Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אימון מספר 10 , נפח :

נשקלתי בבוקר 71.5 , אולי 100-200 גרם יותר (משקל סקאלה , לא דיגיטלי , קצת קשה להעריך) , סוף סוף עלייה במשקל

יש לציין שלא כל כך הרגשתי טוב , אני די מקורר , כל הפנים שלי יובש , אף סתום לגמרי ... בחלק מהסקוואטים יצא לי חננה באמצע

Squat - 5x5 107.5kg משהו מוזר קרה פה , בהוצאה מהראק המוט הרגיש כאילו זה 140 קילו , ממש כבד , אבל בסקוואט עצמו לא היה בעיה , אפשר להגיד שעד סטים 4-5 עלה די בקלילות , אבל הרגיש ממש כבד , התקשתי להוציא מהראק וללכת צעד אחורה יותר מאשר להסקביט
סטים 4-5 קצת יותר קשים , אבל עלו סבבה , וסוף סוף אני גם מרוצה מהטכניקה ומהעומק
סיימתי את הסקוואט עם הלשון בחוץ , היה מאוד מעייף ולא קל בכלל , יצא לי 55 דקות כולל חימום
החגורה מאוד לחצה לי , פחדתי שיצא לי קיא שוב , אבל עבר בשלום , סעמק למה אני שמן

Bench press t&g - 5x5 67.5kg אותו דבר כמו הסקוואט , הרגיש מאוד כבד בהוצאה אבל עלה סביר , מתחיל להיות קצת קשה הבנצ' בנפח אבל סגרתי הכל זה מה שחשוב

Chin ups - 5x5 bw+10kg מאוד קשה , הייתי בטוח שאגיע לכשל , לא רציתי להכנס לסט חמישי כי ידעתי שאכשל , החלטתי בסוף לנוח קצת יותר ולהכנס , בחזרה השלישית נתפס לי ההאמסטרינג בצורה מטורפת , עצרתי , ירדתי למטה , תוך שניה זה עבר , וסגרתי את השניים האחרים בגריינד גדול

Hardness - 9 נפח זה רצח

הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:

https://www.lbs.co.il/logs/public/

כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
19036_Screenshot_2.png

כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:

1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:

19035_Screenshot_1.png

ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
19037_Screenshot.png

2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.

בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.

אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:

19040_Screenshot_6.png

לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:

19038_Screenshot_4.png

אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:

19039_Screenshot_5.png

אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).

תהנה 😃

BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 11/11/14

גם אני נכנעתי למערכת הלוגים החדשה

אימון מספר 11 , התאוששות :

לא באתי במיטבי , לא אכלתי כל כך טוב לפני האימון , אני עדיין מצונן , ותפוס מאוד מהאימון נפח

Squat - 2x5 85kg "לא משנה כמה משקל תשים על המוט באימון התאוששות, זה עדיין ירגיש יותר כבד ממה שהיה באימון נפח או עצימות. " סטס ז.

Military press - 3x3 60kg PR פלטה עחייייי , היה קשה בסט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני עוקף אותך... יאללה תדביק את הפער בפרס.. כבוד על הPR!! 🙌

BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 13/11/14

אימון מספר 12 , עצימות :

Squat - 1x5 140kg PR טכניקה לא וואו , יש הרבה לשפר , אבל העיקר 3 פלטות ... חותך התקדמות ל2.5

Pause bench press - 1x2 82.5kg
PR חרא , כבר מהחימום ידעתי שזה לא היום שלי בבנצ , הרצועות ידיים מאוד הציקו , לא היה נוחות ולדעתי גם הקשו על ההרמה , לא ניסיתי אפילו את השלישית כי השנייה הייתה מאוד איטית

Deadlift - 1x3...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית