הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

דד תצלם הפעם טיפה יותר מהצד,קשה לראות את הכתפיים ביחס למוט.
בכל מקרה אני לא מומחה אבל בדד אתה מתחיל יחסית גבוה עם התחת וגב די מקביל לרצפה...
בבנץ הראשונה עלתה לך בקלות והשנייה גריינד אבל למה בשלישית עשית עם עצירה?ונראה טיפה שאיבדת כיווץ וקשת.

דד תצלם הפעם טיפה יותר מהצד,קשה לראות את הכתפיים ביחס למוט.
בכל מקרה אני לא מומחה אבל בדד אתה מתחיל יחסית גבוה עם התחת וגב די מקביל לרצפה...
בבנץ הראשונה עלתה לך בקלות והשנייה גריינד אבל למה בשלישית עשית עם עצירה?ונראה טיפה שאיבדת כיווץ וקשת.

זה מהצד מה הבעיה פה?
הגב ממש לא מקביל , אולי התחת קצת גבוה אבל לי בכל אופן זה נראה מעולה
ביום עצימות אני לוחץ פאוז בגלל שאני לפני תחרות ומתרגל עצירה , בסט הספציפי הזה העצירה קתץ התחרבשה

נתתי מוניטין לשלושה אנשים כדי להביא לך, כדאי שזה יהיה שווה את זה

נערך לאחרונה:
מה עוזר לך לקבל רייג'? אני מנסה כל הזמן להתעצבן בזמן אימון ולא מצליח משום מה.

מה עוזר לך לקבל רייג'? אני מנסה כל הזמן להתעצבן בזמן אימון ולא מצליח משום מה.

מטאל , קצת הרבצות לעצמי , ובעיקר מחשבות חולניות ודמיונות על דברים רעים / להזכר בדברים רעים או מעצבנים שקרו

מטאל , קצת הרבצות לעצמי , ובעיקר מחשבות חולניות ודמיונות על דברים רעים / להזכר בדברים רעים או מעצבנים שקרו
האמת ניסיתי להיזכר בדברים מעצבנים אבל זה לא כזה עבד, הרגיש כאילו זה כבר לא משפיע כי זה קרה לפני הרבה זמן
אבל אנסה את זה אימון הבא, תודה

אוף נתתי מוניטין לעצימות!!!!! 😭 לא ראיתי שאתה מבטיח דדליפט בלי חולצה 😍

BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 07/12/14

משקל בוקר - 74~

בפעם ראשונה שעליתי היה 75 בדיוק , ירדתי ועליתי שוב פעם פתאום זה הראה 74 , גם בפעם השלישית והרביעית הראה 74
מוזר שירדתי , אוכל בסדר גמור (בשישי אכלתי קצת פחות מהרגיל אבל עדיין הרבה)

אה , ועל הבוקר אני חטוב רצח

קרא את שאר עדכון הלוג...

10822153_1030527070306350_177531323_n.jpg

בשבילי זה חטוב , והלוואי הייתי נראה ככה תמיד , לא צריך קוביות

BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 07/12/14

אימון מספר 21 , נפח :

Squat - 5x5 117.5kg סוף סוף עם מוט נורמלי !
מאוד מתיש , שיחקתי קצת עם האחיזה , הצרתי אותה ב3-4ס"מ , לא יודע למה אבל אני מרגיש שהטכניקה שלי הרבה יותר טובה באחיזה הזו (גב מכווץ יותר ויותר קל להוציא חזה גם בבור) מצד שני המשקל מרגיש יותר "כבד" ולא כל כך נוח , לא יודע על איזו אחיזה ללכת בתחרות , צריך עזרה כאן

Bench press t&g - 3x5 , 1x5F , 1x5 75kg כשל בחזרה אחרונה סט רביעי , איבדתי ריכוז פשוט , לא...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם אני משתמש באחיזה ממש צרה בסקוואט
פעם ראשונה שניסיתי הרגיש כאילו המשקל עומד ליפול לי מהגב ואחרי כמה זמן התרגלתי לזה
אבל זה הרבה הרבה יותר נוח מהאחיזה היותר רחבה שהייתי משתמש בה פעם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית