הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

ביקורת טכנית כבר נתתי לך.
בהצלחה במכון החדש, איך אתה מסתדר עם האופן ג'ים? בדרך כלל זה רק שעה וכמו שראית אימוני נפח יכולים לקחת גם שלוש שעות.

תודה חבר
והמדריך שמה די גמיש , בתכלס זה שעתיים בבוקר ושעתיים אחה"צ אופן ג'ים , אבל שהבין שאני ליפטר מתחרה הוא אמר אני יבוא לקראתך ותבוא מתי שתרצה בין 3-6:30 , אני חושב שאחרי שהראתי לו את הסרטונים של הרקולס ושהוא התרשם מהמשקלים , מהחולצה של התחרות , ומהזקן של יצחק - הוא התחיל לחבב אותי

תספר קצת, על המקום .
בפורמה כבר משגעים אותי בגלל הדדליפט והסקוואט בגלל שאני עושה בלי מוטות ביטחון ומתמאמנים שעושים חצי סקוואט עם 70 קילו מתחילים להעיר לי שאני יורד יותר מידי נמוך .
מה המחיר?

תספר קצת, על המקום .
בפורמה כבר משגעים אותי בגלל הדדליפט והסקוואט בגלל שאני עושה בלי מוטות ביטחון ומתמאמנים שעושים חצי סקוואט עם 70 קילו מתחילים להעיר לי שאני יורד יותר מידי נמוך .
מה המחיר?

אתה פאוורליפטר ?

לך תגדיר אותי ,הגוף שלי ברור מעניין אותי אבל אני גם אוהב לשבור שיאים של עצמי ואני מתעניין בפווארליפטינג , כרגע אני בפאוורליפטינג.

פורמה זבל. קרוספיט חדרה בעלים גבר ואחלה של ציוד.
לך לשם או שתבוא לספורטלייף להתאמן.. סגרו עכשיו גם אם ספין פלוס באור אקיבע אז אלה 2 האופציות הנורמליות של האזור... אהה ויש גם בנתניה או זה קרוב לך (תלוי איפה בחדרה אתה גר)

אגב בר, אני לא מצליח לראות על המוט בגלל התאורה, הוא קנה פלטות של 1.25 ו2.5?

לך תגדיר אותי ,הגוף שלי ברור מעניין אותי אבל אני גם אוהב לשבור שיאים של עצמי ואני מתעניין בפווארליפטינג , כרגע אני בפאוורליפטינג.

אחי אני אהיה קצר וקולע - תרשם כמה שיותר מהר
עברתי בכל מכוני הכושר בחדרה , אף אחד מהם לא מתאים לליפטינג , אולי הקרוספיט זה קצת השקעה כספית , אבל זנ שווה את זה
פורמה זבל. קרוספיט חדרה בעלים גבר ואחלה של ציוד.
לך לשם או שתבוא לספורטלייף להתאמן.. סגרו עכשיו גם אם ספין פלוס באור אקיבע אז אלה 2 האופציות הנורמליות של האזור... אהה ויש גם בנתניה או זה קרוב לך (תלוי איפה בחדרה אתה גר)

אגב בר, אני לא מצליח לראות על המוט בגלל התאורה, הוא קנה פלטות של 1.25 ו2.5?

הביא אחי יש הרבה , אתה חייב לבוא לאימון איתי שמה

עדכון קטן
הדומס בין החריפים שהיה לי בחיים , לא תיארתי לעצמי שככה ארגיש לאחר יום נפח , לא היה לי כוח היום לזוז , זה התבטא גם באכילה מועטה , אני בספק אם סגרתי 2500 קלוריות
יש איזה משהו שיכול להוריד מהדומס ? אני בקושי עולה ויורד במדרגות זה ממש מורגש (אגב זה לא רק ברגליים אלא גם בגב)

תזכור להתקשר אלי! יוצא פעם הבאה עוד שבועיים, נבוא להתאמן איתך 😃

30-31-1.. הסופש של עוד שבועיים פשוט. יש מצב יהיה לי גם אפטר אבל זה ראשון/שני או משהו בסגנוו

רשמתי לעצמי 31.10 אימון נפח עם יניב , 14 יום בחוץ
מחכה1 שיניתי קידומת ולא עדכנתי
משקל בוקר 71 ק"ג בדיוק

אחי אני אהיה קצר וקולע - תרשם כמה שיותר מהר
עברתי בכל מכוני הכושר בחדרה , אף אחד מהם לא מתאים לליפטינג , אולי הקרוספיט זה קצת השקעה כספית , אבל זנ שווה את זה

הביא אחי יש הרבה , אתה חייב לבוא לאימון איתי שמה

עדכון קטן
הדומס בין החריפים שהיה לי בחיים , לא תיארתי לעצמי שככה ארגיש לאחר יום נפח , לא היה לי כוח היום לזוז , זה התבטא גם באכילה מועטה , אני בספק אם סגרתי 2500 קלוריות
יש איזה משהו שיכול להוריד מהדומס ? אני בקושי עולה ויורד במדרגות זה ממש מורגש (אגב זה לא רק ברגליים אלא גם בגב)
ככה זה, אחרי יום נפח אמורים להרגיש ככה ואימון ההתאוששות אמור להיות אימון כואב.

גם אצלי אחרי הנפח הראשון לא יכולתי ללכת, עד העצימות בכלל לא יכולתי לרדת למצב של סקוואט

קצת אירובי עוזר מאוד

נהה

אימון מספר 2 , התאוששות :

Squat - 2x5 80kg קיצצתי עומק ונראה הרבה יותר טוב טכנית , היה קל

Military press - 3x3 52.5kg קליל , המוט AF מאוד נוח לי לפרס

Deadlift - 6x2 80kg מנוחה של דקה-דקה וחצי , ניסיתי לעבוד על מהירות , לא יודע אם זה מספיק מהיר , המוט AF מאוד נוח גם לדדליפט

Back ext - 3x10

Hardness - מינוס 10
לקח לי משהו כמו 45-50 דקות האימון (כולל חימומים ומתיחות)

פרס לבדיקת טכניקה :

דדליפט , בעיקר עבודה על טכניקה מושלמת , ועל הדרך עבודה על מהירות :

נערך לאחרונה:
הפרס נראה טוב, איך אתה עובד בפרס מבחינת התוכנית, אתה עושה פרס בהתאוששות? הפרס הוא כבד בהתאוששות?

ולדעתי הלא מנוסה אם אתה עובד דדליפט מהירות אז אתה צריך להשים משקל נמוך יותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית