אם היה קל ממליץ לך לעלות 5 לנפח הבא, ככה תצמצם בין העצימות לנפח כי 112.5 ו 145 נראה מוזר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם היה קל ממליץ לך לעלות 5 לנפח הבא, ככה תצמצם בין העצימות לנפח כי 112.5 ו 145 נראה מוזר
אני לא הייתי הולך על עליה של חמש בנפח.אם היה קל ממליץ לך לעלות 5 לנפח הבא, ככה תצמצם בין העצימות לנפח כי 112.5 ו 145 נראה מוזר
תשמע.. טען שהלך לו ממש ממש קלאני לא הייתי הולך על עליה של חמש בנפח.
שבוע שעבר גם לי הנפח הלך קל, היום רצח. אני חושב שעדיף לא למהר ולהסתכן בהגעה לכשל או תת התאוששות.תשמע.. טען שהלך לו ממש ממש קל
כמה זמן אתה נח בין הבנץ' למתח?
שותה משו סוכרי?
אימון מספר 17 , התאוששות :
Squat - 2x5 90kg
Press - 3,3F 62.5kg באסה , הראשון הלך ממש ממש טוב , בשני לא לקחתי מספיק אוויר ונכשלתי , הייתי עצבני מדי ולא היה לי חשק להמשיך לשלישי , מה גם שבוודאות הייתי נכשל/לא מצליח הכל ושורף את עצמי לקראת העצימות
Speed deadlift - 6x2 75kg
back ext - 3x10
Hardness - ? אימון של 40 דקות , ביאס אותי הפרס , אחרי שבוע...
אימון מספר 18 , עצימות :
Squat - 1x5 145kg PR קשה , לא כמו ה142 שבוע שעבר אבל היה קשה , לפי יניב גופט (התיוג לא עובד לי) שהתאמן איתי היום , הטכניקה טובה מאוד וגם העומק , סה"כ סבבה לגמרי
Pause bench press - 1x3 82.5 PR טוב מאוד , אחלה מלחמה , שבוע הבא כנראה לא אתן 85 , אלא אעשה משחק עם סוגרים ככה שיהיה משהו בין 83-84 , כי סביר להניח...
יותר טוב מהאימון שלי
אתה עושה דילואדים או שאתה עושה בלי?
מה הכוונה עושה דילואדים ?
מה עם הדדליפט?
מה עם הדדליפט?