הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

תתחיל לרוץ קצת לקראת הצבא
@talp

בשביל לרוץ אני אצטרך לשים כובע ולחבר לו חוט עם המבורגר , מאיפה אני אשיג עכשיו כובע עם חוט

יפה על היוזמה, סוף סוף העצימות והנפח בסקבט מתואמים קצת, חשבתי תמחטב לאחר התחרות ולמה הלכת על בנץ נפח עצימות talp style

חיטוב זה לחלשים
לגבי הבנצ , תשאל את שי

BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 21/12/14

אימון מספר 24 , נפח :

חייב לציין משהו , אחרי התחרות , בערך שעתיים שלוש אחרי שכבר סיימתי לגמרי , הופיע לי כאב קטן בגב תחתון , משהו בין הגב לגלוטס , עשיתי המון המון כדור לקרוס וראמבל רולר ברגע שזה הופיע לי , בשישי החלים טיפה שבת יותר טוב , היום לא הרגשתי בכלל
באימון זה חזר להציק , לא כואב , אבל מציק ובעיקר מחשיד
אני לא יודע איך לטפל , קרח , או מקלחת/כרית חמה למקום ... אם לא יעבור עד מחר אקנה וולטרן או בן הומו

Squat -...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הרבה יותר מדי זמן שעתיים ו40 דקות לאימון בשלב כזה.

היה איתי חבר שהבאתי למכון לאימון חד פעמי , יש מצב שנחתי יותר מדי בגלל דיבורים איתו והכל , אבל ה2:40 היה מהרגע שנכנסתי למכון עד לרגע שסיימתי עם הRR , לא חושב שזה כזה גרוע , חד פעמי
בסקוואט הקפדתי על 5 דקות מנוחה , אולי בסטים האחרונים יצא קצת יותר , ובכללי בין הסקוואט לבנצ משכתי את הזמן
שטויות לא מאמין שזה קריטי

נראה שאתה מרים את הפרס רחוק מהפנים תנסה יותר קרוב ממש שישפשף לך את האף
זה יתן לך זווית תנועה יותר טובה כאילו כי שאתה מרים רחוק מהפנים הזווית שנוצרת בין הכתף מקשה על ההרמה
בכללי טכניקה מעולה
רק טיפה יותר קרוב לגוף זה הכל

עדכון לוג: 25/12/14

אימון גועל נפש

אימון מספר 26 , עצימות :

Squat - 1x5 130kg הרגיש לא קל , הטכניקה נראית יפיפייה בסרטון שצילמתי , אבל רמת הקושי קצת מעל מה שחשבתי שיהיה

Bench press - 5x3 72.5kg סבבה , לא קל ולא קשה , נחתי הרבה בין הסטים כי לא היה מי שיוציא לי והייתי צריך לחכות עד שהקוקספיטר יסיים את המטקון

Deadlift - 1x3 150kg אני לא יודע מה הולך בדדליפט שלי , עוד מהחימום הרגיש לי זוועה טכנית , גם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/12/14

אימון מספר 27 , נפח :

Squat - 5x5 112.5kg לא רוצה להגיד שהיה קל אבל יש לי עוד הרבה יותר , הצרתי אחיזה סתם כדי לנסות , בנתיים מרגיש סבבה אני אמשיך עם זה ... הייתי מעולף בין הסטים , אבל בפועל רמת הקושי לא הייתה גבוהה בכלל

Bench press - 5x5 70kg חזרתי להרים ראש מהספסל , פי אלף יותר נוח ...
הבנצ עצמו היה סבבה , לא קשה ולא קל

FR

Hardness - 5 לא חשבתי שאימון נפח יהיה כל כך משעמם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שאלה לגבי התוכנית, בטוח שתתאושש במועדים מאוחרים יותר של התוכנית מנפח פרס עד עצימות בנץ?

שאלה לגבי התוכנית, בטוח שתתאושש במועדים מאוחרים יותר של התוכנית מנפח פרס עד עצימות בנץ?

זו שאלה שאני לא כל כך יודע לענות לך עליה , די סומך על שי בקטע הזה
מה שכן הנפח פרס כרגע לא קשה במיוחד , כנל העצימות בנצ , וזו לא תוכנית לתקופה ארוכה אלא ל5 שבועות עד הצבא ...

זו שאלה שאני לא כל כך יודע לענות לך עליה , די סומך על שי בקטע הזה
מה שכן הנפח פרס כרגע לא קשה במיוחד , כנל העצימות בנצ , וזו לא תוכנית לתקופה ארוכה אלא ל5 שבועות עד הצבא ...
סופר דופר נפח התוכנית הזאת 13 סטים של לחיצות כל שבוע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית