עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בעצם חדר כושר רגיל+מאמני קרוספיט או מה?אתה כל כך צודק , אני טמבל שרק עכשיו הבנתי את זה , זה פגע בי רציני שלא עשיתי דילואד , לא נורא , למדתי על בשרי , לא קרה כלום
הפנמתי כל מה שרשמת , תודה רבה על התגובה ועל כל העזרה , אבל כרגע אין לי מה לעשות 3 שבועות לפני תחרות , אחרי התחרות אתן דילואד רציני ועבודה ללא חגורה
יש סיבה ?
נמצא באזור התעשייה הדרומי בחדרה (2 דקות מארמונות יוסף)
קרוספיט חדרה , כן לא מוכר כל כך , ממליץ בחום , תוכל תמיד לבוא לאימון ניסיון
תלחם!😵💫🥊
ברביבס יש עוד אימון עצימות או בדיקת סינגלים עצימות הבאה?
זה בעצם חדר כושר רגיל+מאמני קרוספיט או מה?
תגיד, אתה מכיר משהיא בשם ליטל לכטמן?
אימון מספר 19 , נפח :
Squat - 5x5 115kg די קל , לא הייתי בטוח בטכניקה ובפתיחת ברכיים אז צילמתי סרטון , סה"כ יאר למרות שחרא משקל ביחס לעצימות
Bench press t&g - 4x5 .1x5F 75kg PR סטים ראשונים היו קשים מאוד , שלישי ורביעי עפו , בחמישי ניסיתי קצת להוריד יותר מבוקר ולשמור על מרפקים יותר בפנים בלי שיברחו , נכשלתי בחזרה אחרונה , לא נורא
משהו פה מוזר , ביחס לעצימות זה לא פרופורציונאלי...
איך קוראים לשתי השירים מהסרטון של הסקוואט?
הבאת לי נוסטלגיה מטורפת.זה מה שמעניין אותך ?!
הבאת לי נוסטלגיה מטורפת.
בסקוואט הטכניקה טובה, קצת גוד מורנינג אבל קשה לשפוט מהזוית הזאת.
אחלה כרס.
עכשיו אפשר לקבל שמות??
השיר מהבנץ' כבר אני מכיר linkin park- place for my head.אני אסלח לך על זה
אתה בטוח שנראה GM ? הרגיש ממש טוב
והשיר הראשון הוא new devide של לינקין פארק , השני לא זוכר תעשה שאזאם
דווקא את השיר שבבנצ מאוד אהבתי , ומיד אחרי הסט עשיתי שאזאם כדי להוסיף לפלייליסט
עדכון מבאס :
יום קשה עבר על כוחותינו , חזרתי לעבוד אחרי שבועיים בערך שלא עבדתי (עבודה פיזית) , קמתי מאוחר ולא היה לי זמן להכין מספיק אוכל , הסתפקתי ב4 סנביצים (שבד"כ זה 5 פלוס ארוחת בוקר) , גוועתי מרעב כל משך העבודה , אני לא בכושר עבודה ונקרעתי לגמרי , כשסיימתי רציתי רק לישון , חזרתי הביתה , היה קצת בעיות ועיקובים ככה שנכנסתי הביתה רק ב8 , נשאר קצת אוכל מהצהריים , הייתי כל כך עייף שלא היה לי כוח להכין עוד , הסתפקתי במה שיש , נשכבת במיטה עם הפלאפון עד עכשיו , לפני כמה דקות קמתי לנשנש כמה עוגיות כדי להשלים קלוריות ואני עף לישון
בגדול סיימתי את היום עם 2400~ קלוריות , ועבודה פיזית ששרפה לא מעט (אוכל 3000 בד"כ , ביום ללא עבודה)
מחר אין אימון כי המכון סגור , מזל שנופל על התאוששות , גם מחר אני עובד ואני צופה אותו דבר כמו היום , אשתדל לקחת הרבה אוכל ולהגיע ליותר קלוריות
יש לי הרגשה שזה הולך לעלות לי ביוקר , נקווה מאוד שלא
17 יום בחוץ.
משקל בוקר - 74.5~
כנראה שאעבור את ה75 , באסה , לא רציתי לתת ייבוש , מפחד שזה יפגע לי בכוח
אני חושב על להוריד קלוריות בשבוע התחרות , בהדרגה , יום שבת-ראשון-שני (שלפני התחרות) להרגע עם הפלוס הקלורי ולהסתפק ב2500~ קלוריות , אולי אשלב אירובי
יום שלישי כבר אבצע את תהליך הייבוש
אפשרי להוריד קילו - קילו וחצי בייבוש קצר ?
אשמח להצעות לייבוש ( שמעתי על קארב נייט , העמסת מים , 0 פחמימה , להמנע מנתרן , לא יודע איך להתחיל) , רוצה לתכנן הכל כבר מעכשיו
אימון מספר 20 , עצימות :
Squat - 1x3F 147.5kg לא יודע מה הלך פה , רעדתי כמו עמית ספיר , הרגיש כבד מאוד , הירידה הייתה כאילו אני חולה פרקינגסון , אני לא מתרץ , אבל יכול להיות תלוי באלף דברים , אולי בגלל מוט AF שחרא לסקוואט שנאלצתי לעשות איתו , אולי בגלל שלא נחתי מספיק , אולי בגלל שדילגתי על ההתאוששות , ואולי בכלל זה יום חרא , לא יודע , אבל זה הוריד לי את הבטחון לקראת התחרות , אני מאוד חושש , מקווה שיהיה בסדר
אין...
לכל אחד יש יום רע,אין לך מה לדאוג.
מזל טוב על הדדליפט לפחות,ההרמה היחידה שאתה שונא...