הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 02/01/15

אימון מספר 29 , עצימות :

Squat - 1x5 135kg באתי היום עם המון כוח ומוטיבציה , כל החימום טסו למעלה כולל החימום האחרון , ממש כמו סקוואט מהירות , בסט עבודה עצמו גם היה מאוד טוב , החזרה החמישית הייתה קצת איטית משום מה , אבל יש לי עוד , חוזר לעצמי בסקוואט משבוע הבא , פרטים בהמשך התגובה

Bench press - 5x3 77.5kg היה סבבה , לא קל , קצת קשה לי העניין של לג דרייב בבנצ t&g , אעבוד על זה יותר

Deadlift - 3x15...

קרא את שאר עדכון הלוג...

@zaptamaher

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 04/01/15

אימון מספר 30 , נפח :

Squat - 5x5 117.5kg סבבה לגמרי , לא קשה במיוחד חוץ מסט חמישי שהגעתי כבר מותש

Bench press - 5x5 72.5kg הלך גם טוב , סט חמישי קצת איטי , נחתי 10 דקות בין סט לסט כי הייתי צריך לחכות למישהו שיוציא לי את המוט , אני בטוח שבלי ההפסקה הארוכה הייתי מעיף את זה ביותר קלות

Deadlift - 3x12 70kg דדליפט כבד 4 ימים בחוץ בעזרת השם

Hardness - 7 בעיקר מתיש

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה לא ללמוד להוציא בלי ספוטר?
ע"ע בליין סאמר (מעריץ1)

זה מאבד לי המון המון כוח וכיווץ , ניסיתי וזה לא הכי טוב
ניסיתי גם בשיטה של הפול אובר , וזה עדיין מבזבז מלא כוח וכיווץ

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 06/01/15

אימון מספר 31 , התאוששות :

Squat - 2x5 92.5kg

Press - 5x5 50kg לא היה קל , סט אחרון היה לי ריכוז מטורף וזה עלה כמו חימום , כל השאר לא קלים

Deadlift - 3x10 80kg שלב אחרון בפרוטוקול , מרגיש מעולה , חמישי חוזר לדדליפט נורמלי

FR

Hardness - 7

קרא את שאר עדכון הלוג...

*המוט ברח לו באמצע התחרות

@מוטbringbackour

אנשים... אתם שוכחים כמה כישרון צריך בשביל לעשות את מה שבר עשה?להיות מסוגל להסקביט 162.5 ואז לזרוק את זה לבנאדם מאחורייך שיעשה עם זה קורלז זה לא דבר שקורה כל יום ואנחנו צריכים להעריך אותו.
אה כן ובר,די עם צער במוטות!

אנשים... אתם שוכחים כמה כישרון צריך בשביל לעשות את מה שבר עשה?להיות מסוגל להסקביט 162.5 ואז לזרוק את זה לבנאדם מאחורייך שיעשה עם זה קורלז זה לא דבר שקורה כל יום ואנחנו צריכים להעריך אותו.
אה כן ובר,די עם צער במוטות!
אם תסתכל טוב על הסירטון של ה162.5 של בר תוכל לראות אותי שופך את מיטב אוצר המילים הרוסי שלי עליו.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית