הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

הפרס נראה טוב, איך אתה עובד בפרס מבחינת התוכנית, אתה עושה פרס בהתאוששות? הפרס הוא כבד בהתאוששות?

ולדעתי הלא מנוסה אם אתה עובד דדליפט מהירות אז אתה צריך להשים משקל נמוך יותר

עושה 3x3 פרס ביום התאוששות , מתקדם ב2.5 בשבוע (לא קבוע , לפי הרגשה) , התחלתי בכוונה מנמוך כי זה אמור להיות קל , סביב 90אחוז מ3rm

זה המשקל שיניב אמר לי לשים , למה אתה חושב שצריך לשים פחות ?
איך הדדליפט ? מספיק מהיר ?

דדליפט צריך להיות יותר מהיר ממה שעשית
סתכל את החימום של אריק ליליברידג' בדדליפט ותראה מזה מהיר

עושה 3x3 פרס ביום התאוששות , מתקדם ב2.5 בשבוע (לא קבוע , לפי הרגשה) , התחלתי בכוונה מנמוך כי זה אמור להיות קל , סביב 90אחוז מ3rm

זה המשקל שיניב אמר לי לשים , למה אתה חושב שצריך לשים פחות ?
איך הדדליפט ? מספיק מהיר ?
אם יניב אמר מי אני שאתווכח 😃, במחשבה שנייה זה יוצא 53% מהRM5 שלך אז זה בסדר, חשבתי שזה היה יותר.
ובדדליפט אני חושב שהנעילה יכולה להיות יותר מהירה

דדליפט צריך להיות יותר מהיר ממה שעשית
סתכל את החימום של אריק ליליברידג' בדדליפט ותראה מזה מהיר

האמת נתתי יותר דגש על טכניקה מושלמת מאשר על מהירות
המהירות כמו שאתה מתאר - לא תבוא על חשבון טכניקה ? לא שזה משנה כי זה כולה 80 קילו , אבל זה בסדר אם ככה יהיה ?

האמת נתתי יותר דגש על טכניקה מושלמת מאשר על מהירות
המהירות כמו שאתה מתאר - לא תבוא על חשבון טכניקה ? לא שזה משנה כי זה כולה 80 קילו , אבל זה בסדר אם ככה יהיה ?
זה סהכ 80 קילו, להיות מהיר לא יעשה כלום לטכניקה, אתה אמור אפילו להצליח להביא את זה לכתפיים

אתה יודע כמה דברים אתה יכול לעשות למוט כדי שיהיה 'יותר מהיר'? אתה צריך להתפוצץ, בטכניקה נכונה.
אז לפי מה שאתה אומר הבעיה במהירות שלי היא יותר בהתפוצצות למעלה (לפי הסרטון) , הניתוק מספיק מהיר ?

אז לפי מה שאתה אומר הבעיה במהירות שלי היא יותר בהתפוצצות למעלה (לפי הסרטון) , הניתוק מספיק מהיר ?
הדדליפט הזה הייה נראה באותה מהירות של המשקלי שיא שלך בדדליפט.
זה כל מה שאני יכול להגיד.

דדליפט מהירות אמור להיות הרבה הרבה הרבה יותר מהיר ממה שהייה בסרטון ומהדדליפט מקסימאלי שלך

התנועה בכללי נראית איטית יחסית ל 80 קילו, אני לא רואה טעם בעבודת מהירות לפי מה שקראתי (אתה מוזמן להסתכל במאמר שפרסמתי בתת פורום ליפטינג). בכל מקרה אני לא יודע לתת ביקורת מדויקת על זה

הדדליפט הזה הייה נראה באותה מהירות של המשקלי שיא שלך בדדליפט.
זה כל מה שאני יכול להגיד.

דדליפט מהירות אמור להיות הרבה הרבה הרבה יותר מהיר ממה שהייה בסרטון ומהדדליפט מקסימאלי שלך

התנועה בכללי נראית איטית יחסית ל 80 קילו, אני לא רואה טעם בעבודת מהירות לפי מה שקראתי (אתה מוזמן להסתכל במאמר שפרסמתי בתת פורום ליפטינג). בכל מקרה אני לא יודע לתת ביקורת מדויקת על זה

טוב שצילמתי לביקורת
ואני אסתכל במאמר יותר מאוחר

אימון מספר 3 , עצימות :

Squat - 1x5 125kg הרבה זמן שלא שפפתי חמישיה כבדה . לא הרגיש קל כמו שנראה , בהוצאה התנגשתי בתופסנים של הראק , איבדתי שיווי משקל וכדי להתייצב מחדש הייתי צריך לבזבז לא מעט כוח , הטכניקה הרגישה סבבה , לדעתי נראית ממש טוב ... המאמן קרוספיט אמר שהעומק גבולי ... בכללי היה סבבה

