר, כל הכבוד:)
מצאתי דרך המחשב, אתה תקבל את העוקב שלי רק אם תשאיר לי קצת אוראו:37mv:ולא עשית פולוו/לייק ? ברוגז
מצאתי דרך המחשב, אתה תקבל את העוקב שלי רק אם תשאיר לי קצת אוראו:37mv: