עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון מספר 15 , עצימות :
Squat - 1x5 142.5kg PR היה מאוד קשה , קרה משהו מוזר , הרגשתי כאילו אני בחליפת לחץ , הירידה היתה יותר קשה מהעלייה , תוכלו לראות בסרטון שהירידב הרבה יותר איטית מהרגיל אצלי
הברכיים רעדו באמצע הסט ולא נשאר אוויר בחזרות אחרונות
מפחד לקראת ה145
Pause bench press - 1x3F 82.5kg לא יודע מה הולך פה , תמיד ביופ העצימות הבנצ הרבה יותר קשה מיום הנפח , עוד מהחימום האחרון שזה 75 לדאבל היה לי קשה , לא יודע...
מסכים1, אם אני זוכר נכון אמרת גם שהתחממת ל 125 סקוואט עם 115x2למה מתחמם עם 75 לדאבל לפני 82 לשלשה???
מסכים, אני התחממתי עם זה ל87.5למה מתחמם עם 75 לדאבל לפני 82 לשלשה???
יש מצב שהפרס פוגע בהתקדמות של הבנץ, כן.
החימום שלי הולך ככה:
מוט ריק
40 אחוז
60 אחוז
80 אחוז לשלשה ואז סינגל או שניים, תלוי איך אני מרגיש ואז הסט.
בימים שארגיש ממש טוב אדלג על ה40 ואולי אפילו על הסינגלים בחימום האחרון.
סבבה אמשיך בשלשה ואראה אפ החימום המקוצר יעזורבאיזור ה70~.
אני לא מתקדם טוב בבנץ בלי פרס כבד.
לא בעד דאבלים.
בגלל זה אני מחמם בכמה סטים ועושה Rack walk outsלפי מה שהבנתי 40-60-80 זה ההמלצה של ריפטו , אם אני נכנס ל140 סקוואט לחמישיה , חימום אחרון 80 אחוז יוצא לי 112.5 לזוג , זה רחוק מדי לדעתי
סבבה אמשיך בשלשה ואראה אפ החימום המקוצר יעזור
הקטע ששניכם לא בדעה שווה בעניין הפרס ... לא יודע מה לעשוץ כאן
ככה הייתי מתחמם ל 140לפי מה שהבנתי 40-60-80 זה ההמלצה של ריפטו , אם אני נכנס ל140 סקוואט לחמישיה , חימום אחרון 80 אחוז יוצא לי 112.5 לזוג , זה רחוק מדי לדעתי
סבבה אמשיך בשלשה ואראה אפ החימום המקוצר יעזור
הקטע ששניכם לא בדעה שווה בעניין הפרס ... לא יודע מה לעשוץ כאן
עולה לבמה לבוש בחוטיני?
אימון מספר 16 , נפח :
התחממתי לסקואט ובנצ כמו שהציעו לי. , בקפיצות יותר גדולות
Squat - 5x5 112.5kg משהו פה מוזר , היה קל בטירוף , עליתי מהבור כאילו אין עליי משקל , הטכניקה הרגישה קצת עקומה אבל ממש מוזר לי שהיה ככה קל , נחתי 3-5 דקות בין הסטים שבדרך כלל זה 6-7 מינימום
Bench press t&g - 5x5 72.5kg היה מאוד קשה , בסט ראשון הוצאתי את המוט לבד והרגשתי שזה לקח ממני המון כוח , סהכ הייתה מלחמה טובה וסט חמישי מאוד...