Pause bench press - 1x3 75kg קללל

Deadlift - 1x5 145kg הרגיש הרבה יותר קשה משציפיתי , אין לי מושג מה נסגר עם הדדליפט שלי , כמובן שסגרתי את כל ה5 (וזאת הסיבה שאתקדם עצימות הבאה ב5 בלי מצפון)
הסקתי קצת מסקנות היום לגבי הדדליפט שלי , אני פשוט לא מסוגל למשוך עפ גב ישר , צילמתי את עצמי בחימום האחרון שהיה 130 לדאבל , היה מאוד קל אבל הגב פשוט התעגל לו , אני חושב שזה הגוף שלי וככה אני אתקדם , זה לא נראה עגול בצורה מסוכנת , אבל עגול זה עגול , חוץ מזה אני רואה פה על המון אנשים (חלקם ברמה הגבוהה) שמושכים עגול קבוע וזה מתקדם להם
הדדליפט היום היה יותר מתיש מאשר קשה , גיליתי על עצמי לאחרונה שאני לא סוחב בטווח חזרות די גבוה , בחזרה הרביעית התחלתי להתנשף כמו בריצת 2000 (לא שעשיתי אי פעם , מסה לנצח עחי)

לא עשיתי תרגיל עזר לכתף , תכננתי לעשות פרפר הפוך אבל אני במכון קרוספיט ואין ספה מתכווננת , יש תרגיל אחר (חוץ מפייס פולס כי גם זה אין) שאפשר לעשות לחיזוק הכתף ? @Psycho @yanivgoft @yuval197

Hardness - 7 הסקוואט והבנצ' היו קלים משחשבתי , הדדליפט בדיוק להפך , בגלל שנתתי 150 לפני שבוע ציפיתי ש145 לא יהיה גריינדר

דרך אגב , סיימתי את האימון עם כאבים קטנים בגב התחתון , כרגע הם איננם (עברו 3-4 שעות מהאימון)

צילמתי את החימום של הסקוואט לבדיקת טכניקה , וגם את החימום של הדדליפט כדי לראות+להוכיח שהגב מתעגל גם במשקל קל יחסית

סקוואט חימום אחרון , 1x2 115kg :

סקוואט סט עבודה , 1x5 125kg :

דדליפט חימום אחרון 1x2 130kg :

דדליפט סט עבודה 1x5 145kg הסרטון הפסיק באמצע חזרה 5 לא צולמה לצערי :

העומק בסקוואט נראה סבבה לגמרי.
לגבי תרגיל לכתף אחורית... תגביה את הספה עם פלטות ותעשה פרפר הפוך

העומק בסקוואט טוב,אם אתה עובד עם ספוטר אז לפחות שידע איך לשמור למקרה שמשהו ישתבש. לגבי הכתף נסה לעשות על ספסל ישר או שאפשר חתירה באחיזה רחבה.
בבנץ' לא עדיף שתעבוד לחמש חזרות ובשלב יותר מאוחר לעבור ל3?

העומק בסקוואט טוב, אבל שמור על כיווץ, יש באטווינק קצת.
ואני לא חושב שאני או אתה ברמה גבוהה מספיק למשוך עגול בקבוע ולהתקדם עם זה.
פשוט תחזק את הגב, זה ישתפר כבר.

העומק בסקוואט נראה סבבה לגמרי.
לגבי תרגיל לכתף אחורית... תגביה את הספה עם פלטות ותעשה פרפר הפוך

ניסיתי , זה מתנתנד ולא יציב כי יש שקע וכיתוב בולט על הפלטות
יש לך עצה אחרת ?

העומק בסקוואט טוב,אם אתה עובד עם ספוטר אז לפחות שידע איך לשמור למקרה שמשהו ישתבש. לגבי הכתף נסה לעשות על ספסל ישר או שאפשר חתירה באחיזה רחבה.
בבנץ' לא עדיף שתעבוד לחמש חזרות ובשלב יותר מאוחר לעבור ל3?
הייתי בטוח שהוא יודע לשמור , לא כזה נורא , הוא לא נגע במוט , פשוט בסיום כל חזרה נגע לי במוט (לא יודע למה) כשהייתי במצב עמידה
ואתה מתכוון לעשות לחיצת כתפיים בספסל 90 מעלות מעל הראש ?
לגבי החזרות בבנצ' , ככה יניב המליץ

העומק בסקוואט טוב, אבל שמור על כיווץ, יש באטווינק קצת.
ואני לא חושב שאני או אתה ברמה גבוהה מספיק למשוך עגול בקבוע ולהתקדם עם זה.
פשוט תחזק את הגב, זה ישתפר כבר.
זה נראה קריטי ?
ולגבי הגב , אני באמת כבר התייאשתי מכל זה , אם היית יודע כמה עבדתי על הדדליפט , ועד היום הוא עם בעיות , פשוט נמאס לי מזה , חשבתי שאולי הזוקפים שלי חלשים ואין הרבה מה לעשות עם זה
מה הכוונה שלך לחזק את הגב ? חשבתי דווקא על תרגיל עזר ביום התאוששות , המתח ביום הנפח לא יספיק לבדו , והבק אקסטנשיין גם לא מספיקים , מה אתה יכול להציע לי ?

איך הטכניקה של הסקוואט במבט כללי ? אני לאחרונה מאוד משתדל להגיע לסקוואט מושלם מבחינה טכנית , הייתי מאוד שמח לקבל ביקורות על איך הוא
כנ"ל על דדליפט

למה החימום ל 125 הוא 115x2?
אני עושה 110x1 גג
לגבי הדדליפט, יכול להיות שלהיות בלי חגורה יעזור לך להחזיק את הגב, לי זה פשוט שינה לגמרי את הדדליפט, עכשיו ב RM5 הוא ישר (תסתכל בדדליפט האחרון בלוג שלי)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית